Reklama

Reklama

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody

  • USA I Wanna Dance with Somebody (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Snímek je oslavou jedinečné a nezapomenutelné Whitney Houston. Od mladé gospelové sboristky z New Jersey až po jednu z nejprodávanějších a nejoceňovanějších umělkyň všech dob – taková je inspirativní, dojemná a emocionální cesta životem a kariérou Whitney Houston, kterou si diváci mohou na filmovém plátně vychutnat zároveň s velkolepými vystoupeními a soundtrackem nejoblíbenějších hitů této hudební ikony. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Nádherný film, několikrát mě mrazilo. Fenomenální hlas + rozsah a osobní příběh, který stojí za zamyšlení. Nebýt drog a nevhodně vybraného chlapa i spolupracovníků (otec jako manažer, mám na mysli především)+ kdyby řešila své dětství, mohla ještě hodně dlouho zpívat. Měla obrovské charizma a auru. Nechápu to podhodnocení zde. Hlavně že z Bohemians rapsody byli všichni posr..... Ve filmu byly zachyceny všechny její milníky pracovní i osobní. Byla v podstatě nejúspěšnější zpěvačkou všech dob. Což je ve filmu uvedeno na konci. Odešla příliš brzy. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Whitney by si zasloužila daleko lepší životopisný film. Tohle je snadno zapomenutelný. Film staví hlavně na nejznámnějších hitech Whitney, ale její příběh je tak strašně osekaný. Vyloženě mi přišlo, že se pořád v příběhu skáče někam dál a jinam a vůbec to nepostupuje plynule. Pokud máte rádi Whitney a chcete vidět její příběh, pusťte si jakýkoliv dokument o ní, ten vám toho řekně daleko víc než tenhle film. ()

Reklama

William_ 

všechny recenze uživatele

6/10. Z kina jsem odcházel zklamaný. Po Elvisovi jsme se v roce 2022 dočkali dalšího filmu podle slavné hvězdy, ale tentokrát to bylo o minimálně 3 třídy horší. Ať už po dějové tak po kompoziční stránce. Vůbec to nemělo ten elán, nějaký opravdu oslňující wow efekt, skoro mi až přišlo že se jedná o TV film na nedělní odpoledne. Pochvalu každopádně zaslouží jak Naomi Ackie, tak i Clarke Peters který hraje otce Whitney, avšak když srovnám Naomi s hlavním představitelem Elvise - Austinem Butlerem, tak Elvis (Austin) nevede 1:0, ale rovnou 10:0. Film je pěkně natočený a hezky se na něj dívá. Neurazí, ale ani nenadchne. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Tento životopisný film o Whitney Houston sa riadi podľa vzorca bez jediného zaujímavého dodatku, pokrývajúci ikonickú kariéru v jej celistvosti bez toho, aby trávil čas kopaním pod povrch alebo zamerať sa na jeden uhol jej života. Réžia Kasi Lemmons je technicky zdatná, pričom najvýraznejšou štylistickou voľbou je dokumentárny štýl, ale ktorý moc v skutočnosti nefunguje. Film tiež vyzerá a pôsobí ako televízny, čo není dobré. 5/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

podprůměrný hudební životopis, který jede na všech myslitelných klišé hudebních životopisů, ale ani s tím nejběžnějším základem nedokáže pracovat. Tomu filmu chybí prakticky všechno spádem počínaje a energií konče. Ty skoro 2,5 hodiny mají pocitově spíš tak čtyři. Podobně jako u Respect o Arethě Franklin se  tady jen opatrně klouže po povrchu a když už směřuje k tomu, že by se měl byť jen opřít o nějakou kontroverzi, či snad jít víc do hloubky, okamžitě uteče jinam. Pokud bych si o Whitney přečetl na Wikipedii, dozvěděl bych se víc a nejspíš by to bylo i záživnější...40% ()

Galerie (17)

Zajímavosti (10)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno