Reklama

Reklama

Bez východiska

  • USA No Exit
Trailer 1

VOD (1)

V napínavém thrilleru Bez východiska uvízne mladá žena Darby Thorneová na cestě za nemocnou matkou ve vánici a je nucena zastavit na dálničním odpočívadle se skupinou neznámých lidí. Když v zaparkované dodávce narazí na unesenou dívku, musí bojovat o holý život, aby zjistila, kdo je únosce. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (135)

Immortal17 

všechny recenze uživatele

Warning! SPOILER ALARM! Oni byli dva?! What a surprise! Nejsem si úplně jistá, jak bych se zachovala v takové situaci já, ale rozhodně ne tak hloupě jako hlavní hrdinka, která měla silnou potřebu se svěřit prvnímu cizímu idiotovi, kterého "znala" ani ne půl hodiny, to ji ale ani v nejmenším nezabránilo v tom si hned vylít v jeho přítomnosti své srdíčko, celý svůj život a vyklopit mu naprosto všechno co se stalo venku na parkovišti ani ne do pěti minut. Ejhle? Chybička se vloudila. Netuším jakého pitomce by napadlo "unést" holku, schovat ji v autě a ještě s ním zaparkovat úplně v klidu u motorestu, zatímco by s ostatními uvnitř hrál vesele karetní hru bullshit. Mám dojem, že celý tenhle příběh je malinko přitažený za vlasy. Děj sám o sobě by nebyl špatný, kdyby únosci nebyli primitivní exempláře a místo toho, aby z nich šla hrůza, byli spíš divákovi k smíchu. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Počas snehovej búrky je Darby nútená stráviť noc v budove so štyrmi cudzími luďmi. Počas hladania signálu na parkovisku zistí, že v jednom z áut je spútané malé dievčatko. Jeho únoscom musí byť jeden z ludí vo vnútri, takže je len na nej, aby zistila, kto ním je. - Má to atmosféru, má to napätie, má to výborných hercov, len to nie je horor. To je jediné, čo by som No Exit vytkol. Tempo to má vynikajúce, je tam plno prekvapení, a na to, že som mal zo začiatku pocit, že som takýchto vecí videl už milión, ma dej a jeho spracovanie potešili. Fanúšikovia thrillerov pôjdu s hodnotením zrejme ešte vyššie. ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele

5,5/10. Jde čistě o nadprůměrný hororový film který má 58% zaslouženě a jako samostatná jednotka na večer to i docela funguje. Příběh je docela dost dobrý, postavy jsou docela sympatické, hudba je dobrá, atmosféru tento film má docela dobrou, napětí je zde docela časté, lokace jsou zajímavé a kamera filmu je výborná. Za mě pokud od tohoto filmu nic moc nečekáte tak si ho docela užijete ale když od tohoto filmu moc čekáte tak vás nejspíše sklame. Doporučuji. ()

HonzysKISS 

všechny recenze uživatele

Takové menší překvápko večera. Jelikož jsem si nejdřív všiml, že v tom hraje každý za jinou rasu, tak jsem očekával strašnou blbost. Ve skutečnosti je to moc pěkná podívaná. Koukat na to někde v zasněžených horách musí být atmosférické vzrůšo. Na hudbě si také dali filmaři záležet. Musím říct, že to mohlo být i delší, protože začátek je docela urychlený. Čekal jsem, že my jako diváci budeme víc hledat právě toho záporáka. 70/100 ()

LV.Helter 

všechny recenze uživatele

Thriller, ktorý dopláca až na moc veľa twistov, kde pri poslednom to začalo byť až moc iritujúce. Úvod rýchlo definuje hlavnú postavu, film nestráca čas zbytočnými zábermi a zápletka je načrtnutá celkom skoro. V porovnaní s podobnými žánrovými filmami som po dlhej dobe nemal problém s chovaním hlavnej postavy. Priemerný thriller, s dobrou atmosférou a nádychom hororu. ()

Zajímavosti (1)

  • Natočeno podle knižní předlohy „No exit“ (v češtině vyšlo pod názvem „Není úniku“) od Taylor Adams. (Jamra)

Reklama

Reklama