Reklama

Reklama

Obsahy(1)

James Bond (Pierce Brosnan) překonává všechny limity a vydává se na nezapomenutelnou a vzrušující dobrodružnou jízdu kolem světa! Z temné cely severokorejského vězení až na krásné kubánské pláže zavádí agenta 007 hon na ďábelského zločince, který je odhodlaný rozporcovat svět... a to doslova. Teď je na Bondovi, aby s pomocí smyslné tajné americké agentky (Halle Berry) uložil zločincovy plány k ledu. (PB Publishing)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (678)

Tyler 

všechny recenze uživatele

Velice důstojný následovník letité série.Brosnan je určitě ten nejlepší Bond (milovníci ublíznutého Conneryho ať mi vlezou na záda),Halle Berry bez pochyb nejkrásnější bondgirl (pardon,o toto privilegium se dělí s Denise Richards) a vůbec mi celý snímek připadal velice zábavný.Dokonce jsem si všimnul několika skrytých odkazů na minulé díly,což mě,nebondofila,opravdu příjemně překvapilo. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Játra nejsou v nejlepším stavu, takže je to určitě on..“ Svižná bondovka s nezbytným nádechem stupidity a s nostalgicky laděným vyloděním Halle Berry v kubánské Zátoce dvou oranžových bójí.. Ač působí na agenta 007 v postelových scénách docela unaveně, dostal se pro mě tímto ten chlupatý rosomák Brosnan na úroveň gentlemanského bouráka Conneryho. ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Pořád váhám, jestli tři nebo dvě *. Ke třem mě táhne , že je to přece Bond - James Bond !, ale ke dvěma zase průměrnost příběhu, kvality některých triků a utahaná, nudná druhá půlka. Musím uznat, že jsem byl zezačátku celkem spokojený, ale čím víc se blížil konec, tak jsem se na něj těšil víc, a víc. Prostě průměrný akční film. .. Jo a Halle Berry mi navíc vůbec nesedla. Stejně jako písnička Madonny. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nejslabší brosnanovská Bondovka... Stejně ale čtyři hvězdy, protože mě bavila od s přivřenýma očima téměř realisticky pojatého začátku do megapřepísknutého konce. Je to dárek k Bondovým narozeninám, a tak si ho užijí hlavně jeho fanoušci, kteří budou poznávat jednu citaci za druhou a budou se cítit jako v sedmém špionážně-akčním nebi. Písnička od Madonny je děs. Hudba (až na "kubánské rytmy") také... Ach jo, kde ty Barryho časy jsou. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Celkovo je snímka poňatá úplne odlišne od toho, na čo sme boli po celú sériu zvyknutí. Začiatok je typicky na Brosnana temný a megalomanský, ale potom sa všetko uvoľní a odvíja v pomalšom tempe. Tvorcovia sa pozreli trochu do budúcnosti a Bondovi naservírovali také high tech hračky, že si nejeden fanúšik hovorí, že už to asi zrejme trocha prepískli. Značne ubudlo aj hlášok, taktiež na Bonda netypické. Ono sa vlastne vedelo, že sa jedná o poslednú Brosnanovu bondovku a tak ma napadá, či sa tým nenasvedčovalo, že s novým predstaviteľom bude aj nové filmové vyznenie. Každopádne sa určite nejedná o zlý film. Len si na tie zmeny musí nejeden fanúšik zvyknúť. ()

Galerie (171)

Zajímavosti (61)

  • V časech, kdy se film stále ještě s úspěchem promítal v kinech, se začaly objevovat zprávy, že tradiční bondovští producenti Barbara Broccoli a Michael G. Wilson připravují "spin-off", tj. samostatný film, jehož hlavní hrdinkou by byla postava Jinx (Halle Berry). Nakonec z toho nic nebylo. Později vyšlo najevo, že Neal Purvis a Robert Wade (také "inventář" bondovek) skutečně napsali scénář a coby režisér byl už angažován Stephen Frears, ale pak studio MGM celý projekt zastavilo. Přesné důvody nebyly nikdy zveřejněny, zůstalo u vágního konstatování "tvůrčích neshod". (NIRO)
  • Dnes neumieraj je jedinou bondovkou s Brosnanom, kde v intre 007 vystrelí náboj do kamery, ktorú následne zaleje krv. (ČSFD)

Související novinky

Kdy se vrátí James Bond?

Kdy se vrátí James Bond?

25.07.2017

Produkční společnost MGM začala po Spectre přehodnocovat budoucnost Jamese Bonda. Místo rychlého pokračování přišly 2 roky čekání, během nichž se objevily drby o odchodu Daniela Craiga, návratu… (více)

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

Skladatel Hvězdné brány a bondovek v Praze

17.05.2016

Držitel cen Grammy a Emmy, britský skladatel David Arnold, chystá na neděli 5. června svůj první koncert v České republice. Autor hudby k velkofilmům Hvězdná brána, Den nezávislosti, Casino Royale a… (více)

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

Parfémový vrah montuje bouchačky pro Bonda

26.11.2011

Produkce nové bondovky Skyfall konečně odtajnila, koho bude hrát dávno obsazený Ben Whishaw, jehož proslavila role Grenouilla v Parfému: Příběhu vraha. A je to docela překvapení: jde o roli Q,… (více)

Závod smrti s Jasonem Stathamem

Závod smrti s Jasonem Stathamem

26.04.2007

Když notorický béčkař Paul W. S. Anderson (Resident Evil, Vetřelec vs. Predátor) nedávno nečekaně zdrhnul z připravované adaptace hororové videohry Castlevania, důvod byl nasnadě: producentské duo… (více)

Reklama

Reklama