Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Noomi Rapace ve filmu o postapokalyptickém světě, ve kterém musí šest vojáků tajně přepravit záhadný balík přes zamrzlé souostroví. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (211)

verbal 

všechny recenze uživatele

Film především pro ty, kteří xmrti rádi čumí na to, jak Sábliková otravně sáhodlouze a na chlup stejně obkružuje ovál, načež těsně před cílem hodí těžkou držku a medaile po vší té prudě v hajzlu. I nynější hlavní závodnice, Ňouma Rampičová, je neméně přitažlivá mužena, čili je zjevné, že má odborná, filmově teoretická komparace tohoto unylého rychlobruslení s plytce retardovaným dějem a pateticky přitroublou pointou opět sedí jako pitkáče na disproporčně mastodontních stehnech libovolné očepelované larvy s brýlemi. A ne, milí zdejší falešně altruističtí šulínci, už je jaro, tudíž se na Ukrajině fuckt nebruslí. Stejně jako se třeba v Iráku neběhalo po džungli, když dávali Avatara, a nikdo tu procítěně neskučel. Navíc Švédsko se na přirozenou solidaritu s Ukrajinou připravovalo už od 16. století, kdy si schválně načmáralo modrožlutou státní vlajku, tudíž demonstrativní patetické cajdáky opravdu točit nemusí. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Film působí v současnosti bohužel hodně reálně. Začátek se skvělou atmoškou sliboval po oznámení plánu operace neskutečnou jízdu. Ta se ale nekonala v takový míře, jak sem čekal. Jo, jsou tam asi dvě nebo tři scény podle mýho gusta, ale jako celek podivný, s ne zrovna atraktivním koncem. Na druhou stranu pro Netflix spíš  lepší z toho, co poslední dobou stvořil. 60%. ()

Reklama

xLIGHTx 

všechny recenze uživatele

Nie je to výnimočné, ale inak celkom zaujímavý postapo švédsky projekt s Noomi Rapace. (No áno, Švédi i Fíni sa asi teraz, najmä teraz cítia byť ohrození, čo je v súčasnosti duplom pochopiteľné, už nejaký čas údajne chceli a i teraz chcú do západných obranných štruktúr, hoci sú voči nim smerované vyhrážky, ale ani niet divu, že takáto snímka vôbec vznikla.) Niektoré nápady sú originálne a má to celkom spád. No, na závere si mohli dať však viac záležať. (Nerozumiem, ako si Noomi Rapace, čiže Edhová vo filme - celú dobu udržiavala v  tak perfektnom stave trvalú v takomto temnom svete, asi mala tajného postapo kaderníka v teame spolubojovníkov, nevedno. ;) Tak za tri kadery Edhovej, teda, tri hviezdy. ;) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý námet, ale spracovanie nie je dostatočne pútavé, aby to utiahlo celovečerný film. Pritom technická stránka je ok a kto má rád filmy odohrávajúce sa v zime, tak si užije prestrelky krasokorčulujúcich snehuliakov s protivníkmi na ceste z bodu A do bodu B vo vojne v ktorej ani poriadne nevieme o čo ide a kto je vlastne na tej dobrej strane. Celkovo proste ďalší priemerný film z Netflixu. 5/10. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Když člověka film absolutně nezajímá už od prvních minut, asi je něco špatně. Když k tomu současně přidám faktor, že jako jeden z mála mám k Noomi Rapace poměrně velkou averzi, většina jejich rolí ve filmech (i když dobrých) mi přijde průměrná a celkově je mi nesympatická, je na světě celkem průser. Dějově nestrhne a herecky ani akcí také ne. Film měl předpoklady dobýt akční žánr novým nápadem, ale paradoxně je výsledek úplně opačný. ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama