Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V opuštěné továrně se setkají dva zločinecké gangy, aby směnily kufříky, z nichž jeden obsahuje drogy a druhý peníze. Tentokrát se to ale neobejde beze svědka, protože celou transakci i vraždu, která následuje, nafilmuje televizní reportérka Diana. A to poslední, co by mafiáni chtěli, je stát se hvězdami zpravodajství. Začnou reportérku pronásledovat a ta při zběsilém útěku narazí na Jackieho, který má jako znamenitý kuchař vlastní, velmi oblíbený kuchařský pořad "Co se dnes vaří" v australské televizi. Kromě toho je mistrem bojových umění, a protože reflexy jsou rychlejší než úvahy, zmlátí gangstery dřív, než si uvědomí, že by se do takových věcí neměl plést. A má pravdu. Gangsteři mafiána Giancarla jdou totiž nejen po pohledné reportérce, ale především po inkriminující kazetě. A ta se, opět souhrou náhod, dostane do rukou Jackiemu, i když o tom nemá ponětí. Místo klidného večera ho tak čeká řada nemilých překvapení, tvrdých pěstních střetnutí, soubojů a honiček s Giancarlovými zabijáky. A nejen s nimi, protože o kazetu je čím dál větší zájem. (Nova Cinema)

(více)

Recenze (99)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Jestliže máte rádi Jackieho a jeho krkolomné kousky, myslím, že nebudete zklamaní, neboť děj uhání svižně kupředu a o neokoukané a nadmíru zábavné akční scénky není nouze. A co se zápletky týká ... sice se nevyznačuje kdoví jakou inteligencí, ale taky nikterak nepřekáží. Naopak: Nedere se za každou cenu do popředí, protože dobře ví, kde je její místo - ale kdykoli je třeba, pohotově přiloží ruku k dílu a dle svých sil a schopností podpoří společný projekt, což jí slouží ke cti. A ruku na srdce: Čekali jste snad od ní něco jiného ? Slabší 4* ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem od filmu zábavnou akční blbinku, kde nepůjde o existenciální a filozofická moudra, ale kde mne pobaví Jackieho humor a pár akčních chuťovek. A přesně to jsem dostal. K tomu tři sexy holky (včetně jedné zrzky), vynikající využití věcí na stavbě k boji, nu a závěrečný souboj a následný boj s dumperem tomu vévodí. Za sebe jsem byl spokojený. ()

Reklama

tommy187 

všechny recenze uživatele

Myslím, že pozerať filmy Jackieho Chana sa treba naučiť. Hoci ich umelecká hodnota nie je vysoká (svojím spôsobom takmer nulová) sú to zaujímavé filmy, pri ktorých sa odreagujete a skvele sa zabavíte. Naozaj mnoho filmov s prívlastkom "komédia" ma nerozosmejú tak veľmi ako filmy v ktorý hrá Chan. A treba uznať, že tento film mal jednoduchý, a zaujímavý nápad. Pozrite si ešte nevydarené scénky a už "neodoláte" a dáte ****. 79%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

U Chanovek je jeden fakt obrovský problém, že stojí a padají na samotném Chanovi. Nebýt jeho a jeho umění pohrát si se všemožnýma věcma, což dost často stojí za to (zde např. scény na stavbě - míchačka atd.), většina jeho filmů by byla hodně, hodně špatných. I Terč prostě stojí a padá na něm, nikdo jinej (snad až na cyklistu, jehož hraje sám režisér) tu vůbec ničím nezaujme ani na pár vteřin a bez Chana by si ten film zasloužil možná tak jednu hvězdičku. Přesto všechno je to alespoň průměrná oddychová Chanovka, na kterou se dobře dívalo a i mě to dvakrát nahlas rozesmálo. ()

haj 

všechny recenze uživatele

Jackieho po dlouhé době (poprvé od Dragons Forever) opět režíroval Samo Hung, škoda že se nepřidal ještě Yuen Biao, bylo by hezký vidět je opět všechny spolu v jednom filmu. Příjemný je i návrat Richarda Nortona ze City Huntera, který bohužel tentokrát nedostal šanci si s Jackie pořádně zabojovat, což je podle mě velká škoda. O kolik hezčí by byl závěrečný souboj než devastace několika luxusních aut a domu obřím náklaďákem nebo co to bylo. Asi nejzábavnější z celého filmu je scéna na staveništi. Celkově průměrný film, který sice nenudí, ale ani zvlášť nepobaví. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (13)

  • Keď vtrhne do domu prvý zloduch, je to určite kaskadér. Má totiž krátke čierne vlasy, a nie dlhé blond. (Peter-1307)
  • Jackie Chan sa kvôli filmu učil profesionálne variť. (Peter-1307)

Reklama

Reklama