Reklama

Reklama

Accident Man 2: Zabijákova dovolená

  • Velká Británie Accident Man 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mike Fallon (Scott Adkins) je zpět a tentokrát musí porazit největší světové vrahy, ochránit nevděčného syna mafiánského bosse, zachránit život jeho jedinému příteli a obnovil svůj vztah s maniakálním otcem. (TommyZR)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Keby tento film vznikol pred pár rokmi, nohu by tam dvíhal Statham. Adkins je jeho plnohodnotná náhrada v takýchto nízkorozpočtových režbách, kde netreba veľa hrať, ale treba sa veľa biť. Dvojka je fajn. S jednotkou to skoro nemá nič spoločné, londýnska temnota odplávala, je tu slnkom zaliatá Malta. Príbeh je jak z Turnaja zabijákov, čiže píčovina, ale je to vlastne hodinu a pol trvajúca bojovka, kde nie sú zbytočné sentimentálne miesta, hluché miesta, ani nič podobné. Nonstop akcia, nonstop noha hore, veľa krvi, veľa zlomených rúk, presne ako to máme radi. Jednoznačne chceme trojku! 3 z 5 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno zkouknul jsem to jenom proto, že jsem nedávno viděl jedničku, tak abych měl tuhle sérii kompletní. Jinak bych se na nějakou retardovanou pseudokomedii pro děti (?) o sympatickým nájemným vrahovi (??) z vysoka... vybodnul. No a taky jsem byl zvědavej na rvačky, to uznávám. Hm, jo, byly tam nějaký rvačky. Z celýho filmu mě zaujala jenom jedna postava (Freya), a když jsem se pídil po tom, proč není její představitelka v titulcích, narazil jsem na tohle. A to je taky jediná zajímavost celýho filmu. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zachránit blbce, dosat kámoše ze spárů gangu a vyřídit co nejvíc obskurních zabijáků. Občas to zaskřípe, sem tam je to i trochu trapné a efekty jsou naprosto příšerné. Ale sviští to solidním tempem, mydlí se to tu prakticky pořád a nakonec se tu najde i pár povedených hlášek. Navíc rvačka s klaunem, který má na násadě přivázanou prolejvačku, mě prostě bavila. Na jedničku to samozřejmě nemá, protože tohle je vyloženě tupá akčňárna, ale zabavit to dokáže. 60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Adkinsovky nemám úplně nakoukané, takže sem až do dnes netušil o existenci Accident Mana a rovnou sem skočil do druhého dílu. A ten celkem funguje i bez znalosti jedničky a v rámci žánru akčních béček ve kterých se stále něco děje, nechybí jim spád a nemá úplně dřevěné a nesympatické herce je úplně ok. Příběh je víceméně druhotný a nijak nevybočuje z toho na co sme u podobných filmů zvyklý ovšem ničemu to nevadí a druhý "náhoďák" si ani na nic víc než odpočinkovou zábavu nehraje...55% ()

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Naproso podprůměrná komedie jinak se skvělím Socttem. Bohužel on není dobrý herec, ale dokonalý atlet a díky tomu nikdy neprorazí. Což mu ale neubírá, protože jeho pohybové vlastnosti jsou pastva pro oči. Musí se holt smířit s tím, že nenatočí žádný velký film a nikdy nebude hvězdou, ale to mu asi ani nevadí ()

Galerie (9)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo iba 22 dní a prebiehalo na Malte. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama