Reklama

Reklama

Narušitel

  • USA Intruder (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (110)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Intruder je naprostý unikát, je to méně známý film s naprostou hereckou třídou. Raimi brothers, Bruce campbell, Spiegel, Bender. No prostě parádička. Slasher to je jak má být, příjemná atmosféra super herci, vraždy na úrovni(i když ne takovej druh kterej je nechutnej). Film si drží laťku mezi hororem a groteskou, občasné vtipné vsuvky jsou parádní a pobaví, ale přitom to nejsou vyloženě vtipné momenty, ale jsou spíše čenohumorné. Palec nahoru. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Už chápu, co na téhle ujeťárně vidí sám velký Tarantino (btw scénu s rozšlápnutým okem použil o několik let později i ve svém Kill Billovi). Sebranka, co na točila kultovní Evil Dead, řádí i tady, Intruder patří určitě mezi to lepší, co silná osmdesátá léta v hororu nabídla. Děj je sice triviální, ale vynalézavost vražd nezná hranic (zkuste trumfnout mlácení uříznutou hlavou :-). Avšak pokud jste se těšili, tak jako já, na Bruce "Ashe" Campbella, tak ten tu má asi minutový štěk na konci filmu. ()

Reklama

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Intruder má dvě hlavní negativa. Má strašně pomalý rozjezd a děsně natahované finále. To, že v hlavních rolích jsou nepříliš přesvědčiví herci (Raimiho bratři jsou výjimka, ti si to vyloženě užívají) a že děj je velmi snadno předvídatelný, nechme stranou. Taky mi vadilo, že v ději není prakticky žádná zápletka. Lidé tu prostě celý film stojí na svém místě a čekají, až se za jejich zády objeví vrah. Moc jednoduché, než aby to dokázalo bavit. Na druhou stranu ovšem musím pochválit originalitu všech mordů, která je dosti působivá. Bez toho bych zřejmě klesl ještě o hvězdu níž. Ve finále je Narušitel ještě stále obstojné osmdesátkové béčko, které má co ukázat, ovšem není toho mnoho. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První polovina má kolísavé napětí a hodně zbytečného žvanění mezi regály. Jak ale dojde na vraždění, vše se pěkně rozjede až k povedenému finále. Vrah je vynalézavý, a tak dojde na nůž, sekáček na maso či bodec na lístky. Nejlepší jsou ale lis a pila na maso, ba i hák je výživný. Divák si může tipovat, zda se naplní klišé o blondýně. Zdejší obsah prozrazuje zbytečně moc. Po letech jsem jednu hvězdu přihodil. ()

Andersis 

všechny recenze uživatele

Klasický horor let osmdesátých. Geore efekty sou opravdu na úrovni. Potěší orginální vraždy (lis) a hlavně napětí a atmosféra. Hudba je správně dráždivá a herci nejsou prkení. Mě nejvíc zaujali bratři Ramiové. Narušitel patří k těm nejlepším Béčkům, ikdyž se pár logických chyb najde vůbec to nevadí. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • V Itálii vyšel tento film pod názvem Terrore senza volto, což v překladu znamená Terror bez tváře. (Chatterer)
  • Aj napriek tomu, že sa na DVD vydaní filmu dostalo meno herca Bruce Campbella až do pozície prvej hviezdy filmu, pravda je taká, že sa vo filme objavuje až v samotnom závere a aj to len na krátku chvíľu. (beso74)

Reklama

Reklama