Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Přestěhují se do nového domu, kde objeví ducha s temnou minulostí, a stanou se miláčky internetu. Ruku v ruce se slávou ale přichází nevítaná pozornost ze strany státu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (107)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem 7 filmů pod kterýma je Christopher Landon podepsanej pod scénářem a viděl jsem 3 filmy, který režíroval. Ani jeden si u mě nevysloužil víc jak 3 hvězdy. A ani tady tomu nebude jinak. Myslím si, že jde o Rodinný film, kterej osloví jen minimum dospělých diváků a taktéž tomu bude u dětí. Tohle mělo přijít v 80kách, 90kách teď už to větší šanci na úspěch podle mě nemá. David Harbour jako Santa ve filmu Violent Night(2022) se mi líbil. Tady jako duch s přehazovačkou na palici(v některých záběrech mi silně připomínal Miroslava Etzlera) mi vůbec neseděl. Pár vtipných scén se možná najde ale nic co by stálo za větší pozornost. Navíc to má podle mě nehorázně dlouhou stopáž. Slabší 2 hvězdy. ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nechápu, na koho film mířil, jakého diváka si chtěl najít…. Začíná to jako legrační duchařská storka (nejlepší scéna je z natáčení spiritistické tv show), pak se to stočí na kritiku sociálních sítí a konzumu, následuje několik drastických scén, které fakt do filmu pro děti nepatří, a končí to drsnou a srdcervoucí historkou….. Tenhle film by potřeboval dobrého dramatika jako sůl (ta někdy slouží k odhánění duchů), který by to proškrtal, sjednotil atmosféru a hlavně si jasně řekl, jaká je divácká cílová skupina. Jo, a taky vyhodil některé nesmysly z /ne/logiky zádušního světa, kdy někdy něco nejde a jindy zase jde. SHRNUTÍ: Když se chceš napakovat na duchovi a ono to tak úplně nevyjde. ()

Reklama

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Po Happy Death Day 2U druhý najslabší film tohto režiséra. Jeho štýl tu stále je a film miestami dokáže poriadne baviť, ale nie je to až taká pecka ako jeho ďalšie snímky a nehorázne sa to tiahne. Zahrané to je parádne a páči sa mi, že si Christopher robí srandu aj z lavice aj z pravice prostredníctvom virálnych videí reaugujúcich na Ernesta. Neviem, nakolko mu do projektu kecali ludia od Netflixu, ale ako celok to za mňa nefunguje úplne ideálne. Na slabšie tri to ale vďaka úžasnému Davidovi Harbourovi je. P.S. Jennifer Coolidge je pound for pound najodpornejšia kreatúra v Hollywoode. ()

filmfanouch 

všechny recenze uživatele

Christopher Landon už párkrát předvedl, že umí mít slušné nápady, tady to prostě ovšem dvakrát nevyšlo. Je vlastně těžké odhadnout cílovku tohoto podivného mixu rodinné komedie a nadpřirozeného hororu, je ovšem jisté, že tohle někdo v kuchyni Netflixu připálil. Absence dramaturgie je u Netflixu očividnější a očividnější, bez ní to bude ještě hodně bolet…. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Rekvizity filmu jsou rodina přestěhovavší se do zchátralého chicagského domu,  obyvatel, kterého přijme do podkroví. Otec se nechtěného nájemníka snaží peněžit pomocí sociálních sítí a rodina se tím zařadí mezi světové celebrity. Videa si všimne patranormální vědkyně a její parťák z CIA lovící duchy. Režisér se snaží, aby se diváci jak smáli, tak i báli. Film je hrozný, hloupý, nezapamatovatelný a moc dlouhý. Pronásledován duchy odkazů z jiných filmů. Úspěch podobných filmů závisí kolik emocí investujeme do postav. Zde obsazení není špatné. Emoce se tu využívají k manipulaci s divákem. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (7)

  • Natáčalo sa v Donaldsonville a New Orleans od augusta do októbra 2021. (Arsenal83)

Související novinky

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

Sedmý Vřískot střídá post režiséra

03.08.2023

Oblíbená hororová řada opět mění tvůrčí tým. Poté, co otěže nad sérií původních čtyř filmů z let 1996 až 2011 v režii legendárního Wese Cravena v roce 2022 převzalo režijní duo Matt Bettinelli-Olpin… (více)

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

Christopher Landon chystá remake Arachnofobie

03.06.2022

Režisér Christopher Landon (Slečna bestie, Všechno nejhorší) se oficiálně upsal režii remaku kultovního hororu Arachnofobie z roku 1990. Původní snímek natočil Frank Marshall (Přežít, Kongo), hlavní… (více)

Reklama

Reklama