Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Na obrazovky televize míří nová kulinární show, kde hlavními hvězdami budou ti nejpovolanější kuchaři, které známe nejen z televize: michelinský kuchař Radek Kašpárek a Zlatí kuchaři Přemek Forejt a Jan Punčochář. V létě se vydali po České republice, kde hledali ta nejlepší jídla na těch nejobyčejnějších místech. Nebyla by to show, aby nepřišlo i drama. Nejznámější šéfkuchaři české gastronomické scény se proti sobě vždy postaví v duelu a budou se snažit jídla, která objeví nebo která jim představí třetí z nich, napodobit a upravit po svém. Užívají si spoustu legrace, ale také pocit, jaké je to být soutěžící. (TV Nova)

(více)

Recenze (69)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Z těch tří uznávám nejvíc Radka Kašpárka, kterého si coby kuchaře vážím. Punčochář taky není špatný, ale to třetí potetované individuum nemusím vůbec. Nejde ani tak o jeho máničkovský vzhled, ale jednou v životě jsem navštívil jeho restauraci a již nikdy více. Navíc tam byl i osobně a choval se přesně tak, jak jsem čekal, jako totální p…a to na nějakou tu kačku nehledím. Kvalita samotného pořadu nic moc, některé vtípky dobré jiné dost suché – ale některé pokrmy mě vážně inspirovali a sbíhaly se mi i sliny… ()

jacko 

všechny recenze uživatele

Skoda, ze pořad neni na CSFD rozdelen na jednotlive serie, hodnotilo by se urcite lepe, kdy aktualnich 60% je velice zkreslujicich. Kdyz se v predchozich řadách ucastnili vsichni tri stavajici porotci MasterChefa, jeste se to dalo. Co ale predvadi Puncochar s Forejtem v aktualni serii, je uz prilis. Nebude to asi z jejich hlavy, ale kazdopadne s k tomu propujcili. Ackoliv nemohu Forejta profesne hodnotit (okusil jsem jen ten odpornej burgr v mekaci:), Honza Puncochar urcite zaslouzi po teto strance respekt, jako jeden z top cesky sefkucharu. Opravdu by se ale nemeli snazit “hrat” a predvadet povetsinou trapne sceny po boku ruznych radoby celebritek. Kasparek si to zrejme velice dobre spocital a vychazi z toho jako vitez. Sevce, drz se sveho remesla…? ()

Reklama

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Porota z Masterchefa ve složení Kašpárek, Punčochář a Forejt mě při sledování soutěže baví, takže jsem byl docela zvědav na to, jak bude vypadat nový produkt, který se vysílal po hlavní soutěži.    A myslím, že se to docela vydařilo. Podaří se ukázat neznámá místa a představit zajímavé lidi. Hlavní trojice mezi sebou soutěží o nejlepšího kuchaře a vždy přichází se zajímavými jídly. Funguje jim to, protože je na nich vidět, že je to baví a že jsou to dobří kamarádi. Chvílemi to působí strojeně a vtipy nefungují úplně pokaždé, ale jinak je to vcelku příjemný dovětek k Masterchefovi. Nedovedu si ale úplně představit, že by to dokázalo fungovat samostatně. Druhá série funguje stejně jako první - dobrý doplněk k Masterchefovi. Tentokrát je tam více hostů, protože polovinu dílů chybí Radek Kašpárek, ale myslím, že jeho náhrazení jsou dostatečně zajímavá. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Na zabití času - proč ne. To přehrávání všech tří kuchařů a přehnaná snaha co chvíli říct nějakou echt vtipnou hlášku je sice dost otravné, ale i tak se mi na to celkem příjemně dívalo (i když jsem to spíš měl jako zvukovou kulisu, takže spíš poslouchalo) a rozhodně je to lepší, zajímavější a inteligentnější, než většina českých pořadů - ale ani tak to není žádná extra třída, to si zase nemyslete. 3* ()

Rayen1 odpad!

všechny recenze uživatele

Pořady o vaření nesnáším sám o sobě, Master Chef je podle mě úplně debilní pořad, koukat na to, jak někdo vaří a nemoct to ochutnat, je jako koukat na pecko - jako dobrý, ale... Ale tohle byl vrchol všech traparen. Tři rádoby komici si do vaření davaj rádoby vtipný scénky (sejra schovají do truhly v jeskyni a hrajou si na Indiana Jonese), a rádoby to po stylu americkejch zábavních pořadu komentujou mimo obraz... A pak tuhle rádoby profi kulinarskou show v reklamním bloku sponzoruje polotovar Nowaco a jejich smažený sejry. To je jako v top-notch restauraci servírovat vlasak s vysocinou jako předkrm, podávat sekanou z Globusu jako hlavní chod a jako dezert dát polarkac... Nechápu, proč tohle vznika... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Pořad sponzoruje automobilka Renault. (machonza)
  • „Je to skvělý, úplně něco jiného než MasterChef Česko (od r. 2015). Když budu mluvit jen čistě za sebe, vypadl jsem z role vážného a přísného porotce. A vlastně jsem na natáčení tohoto pořadu sám sebou. Takový, jaký jsem v soukromém životě,“ uvedl Radek Kašpárek. (SONY_)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno