Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladá advokátka Kate se při projednávání obyčejné rozvodové pře kubánského boháče Juantoreny dostane na stopu loupeže provedené bandou bývalých agentů KGB, v čele se zabijákem Kazakem. Jen náhodou unikne prvním útokům, dokonce i poté, co ji detektiv Max Kirkpatrick ukryje na tajném místě a ona se neopatrným telefonátem prozradí. Maxovi se povede další útok odrazit, dostat Kate pryč a spojit se s FBI. Vzápětí se však ukáže, že dvojice nemůže důvěřovat vůbec nikomu. Sice se jim daří unikat dalším útokům, a dokonce odhalit, kdo a proč chce Kate zabít, jak dlouho však jim štěstí bude přát. (TV Nova)

(více)

Recenze (142)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Tomuhle filmu chybí víc nadsázky. V 90. letech se natočila hromada hloupejch akčních filmů, ale prostě tam byly třeba nějaký ty hlášky a trochu humoru na odlehčení. A když už nic jinýho, tak to mělo třeba lepší herce. Jenže William Baldwin je dost tragickej a Cindy Crawford je sice hezká, ale to je asi tak všechno. Akce tam teda nějaká je, ale působí to strašně Béčkově. Každý auto exploduje, jak kdyby bylo nacpaný dynamitem, záporáci nedokážou trefit ani vrata od stodoly, atd... A od chvíle, kdy Baldwin naskočí na vlak, už je to spíš tragikomedie. Pro mě byla na celym filmu nejlepší Salma Hayek v asi 3-minutový roli, když přišla Baldwinovi vrátit jeho věci. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Tak toto Joelovi Silverovi nevyšlo. Ako štvaná zver stála 50 miliónov, ale na celom svete ich zarobila len trápnych 26. Ale to tak dopadne, ak si do tímu naverbujete modelku Cindy Crawford. Už titulkový beh ranným slnkom zaliatou plážou naznačuje, že slávny producent (Smrtonosné zbrane a aj pasce, 2x Predátor) nemieni prehajdákať možnosť a mieni jej telo ukazovať pri najbližšej príležitosti. Ak ju máte radi, prídete si na svoje (vrátane vlakovej erotiky). Mizernému režisérovi sa podarilo dať dokopy aspoň hŕstku fajn scén (termovidenie, automobilová naháňačka). Ale inak krvavo obstojne zvládnutú akciu podráža slabé zlo (KGB) a fakt, že William Baldwin je ako akčný hrdina ešte slabší, ako Christian Slater v Operácii Zlomený šíp. Vo vedľajšej úlohe zaujme nie ani tak protivná Salma Hayek, ale skôr Jenette Goldstein alias Vasquez z VOTRELCOV. ()

Reklama

faraoon odpad!

všechny recenze uživatele

Nemohu nesrovnat totálně topornou, nepřirozeně, beznadějně mizernou a bezvýraznou neherečku Crawford, která nigdy neměla přeskotačit z prodejních modelingových mol na prkna herecká oproti éterické a překrásné Pavlíně Pořízkové například v miloučkém příběhu Její alibi, která naopak měla na těchto prknech spočinout častěji. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Primitivní až pitomá naháněná relativně šlape v prvotním útěku, rychle se však vyšťaví a nesmyslný (typicky 90s) komplot ex-KGB profíků k uzívání nudí. Úsměvně výbušná, leč rutinní a často nezvládnutá akce taky nestojí moc za řeč. Cindy Crawford to samozřejmě sluší a žádný oscarový výkon se od ní nečeká ani nechce. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Svižná zábavná pohádka s akčními prvky, která mě vždy bavila, dokonce i před pár lety, když film opakovali na nějaké nevýznamné TV stanici. V rámci oddechové zábavy, které je občas zapotřebí, jeden z nejlepších přímočarých béčkových, z uměleckého hlediska druhořadých filmů, které mají správné dramatické tempo, sexy podtext a patří mezi moje nenáročné srdcovky, které se dají vylovit v již postarších vodách 90.let :) ()

Galerie (22)

Zajímavosti (7)

  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu od Pauly Gosling. Stejnou knihou byl inspirováni film Kobra (1986). (Terva)
  • Původní natáčení se mělo uskutečnit v San Francisku, ale když od projektu odstoupil Sylvester Stallone, produkce se přesunula do Miami. (Terva)
  • Cindy Crawford byla v roce 1995 za svou roli nominována na Zlatou malinu v kategoriích nejhorší herečka, nejhorší objev roku a společně s Williamem Baldwinem také v kategorii nejhorší filmový pár. (Terva)

Reklama

Reklama