Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Manželský pár vyrazí na odlehlou chatu s jediným cílem: zabít toho druhého, a skoncovat tak s manželstvím. Brzy jim ale začne hrozit ještě větší nebezpečí. (Netflix)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (334)

Figu 

všechny recenze uživatele

Válka Roseových na norskej způsob. Ovšem Douglas nemá vlasy, Turner lokny a DeVita vystřídala halda jinejch prapodivnejch lidiček se vkusem vyprávět. Fakt se tahle rozmanitá pohodová dovolená u jezírka vydařila. Kdo je zvědav, ať nemarní čas na prdeli v baráku a vypraví se za tou vůní lesa a čerstvýho vzduchu taky, stojí to za to! 80% ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se, ale během závěrečné půlhodiny, která všechno akorát zbytečně natahovala, mě to nějak přešlo. Kdyby se děj podařilo víc zhustit a film by pak byl o těch 30 minut kratší, byl bych určitě spokojenější. Tak či tak ale tahle krvárna za vidění stojí, ať už jste fanoušci Tommyho Wirkoly, Noomi Rapace nebo prostě tohoto  svérázného "tarantino-light" žánru. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Norská divočina, která perfektně skáče mezi komedií, thrillerem, akčním filmem a vztahovým dramatem. Film, který nepřipraveného diváka může až šokovat a nikdy není jasné jakým směrem se bude dále ubírat. Pokud se divák filmu přizpůsobí a uvědomí si, že to tvůrci po většinu času nemyslí úplně vážně, bude se bavit jak při dialozích, tak i při přestřelených krvavých scénách, které jakoby vypadly z Braindead. Jedinou ale zásadní výtku mám k nevyváženému tempu a možná zbytečné dvouhodinové délce. Pořád to je ale originální dílo, kterým Netflix příjemně překvapil a má celou řadu výborně vypointovaných a vymyšlených scén. Cesta dědy na chatu je nejvtipnější scéna, kterou jsem viděl za posledních minimálně 10 let. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Film, ve kterém jsem se zamiloval do Noomi Rapace. A kdyby v něm bylo ještě trošku více krve a méně fekálií (fakt nechápu, proč je na sílu tlačit do skoro každé "cáklé komedie", a myslet si, kdovíjak to nebude svěží a vtipné?), šel bych s hodnocením klidně vejš! Každopádně mám po tom chuť začít se zajímat o norskej rock, soundtrack tu funguje znamenitě. [Netflix] ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tommy si u mě šplhnul Sedmi životama, a posunul se o dost vejš, než byl po Dead snow. A to na svým kontě filmů ještě tolik nemá. Sice Cesta....... nemá nijakou dynamiku, a příběh je jednoduchej jak prase, jatka jsou to ale slušný. Fakt už si ani nepamatuju na podobnej krvavej koncept filmu , jako tohle. V poslední době toho v podobný tónině příliš nevzniká. Ale je to pekelný, a slušný. 80%. P.S. Podobně nadšeně sem zprvu hodnotil i francouzský Uvnitř, a pak to vyprchalo. Snad se to tady taky nestane. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (5)

  • V scéne, keď Lars (Aksel Hennie) pláva za člnom, po vylezení na palubu zostane úplne suchý. (_marduk_)
  • Natáčanie filmu prebiehalo v nórskom mestečku Harestua, neďaleko Osla. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno