Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

honajz 

všechny recenze uživatele

Popravdě je to zajímavý nápad, to ano, ale od začátku se to tváří tak tajuplně, že jsem skutečně čekal daleko víc včetně vícero zvratů, třeba jako u Horovitze v Mind Games. Jinak formálně je to podle mne skutečně divadelní hra, konverzačka, která se snaží tvářit, že půjde o daleko víc, než jen dvě gangsterské party na jednom smetišti, ale fakt se tak jen snaží tvářit. Ani ten střihačův příběh není nijak zajímavý či objevný, spíše takové klišé béčkových filmů. Šlo si s těmi postavami víc pohrát, s jejich charakterem, aby jim člověk věřil. Některým jsem skutečně jejich role nevěřil, chovaly se podivně, podle vůle scenáristy, ne logiky věci. Víc k tomu nemám, co bych řekl, a vidět to znovu nechci. ()

xxmurphyxx 

všechny recenze uživatele

Ľahko nadpriemerná konverzačka, ktorá celá stojí na pleciach charizmatického Marka Rylanceho. K tomu zlatá Zoey Deutch a pár ďalších, viac či menej vydarených postáv. Príbeh z veľkej časti predvídateľný, ale napriek tomu nenudil a dobre odsýpal. Na zabitie večera bez problémov. Len netreba čakať nejakú akciu, epické finále ani nič podobné. ()

Reklama

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Gangsterka na pětníku, která nakonec ušije pořádný oblek, tedy přesněji boudu na celý dva klany. Je to konverzačka, která tak nějak plyne, přinese dvě překvapení, který úplně překvapením zase tak být nemohou.Trochu nuda,kde to vybalancuje herectví,ale nic moc závratného se tam v jádru moc nestane. Dva klany pryč mimo záběr,aby to mělo dramatický punc a mohlo se jít dát.To hlavní v jádru asi jo, jinak mě to popravdě ani nebavilo.55% ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Podivínský tech-guy z Don´t Look Up v hlavní roli komorní Agatha Christie spy/gangsta konverzačky. Celý se to odehrává v jednom krejčovství, na koukání je to retrostylové a elegantní (podobně jako předchozí film "Kód Enigmy", ke kterém psal Graham Moore scénář), chvíli trvá než se to rozjede, v druhé půlce pár zajímavých obratů. Tož dá sa. ()

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

V jistý moment jsem si myslel, že The outfit docela ztrácel dech a už mě nemůže ničím překvapit, ale to jsem se mýlil. Film na mě působil spíše jako divadelní hra, ve které si tvůrci velmi dobře pohráli (díky pár zvratům) s divákem. Rylance už tradičně super výkon - více takových originálních filmů prosím - 75%. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)
  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)

Reklama

Reklama