Reklama

Reklama

Jack Reacher - Season 2

(série)
Trailer 2

Epizody(8)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (66)

decouble 

všechny recenze uživatele

První sezóna pracovala s jednoduchým a otřepaným konceptem, ve kterém hlavní nezničitelný klaďas s muskulaturou Arnieho za mlada přijde do města a vyčistí ho od špíny a neřesti, přičemž zároveň pomstí smrt bratra. Bylo to béčkové, ale šlapalo to dobře. Ritchson je správnej typ herce na tohodle staromilsky poctivýho americkýho Joea (Jacka). Ve druhý sezoně z toho udělají týmovku, ve který není nezničitelným supermanem jen Reacher, ale i jeho 3 parťáci/parťačky. Tuhle trojici ještě dopňuje jeden policejní sidekick. Lidi, kteří tyhle postavy hrajou ale působí jako herci vedlejších rolí z nějakýho tuctovýho krimi seriálu z nultých let. Většinu času se navíc strašně prkenně vykecávaj a vysvětlujou věci. A když už přijde bitka, každý z nich rychle někoho zmastí a o nikoho se tak nemusíme bát nebo třeba čekat, že by jim Reacher musel na poslední chvíli zachránit krk. Tím pádem to ani není na nějaký základní úrovni napínavý. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak druhá série je za mě menším zklamáním. V porovnání s první řadou tomu uškodilo pár aspektů. Zaprvé, série už se primárně nezaměřuje jen na Reachera jako takového. A to mě přesně v jedničce bavilo. Jasně, ten 4členný tým docela funguje, zejména po herecké stránce. Ale hlášky mi místy přišly tlačené dosti na sílu oproti svému předchůdci. A hlavně i ta akční stránka utrpěla nemalé ztráty. Ta přitaženost za vlasy byla místy už do očí bijící (tohle jsem ani jednou za první sérii nepocítil), hlavně tedy závěrečná epizoda, kdy se ze všech zúčastněných protagonistů stali hrdinové Marvelu a DC...Škoda...A zadruhé...Ten příběh...Nedokázalo mě to pořádně zaháčkovat (asi tomu ani nepomohl záporák Robert Patrick...nemastně neslaně napsaný). Takže...Suma sumárum to vidím na 6/10 Neberte mě nějak špatně, rozhodně to není propadák, Alan Ritchson si to pořád dává s prstem v nose. Jen už to není žádná hitparáda. Snad se to v pokračování opět otočí k lepšímu :) ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužial, miesto samotného Reachera tu máme ešte partičku 3 nímandov (samozrejme z rodnej línie Highlandera - nesmrteľných), ktorí akurát tak zavadzajú. Vraj "best friends forever", kopec flahbackov, ale hlavne, že o nich v S01 nebol ani prd... Toto bolo vycucané z hodne hlbokej riti! Trúfam si povedať, že za takýto scenár a akciu by sa hanbili už aj nemecké kriminálky v poobednej TV. Zatiaľ čo pri S01 si každý robil prdel z Toma Cruisa, tak teraz sa na oplátku musí Tom ujebávať do kolén, aká kokotina sa to natočila. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak mi v první sérii moc nesedl Ritchson, tak tady jsem za něj byl rád, protože sehnat tak strašné nesympatický "herce", to už musíte mít talent. Příběh není špatný a přeskakování v časových liniích mi nevadilo, ale opravdu se nedalo koukat na akci. Ta byla opravdu hodně špatná, bez nápadu a děsně statická a k tomu fakt špatně natočená. Škoda, dát si na ní víc záležet a vybrat lepší herce, dal bych lepší hodnocení. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá séria má zaujímavejšiu zápletku, svižnejšie tempo, viacej akcie a dokonca aj Reacher mi bol sympatickejší. Už to nie je rozumbrada, ktorý všetko vyrieši sám, ale robí aj chyby a často ho musí podržať jeho tím. Len v akcii je naďalej nezničiteľný terminátor. V súkromí sa ale Reacher ukázal ako chudák na poľutovanie. Záporáci boli ok. Robert Patrick už zostarol, takže na viac ako na šéfov rozdávajúcich rozkazy nemá. Ale odkaz na terminátora pobavil. Sklamal ten super duper zabiják, ktorý má celú sériu samostatnú líniu a divák sa teší na jeho stret s Reacherom a nakoniec prd z toho. Takže to muselo kompenzovať množstvo komparzistov, ktorých Reacher likvidoval ako na bežiacom páse. Chýbal mi tu trochu ten čierny tvíďák z minula. Trochu to nahradil ten holohlavec a mrzelo ma ako dopadol. Ženy boli tiež menej pekné ako minule. Celkovo som ale spokojnejší ako minule. Už to nebolo tak ultratupé. Akcia na dnešnú dobu patrí k tým vydarenejším. Proste príjemná oddychovka v retro štýle a teším sa na ďalšiu sériu. 8/10. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (11)

  • Během jízdy autem je zmíněno 11. záři. V ten den se odehrál teroristický útok, při kterém se zřítily věže Světového obchodního centra v New Yorku. (Duoscop)

Reklama

Reklama