Reklama

Reklama

Narušitel

  • Česko Nezvaný host (neoficiální název) (více)
Trailer

Nebezpečný zabiják zůstává se zaměstnanci samoobsluhy po uzavírací době a začíná se odvíjet napínavé drama. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (111)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Hodně slušné !! Pro mne asi zatím nejlepší osmdesátkový slasher, co jsem zhlédl ! Narušitel od 40 minuty nabere slušné tempo a vraždy přibývají a přibývají a jsou čím dál krvavější a originálnější,vrah je slušnéj psychouš a hlavní hrdinka je zdatná bojovnice !!:) Z dnešního pohledu za lepší 3*,ale přihmouřím oko a soucítím s minulostí. 70% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

První polovina má kolísavé napětí a hodně zbytečného žvanění mezi regály. Jak ale dojde na vraždění, vše se pěkně rozjede až k povedenému finále. Vrah je vynalézavý, a tak dojde na nůž, sekáček na maso či bodec na lístky. Nejlepší jsou ale lis a pila na maso, ba i hák je výživný. Divák si může tipovat, zda se naplní klišé o blondýně. Zdejší obsah prozrazuje zbytečně moc. Po letech jsem jednu hvězdu přihodil. ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Narušitel je od autorů Evil Dead,a tak si nemohu odpustit jednu malou,ale pro mě důležitou připomínku.Zatímco u kultovní řezničiny byla za málo peněz sakra hodně muziky,u Narušitele došlo k malé,ovšem zásadní změne.Za málo peněz,málo muziky.Narušitel je přespříliš obyčejné béčko,sice s pár gore efekty,ale jinak bez atmosféry,bez napětí,bez šťávy.Autoři se zde pro mě zkrátka nevyřádili tak,jak by mohli·a hlavně jak uměli a ikdyž to mělo celé docela zábavně nadnesený tón a výtečný nápad s neomezenými možnostmi proměnit celou tuto vyvražďovačku v pořádný masakr,drželi se tvůrci dost při zdi a celkově na mě Narušitel působil dost sterilním a nenápadným dojmem. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Za tyhle reklamní špíny by se mělo střílet. Člověk si sežene film kvůli Bruci Campbellovi, kterej je prezentován jako jedna z hlavních postav a realita je taková, že se objeví na posledních 20 vteřin. Ikdyž si nejsem jistej, jestli by Bruce vůbec dokázal pozvednout tak nudnou a neskutečně lacinou vyvražďovačku. A to mám Raimiovce a spol. docela rád. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pro mě je Narušitel kult jako kráva. S prvním promítáním jsem měl tu čest ještě z éry ošuntělých VHSek, kdy páska byla skoro v dezolátním stavu, takže obraz se zvukem nebyly to pravé ořechové. To mi však nebránilo si tenhle čisťounký slasher pořádně vychutnat. Zpočátku se toho moc neděje, ale jakmile se ke slovu přihlásí slušné množství všech těch bodacích, řezacích nebo drtících nástrojů, pravověrný fanda nemůže být zklamán. Společně s hustou atmosférou uvnitř uzavřeného marketu jsou nejsilnější stránkou brutální mordy, při kterých si svých pět minut slávy odbudou i oba bratři Raimiovi. Až moc obyčejný zabiják a WTF konec mi tuhle zábavu nezkazily. Jo a Bruce Campbell se tu mihne v závěru coby policajt, ale lehce ho přehlédnete. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (11)

  • Píseň, kterou zpívá Randy (Sam Raimi), byla použita ve filmu Evil Dead, který režíroval Sam Raimi. (Chatterer)
  • Počas predprodukcie sa uvažovalo, že snímku bude režírovať Tobe Hooper. (beso74)

Reklama

Reklama