Reklama

Reklama

Hrubý střih

Trailer 1

Britský krejčí, který žije v Chicagu 50. let, to nemá vůbec lehké. V jeho dílně si totiž začnou vyřizovat účty tamní mafiánské gangy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Mňa táto divadelne poňatá gangsterka bavila. Priniesla svoje dejové výkruty a prekvapenia a zároveň aj vynikajúceho Rylancea, ktorý svojou dôstojnou britskou angličtino dáva celému prostrediu šmrnc. Navyše aj ostatné postavy boli zaujímavé a veľmi dobre zahraté. Viem si predstaviť, že toto sa dá zahrať aj na malej scéne a človek by bol zo zážitku spokojný. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle se říká, jak se z minima dá udělat maximum. To si tak jeden anglický krejčí ( pardon střihač !) v klidu stříhá a šije obleky a do toho mu tam začnou chodit lidi, které tam nechce, ale nic moc s tím nemůže udělat. Až jednou... A vo tom to je. Najednou musí něco začít dělat...a to je ten šperk a navíc celou dobu v jedné místnosti. Opravdová chuťovka kterou by nikdo nečekal. Za mě nadšených 80% ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Nějak se mi nechce věřit, že scénář nevznikl podle velmi, velmi, velmi dobré divadelní hry, protože právě tak působí. Celý film se odehrává v krejčovském krámku, v jeho salonu a v jeho dílně. dialogy je radost poslouchat a herecké výkony sledovat, obzvlášť když tvůrci přesně vědí, kdy překvapit a kdy napnout (nejde si nevšimnout odkazu na Hitchcockův Provaz)... A počítají s tím, že divák sám leccos prokoukne. Mark Rylance je v hlavní roli vynikající a opět se mi moc líbila hudba Alexandre Desplata. Outfit není velkofilm, ale je skvělý. ()

Domineus 

všechny recenze uživatele

Celý film sa odohráva v krajčírskej dielni, čo síce môže pôsobiť veľmi jednoducho, no v skutočnosti je to vlastne takmer dokonalé. Začiatok bol trošku pomalší, no postupne sa to poriadne stupňovalo a to napätie by sa v niektorých chvíľach dalo krájať. K tomu množstvo nie tak úplne čakaných záplatiek a v podstate One Man Show (nie tá Kazmova) Marka Rylanca. Za mňa jedna z najlepších gangsteriek posledného obdobia, keďže tá atmosféra bola vynikajúca. Bez toho záveru by som sa asi obišiel, no celkom fajn to dotvorilo samotnú hlavnú postavu. 85% ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Tomu se říká scénaristicky našlapaný film. Ta hra s divákem, kdy si vrství pointování zápaltky je chytrá a nápaditá. Není to nic, že by v něm bylo milion zvratů, ale prostě chytrý vývoj, který si hraje s divákem jak s malým Jardou, paráda. Škoda, absolutního finále to mě prostě nesedlo, jinak by to bylo za plný počet. Mark Rylance fantastický. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (2)

  • Mark Rylance (Leonard) byl ve skutečnosti vyškolen v krejčovských technikách slavnými krejčími, dříve k vidění v sérii Kingsman. Jejich ikonický domácí tvíd je možné na okamžik zahlédnout ve filmu. (mikki089)
  • Název filmu má dvojí význam. Chicagská mafie je také označována jako The Outfit. (mikki089)

Reklama

Reklama