Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (226)

noriaki 

všechny recenze uživatele

Klidný, citlivý, romantický snímek. Takový který ve Vás probudí vnitřní cynismus. Alespoň ze mě přímo tryskal. Na tomhle filmu nefunguje nic. Příběh, atmosféra, dokonce ani fyzika. Samotný námět je lehce nelogický. Důvod proč se najednou může odehrát návrat na Zemi, je přinejmenším pochybný. Chování mladého génia až se tam dostane, je výsměch zdravému rozumu. A představa, že by asertivní holka od rány toužila po sociálně plachém podivínovi, je přímo mešuge. To se prostě nestává. Vím to naprosto bezpečně. A to ještě opomíjím hlouposti typu komunikace nadsvětelnou rychlostí, dilatace času když se to hodí a podobně. Abych jenom nekafral, tak Britt Robertson hraje skvěle a Gary Oldman snad až zbytečně výborně. Jo a taková ta rádoby náladová hudba docela ujde. Zbytek je bída. The Space Between Us sice předstírá potenciál, jenže ve skutečnosti jde o naivní romantický brak, při kterém je lepší nepřemýšlet. A ideálně i usnout. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Prvá polhodina príbehu ujde, ale ďalšie pokračovanie s prihliadnutím na dvojhodinovú stopáž je nudné. Film ako taký je natočený v rodinnom štýle snažiaci sa o voľné úsmevné dobrodružstvo, dejovú nadsádzku a miestami aj citové poňatie, ktoré však zase nie veľmi funguje. Ono to je spôsobené aj úplnou predvídavosťou vývoja deju, lebo nič originálne tu v podstate nemožno nájsť. Pár akčných scén stačí tak na trojminútový trailer. Časť filmu postráda logiku. Nebol by to americký film, keby sedemnásťročnú hrdinku nehrala o desať rokov staršia herečka. Pre mňa bol film sklamaním, meno režiséra a dobrí herci by mali priniesť aspoň priemernú zábavu. Ale ani to skoro nie. Prelínanie dvoch dejových osnov dokonale narušuje súvislosť rozprávania a neustále kecanie je veľmi dobré na zaspanie. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Když jsem do filmu šel, všiml jsem si jen, že má jít o snímek dobrodružný/ Sci- Fi a ta romantika mi nějak unikla. Když jsem si film pustil, romantika naopak jasně převažovala, logika byla někde na svačině a celá záležitost byla zjevně určena publiku do patnácti let věku, proto asi ta naivita. A do toho ten soundtrack... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já dobře věděl, proć se tomu takovou dobu vyhýbám... Ale i tak jsem doufal aspoň v příjemnou oddechovku, ale nenaplnilo se bohužel ani to a výsledek je kýčovitá teenagerská romanťárna, která svému žánru vše natolik podřizuje, až je to celé stupidní. A to nejen v rámci nedodržování fyzických zákonů, ale také ve vývinu děje, kde fakt nechápu, proč se ten kluk na Zemi chová jako debil a nikdy třeba neviděl koně, když ho posádka na Marsu, která ze Země pochopitelně je, celých těch asi 16 let všemu učí. Ano, je vlastně mimozemšťan, narodil se shodou okolností na Marsu, ale není to jak ve Starmanovi, že se neznámá entita musí učit o novém světě aby v něm přežila, tenhle prostě musel znát hodně, byť jen teoreticky. Už z principu, krucinál. Ale tak hlavně že je tam velikááánská láska dvou podivínů, kteří by při druhého udělali cokoli, ale občas se zničehonic krutě pohádají, aby to nevypadalo, že se tam nic neděje. Sorry, ale je to až moc hloupé i na svůj žánr, abych se tím dokázal jednoduše bavit. Hvězdičku dávám jen za skvělou kameru a tu druhou slabou za odkaz na Na sever severozápadní linkou, který mě aspoň hodně pobavil, když už nic jiného. Slabé 2* ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

asi bych od podobných teen srdcebolů neměl mít přehnané nároky ať už na kvalitu,nebo alespoň blízkost realitě,ale tady to prostě nešlo.Nejen že se tu využívá všech myslitelných klišé (smrt matky,osudová láska,hledání otce . který je zřejmý od samého začátku,až po konec vidtelný od první minuty.Tohle všechno by se ještě dalo,ale osobně mi vadilo,jak tenhle film dělá úplně ze všech blbce...cesta na MArs za 7 měsíců?Přímý přenos z Marsu bez zpoždění?klučina,který by nepřežil v naší atmosféře,ale ta samá mu nevadí na základně?Těhotná astronautka o které to nikdo nevěděl?a hromada dalších nesmyslů,které pro mě space between us dělaly prakticky nesnesitelným od začátku.Výsledek je tak jen neuvěřitelně hloupý film bez špatky emocí a ztráta času...0% ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Učiteľka v škole tvrdí, že Thomas Edison vynašiel telefón. V skutočnosti to však bol Alexander Graham Bell. (Astonko)
  • Dítě, které se ve filmu objeví ihned po porodu, je alespoň 2 měsíce staré, jelikož takto novorozenec nevypadá. (pjotri)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama