Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Na Zemi se objevil virus, který vyhladil všechny lidi starší 13 let. Během této události se objeví rasa upírů, kteří zbytek lidí zotročí. Hyakuya Yuuichirou žije s dalšími dětmi v sirotčinci, kde jsou vychováváni jako krmivo pro upíry. Jednoho dne se rozhodnou utéct, ale plán je odhalen všichni kromě Haykuyi jsou zabiti. Venku je zachráněn lidským odbojem a Hyakuya přísahá, že zabije všechny upíry. (Harroc)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (16)

Scalpelexis 

všechny recenze uživatele

"Misery, misery, misery, that's what you have chosen". Jako kdyby mi po shlédnutí rezonovala v hlavě tato památná slovíčka Zeleného goblina ve Spidermanovi. Je to výrazně slabší Attack on Titan se všemi negativy, který AoT měl: Hrdina uřvaný, pomstychtivý. Kámoš ubrečený a rádoby chytřejší. Lidé mají své utlačovatele. Jenže tady nic nepasuje, máloco dává smysl (Co z toho vše mají démoni? Chování Miky a jeho akceptace? Wtf virus?) a prázdnotu najdeme na každém kroku. Když už se tlachá, tak o úplných blbostech;, když už se řeže, tak bitky stojí za prd; když se má něco dít, tak se nic nestane. Nejhorší na tom je, že tahle celá šablonovitost už se objevila v x seriálech a nenajdeme zde vůbec žádnou inovaci! Takže čau, nazdar, už stačilo. Rozumná animace to nezachrání. Slabý 2*. ()

novoten 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na první i druhý pohled nejprůhlednější vyprávěnka pro malé děti o klukovi, který měl v životě nehoráznou smůlu a o svoje místo na slunci musel každý den zas a znova bojovat. A na třetí pohled není nijak těžké rozpoznat šablonovité postavy a pochopit, že děj postupuje dopředu pomocí skoků, ve kterých se pro provařené klišé nejde daleko. Já ale při každém z těch tří pohledů jihnu, protože bezhlavě jednající Yuu je pro mě přesně tím typem hrdiny, kterému musím i přes hromadu jeho chyb bezhlavě fandit a přát mu každého (nedobrovolně) získaného spojence či dokonce přítele. A že jich je díky jeho upřímné nabručenosti nakonec docela dost. Moje osobní anime kniha odvahy a dobrodružství. ()

Reklama

Starletka 

všechny recenze uživatele

Svým způsobem takové o dost slabší Shingeki no Kyojin v roztomilejší animaci, akorát místo obrů jsou upíři, démoni a jiná havěť. I hlavní hrdina je prakticky Eren - věčně naštvaný a toužící po pomstě za smrt své rodiny. A nenávidím ho úplně stejně, dokonce možná i víc. Ale ani ostatní postavy nejsou zrovna dvakrát valné, pokud vám teda nestačí pouhý jeden charakterový rys na osobu, nebo především u slečen radši rovnou žádný, jen hlavně ať jsou co nejroztomilejší. A vůbec, co se designu postav týče, pro příběh i atmosféru by rozhodně bylo daleko lepší kdyby byly trochu realističtější a propracovanější, ale když dneska musí být všechno moe, nedá se nic dělat. Děj po první epizodě vypadal nadějně, ale potom jde naráz všechno do kopru a kromě emocionálních výlevů hlavního hrdiny se neděje naprosto nic. Ve výsledku opravdu pochválit můžu leda tak docela pěkný opening a super ending. Pro mě jasný drop po 5. epizodě a slabých 4,5/10 ()

kubka4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Owari no Seraph je fantasy, post-apokalyptické anime, kde si hlavní hrdina prošel peklem, které ovlivnilo celý jeho život a nyní se s tím musí srovnat, aby zachránil poslední zbytky lidstva... Že už jste tohle někde slyšeli? No ono se není čemu divit. Originality tohle anime příliš nepobralo... I jenže pokud bych měl hodnotit kladně pouze naprosto originální díla, tak bych za chvíli neměl co hodnotit. Proto je pro mě hlavní prvek hodnocení zábava a pocity, které z daného seriálu / filmu mám. A proto taky musím Owari no Seraph jedině pochválit, že se jim podařilo udržet moji pozornost po celou dobu. Ano, není to nic světoborného, ale pokud se u toho "luxusně" bavíte, tak vůbec nehraje nějaká originalita roli. A já se tedy rozhodně bavil, a jak... - 95% ()

adamulefa 

všechny recenze uživatele

Pre mňa slabotka... Generický protagonista a jeho nesympatická banda generických kamošov bojujú proti vampírom. Keby aspoň akcia stála za to, ale i po tejto stránke ma Seraph of the End sklamal (príliš statické + kopec stillframov + strih preč od súbojov). Taktiež pozadia stáli za houby, a jednotlivé postavy vyzerali akoby často do obrazu ani nepatrili. Chcelo by to celé nejako lepšie integrovať... Štúdio WIT má rozhodne na viac. Hudba ovšem slušná. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (1)

  • Postavy upířích šlechticů nesou svá příjmení podle skutečných lidí, o kterých se později tradovalo, že propadli vampyrismu či čarodějnictví jako Vlad III. Tepes, Elisabeth Bathory nebo Aleister Crowley. (Hlavonozec)

Reklama

Reklama