Reklama

Reklama

Oppenheimer

Trailer 2
USA / Velká Británie, 2023, 180 min

V době, kdy Druhá světová válka ještě vypadala nerozhodně, probíhal na dálku dramatický souboj mezi Spojenými státy a Německem o to, komu se dřív podaří zkonstruovat atomovou bombu a získat nad nepřítelem rozhodující převahu. V Americe se tajný výzkum skrýval pod označením Projekt Manhattan a jedním z jeho klíčových aktérů byl astrofyzik Robert Oppenheimer. Pod obrovským časovým tlakem se s týmem dalších vědců pokoušel sestrojit vynález, který má potenciál zničit celý svět, ale bez jehož včasného dokončení se tentýž svět nepodaří zachránit… (Cinemart)

(více)

Diskuze

meti

meti (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Kdo ví, co je zač a jaký je Blunta v reálu. Určitě velký válečník.... 

ygUScmVkIGR3YXJmIGNsaXRvcmlz

Zbytek tu zřejmě ještě neodmaturoval. Viděl jsem peknou bouři rozvirenou HelloKitty v nacistické uniformě. Asocialove se nedokáží povznést nad inteligentním humorem, sarkasmem a ironií. 

na příspěvěk reagoval Bluntman

daemonic

daemonic (hodnocení, recenze)

Slasher

Dobrý, ale tohle už se myslím nějakou dobu ví, někde je celosvětový seznam kin od produkce, kde se bude vysílat v jakém formátu. 🙂

na příspěvěk reagoval Slasher

Hees

Hees (hodnocení, recenze)

Nolan podľa mňa zvládne 3 hodinovú porciu :) aj keď pri takomto filme bude určite pozvoľnejšie rozprávanie príbehu, ale tak to mám rád.

Lazyt

Lazyt (hodnocení, recenze)

TheNine

Po omezený čas. Nemohu se nikde dozvědet jak dlouhá doba to je a vubec dozvím se to behem rezervace jestli pujdu na imax 70mm nebo digital, ještě jsem tam nikdy nebyl 

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Jestli jsi to nepochopil: zde má být řeč o Oppenhaimerovi, potažmo Nolanovi. Nemá to zde být o tvém překrucování toho, co a jak bylo, vzhledem k tvému avataru a vzhledem k tvé reakci (při nejlepším na hraně trestného činu - a na ČSFD se takové věci mažou, potažmo se za to tzv. dezoláti banují, a tak to doporučuji smáznout).  

Pokud vyžaduješ odpověď: ne, v reálu se s neofašouny nebavím (protože s tímto druhem prvoku nepřicházím do styku, nemám tu potřebu), jenom na ČSFD se bohužel rozlézají a zaplevelují diskuze.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

LAZARUS111

LAZARUS111 (hodnocení, recenze)

Bluntman

Ale ja som sa o žiadnej rase ani LGBT nebavil. Ja som len povedal že u filmu ako je tento nepotrebujem sexuálnu scénu. Povedal som svoj názor a ty si ma hneď začal urážať len preto že to píšem ja. Vy sa nechcete zmieriť s iným názorom. A neodpovedal si. Fakt sa takto bavíš s ľuďmi aj v reále?

na příspěvěk reagoval Bluntman

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Áno, takí ako ty prišli z diskusii o filmoch urobiť bojovú zónu medzi Lgbt a "fašistami"...nech pozriem diskusiu u akéhokoľvek filmu, všade sa bojuje za "tú správnu pravdu". 

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

JUWA

JUWA (hodnocení, recenze)

Nacisti, Lgbt už zabili diskusiu Last of usa teraz prišli zlikvidovať Oppenheimera.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

1. Stačí googlit, abys během pár sekund zjistil, že Oppenhaimer má Rko, protože "some sexuality, nudity, and language" (za předpokladu, že neumíš anglicky, a tak ani nevíš, co nápis na avatarovi znamená, tak Rko, protože nějaká sexualita, nahota a sprostá slovíčka).

2. A když v tom googlení budeš, tak si dohledej něco o tom, že vyhrožování je trestný čin.

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

Bluntman

Bluntman (hodnocení, recenze)

LAZARUS111

Bude tam homosexuální scéna mezi Cillianem Murphym a Mattem Damonem, a tak na to lidi s avatarem "Good Night Gay Pride" nemusí chodit. Beztak Nolan cílí na inteligentní publikum. 

na příspěvěk reagoval LAZARUS111

Související novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

96. Ceny Akademie - výsledky

96. Ceny Akademie - výsledky

11.03.2024

V noci z neděle na pondělí proběhl v hollywoodském Dolby Theatre v Los Angeles šestadevadesátý ročník slavnostního předávání Cen americké Akademie filmového umění a věd, na němž byla v celkem… (více)

77. ročník cen BAFTA - výsledky

77. ročník cen BAFTA - výsledky

19.02.2024

V neděli 18. února 2024 proběhl v Royal Festival Hall v londýnském Southbank Centre 77. ročník předávání prestižních cen Britské akademie filmových a televizních umění (BAFTA), během nějž byla… (více)

Reklama

Reklama