Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(10)

V hospici pro náctileté pacienty uzavřou členové exkluzivního klubu děsivou dohodu: kdo z nich zemře jako první, dá ostatním znamení ze záhrobí. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, od Flanagana som sa naučil, že pravdepodobne sa od neho už nedočkám ničoho fakt že echtovného. Netvrdím, boli tu dobré momenty, ale tak ako sa vraví, všetkého veľa škodí, to tu platilo na sto percent. Všade samá lakačka, ktoré zo začiatku (maximálne dva diely) fungovali aspoň na slabší priemer, no veľmi rýchlo sa z toho stala nuda a neskôr aj otrava. Čo sa týka príbehu, bavili hlavne tie hororové príbehy čo si rozprávali v klube (niektoré viac, iné menej). Nosná dejová linka ale za moc nestála - samá vata. A záver mohol toho ponúknuť viac, nielen také fučanie do prázdna. Rozpačitý dojem, priemer. 60/100 ()

bk81 

všechny recenze uživatele

Seriál ma motivy jedné z mých nejoblíbenějších knížek z edice Stopy hrůzy, které jsem v mládí pravidelně kupoval a ihned četl, abych se zase mohl těšit na další. Právě tento příběh (nebo aspoň hlavní myšlenka) mě lákal a držel v naději, že jednou by mohl zfilmován (byla i představa mé vlastní adaptace 🙂). A po 26 letech jsem se dočkal. Zatímco verze v mé hlavě se spíše blížila depresivnějšímu dramatu o skupince postupně umírajících mladých lidí v ústavu s trochou nadpřirozena v závěru, tak zde se to díky Mikeu Flanaganovi točí víc kolem hororu a právě nadpřirozena už od počátku. Celkové hodnocení uvedu až po dokoukání všech dílů. Zatím se na to koukat dá (3. díly), ale prostě ta má vize byla jiná a pere se to ve mně. 😃 Uvidíme, zda Netflix zvládl další příběh z u nás uváděné edice pod názvem Stopy hrůzy lépe než předchozí trilogii Ulice strachu, která byla zklamáním a odklonila se úplně od původních knížek. Edit: tak nakonec dávám 2*. Něco se povedlo a něco zase méně. Natěšenost však bohužel nenaplněna. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

mě zkrátka Flanagan baví a i když mě tentokrát bavil ze všech svých dosavadních seriálových počinů nejméně, jde i tak o velmi slušný nadstandard. Midnight club na věci jde trošku jinak než sme byly u Flanagana doposud zvyklí a chvíli trvá si na tenhle svět zvyknout, ale na druhé straně MC svého tvůrce nezapře. Opět je tu snaha o jakýsi existenciální přesah a opět se tu straší převážně ve druhém až třetím sledu. I tak ale dokáže Flanagan vytvořit solidní atmosféru (byť ne tak hutnou jako předtím) a leckterý "pravý" horor by mu mohl závidět. Nakonec mi ani nevadilo, že to místy trošku skřípe a díky několika hlušším místům mě nedokázal Půlnoční klub vtáhnout tak jak sem čekal...70% ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Původně jsem chtěl dát 3*, ale myslím, že bych nebyl úplně fér. Přiznám, že první díl dva mě nenadchly, ale jsem rád, že dostaly šanci ty další. Prostředí a večerní atmosféra umocňuje sílu ani ne tak příběhů jako osudů. Mystično malinko navodí sem tam ten pocit, že nevíte, co je a co není skutečné. Do toho opravdu skvělé herecké výkony mlaďasů. Někdy se to sice vleče, ale najde se dost neskutečně silných momentů a když jsem ze začátku myslel, že to nemůžu do konce vydržet, mrzelo mě, když ten konec přišel. ()

Jane18CZ 

všechny recenze uživatele

Za mě je tohle naprostý MASTERPIECE! Seriál mě totálně pohltil a jsem z něj tak nadšená, že vůbec nechápu to nízké hodnocení 63% zde. Jsem z toho tak uchvácená, že nedokážu ani recenzi napsat :D bylo tam prostě všechno. O čem je život, o čem je umírání a smrt, smíření se s nevyhnutelným. Záhadné ozdravné sídlo plné historie. Duchařské události, kterým můžete věřit, nebo je racionálně vysvětlit léky... úžasné vyprávění mini příběhů, vyrování se se smrtí. Psychologie a vývoj postav, přátelství, láska. Za mě je to skutečný klenot. ()

Galerie (161)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se od 26. dubna do 8. září 2021. (mikki089)

Související novinky

Pád domu Usherů sklízí nadšené ohlasy

Pád domu Usherů sklízí nadšené ohlasy

24.09.2023

Hororový podzim by opět mohl patřit jednomu z nejchválenějších televizních tvůrců posledních let Mikeu Flanaganovi (The Haunting of Hill House, Půlnoční mše). Ten se totiž vrací se svým posledním… (více)

Seriál 1899 končí po první řadě

Seriál 1899 končí po první řadě

03.01.2023

Možná až příliš ambiciózní byli tvůrci kultovního seriálu Dark od Netflixu. Jejich novinka 1899 totiž opět vrstvila jednu záhadu za druhou, aniž by to však dělala natolik uspokojivým způsobem, jako… (více)

Hororový tvůrce Mike Flanagan opouští Netflix

Hororový tvůrce Mike Flanagan opouští Netflix

03.12.2022

Po hitech se seriálem The Haunting of Hill House a The Haunting of Bly Manor a taky kriticky úspěšné Půlnoční mši přišlo od hororového mistra Mikea Flanagana maličko zklamání v podobě na teenagery… (více)

Reklama

Reklama