Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Armády tyranské moci si brousí zuby na mírumilovnou kolonii na okraji galaxie a jedinou nadějí na přežití jejích obyvatel se stane tajemná cizinka. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (554)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Občas bolo milé, ako Zack Snyder vykráda SEDEM STATOČNÝCH, HVIEZDNE VOJNY, DUNU, či sám seba. Občas to ale zapadalo až do patetických vôd a šlo skôr o kyslý úsmev. Táto jeho veľká netflixovská bublina ( ktorá zaplatí každú blbosť, len aby pokračovala v potápaní kín ), praskla presne na konci a ja už nemám veľké očakávania ku druhej časti. Viem, že to bude rovnaká rároha. ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Ne tak blbý jako Sucker Punch, ne tak hnusný jako Armáda mrtvých, zdaleka ne tak ikonický jako Watchmeni a bohužel ani z půlky tak dobře natočený jako Muž z oceli. Průšvih to není, pokud do toho člověk jde smířenej, že Snyder vykradl veškerou populární fikci za posleních 70 let, ale chválit tenhle sestřih taky nehodlám. Zjevně chybějící scény a vymazaná krev, aby Netflix mohl uměle zopakovat SnyderCut, tomu brutálně ubírají na zajímavosti, takže výsledkem je těžce sterilní dobrodružství, z něhož jsme viděli pravděpodobně ještě navíc tu horší polovinu. 4/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zábavné Guilty Pleasure, kde si Snyder ukousl víc než chtěl, ale nemám s tím problém. Letos jsme pořádné Sci-Fi nedostali. Creator byla nezáživná nuda a tohle byť vykrádá spousta jiných filmů, tak mi to bylo sympatičtější než celé Star Wars, které nesnáším. Může za to i fakt, že mám slabost, když se ve filmech rekrutuje nějaký tým ( 7 statečných vibes!) + miluji Sofii Boutellu už od Kingsmanů a Charlie Hunham taky potěší. Nemilosrdný záporák Ed Skrein náckovského ražení mě bavil a zbytek postav, jsou docela OP postavičky, které mě zajímají. Škoda, že charakterový vývoj a interakce mezi němi je nulová ( chybí tu určitě i nějaké hlášky), ale to dokážu odpustit. Atmosféra a vizuál má nádech Warhammeru, což kvituji a akce není špatná. Fight ve stodole velmi fajn ( s Erkovým Ratingem si tam dokážu představit i slušné Gore). škoda, že Snyder nevydal erkovou verzi okamžitě, mohl být výsledný dojem lepší. Finále je trochu Meh, byť tam dojde na jeden menší zvrat, tak úplně nestrhne. Ve výsledku s tím filmem nemám problém, nenudil jsem se , ten svět mě zajímá, ale raději bych viděl sequel Armády Mrtvých než tohle. Škoda, že tu nepřidal více Monster-Pavoučice byla výborná. 6/10. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Máme tu jeden docela nečekaný zvrat. Jinak je to kompilát jinde viděných situací, nesmyslných prohlášení a osekaných scén. Přiznám se že jsem uvažoval podívat se až na Snyder cut, když si na tomhle střihu Snyder nedal záležet a asi bych udělal lépe. Je tu spousta věcí, které nechápu, proč tam vůbec jsou... třeba zbytečný let na Klofanovi. WTF? Vtipné přesvědčování té nesourodé bandy s uši drásajícími dialogy a podivné chování většiny postav třeba zmizí když se to prestříhá. Třeba. Mrzí mě slabší design lodí, zbraní a triková odflánutost, tu už neopraví. Sofia Boutella se snaží, Skrein si svého sturmbannführera užívá a krom tradičně fajn Hunnama nemá nikdo moc co předvést. Snad bude dvojka už jenom o té zpomalené akci. Snyder by totiž měl nechat scénáře na někom schopnějším. P.S: Nejlepší postava je tam vlastně Hopkinsův Jimmy, ale toho ani nevezmou na výlet. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Hromada postáv bez charakterov, odpudivý vizuál, necharizmatická hlavná hrdinka, nulové vtiahnutie do deja a asi tri fajn nápady (ktoré si už od včera nepamätám). Nepomohli tomu ani dvaja Dariovia Nahariovia. Vo všetkých ohľadoch, dekády po expiračnej dobe. Asi jak keby ste zobrali Sucker Punch, odobrali z neho všetko, čo ho činilo zaujímavým (pekné baby, pesničkový soundtrack, originálny nápad) a nahradili to generickou vykrádačkou Star Wars, s naozaj hodne  primitívnymi dialógmi. Normálne som Snyderov fanúšik, ale toto bol extrémne plytký výrobok. ()

Galerie (326)

Zajímavosti (6)

  • Druhý plně digitálně natočený film Zacka Snydera po Armádě mrtvých (2021). Zbytek jeho filmů je natočen na 35mm nebo 65mm film. Důvodem je pravděpodobně spolupráce s Netflixem, který má dlouhodobě pravidlo natáčení na 4K. (KGBelik)
  • Roli záporáka Balisaria měl původně ztvárnit Rupert Friend, ale vzhledem k jeho časové vytíženosti byla postava přeobsazena hercem Fra Fee. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Proč Lucasfilm zamítl Star Wars od Snydera?

Proč Lucasfilm zamítl Star Wars od Snydera?

05.07.2023

Koncem roku uvede na Netflixu režisér Zack Snyder (Muž z oceli, Watchmen) svoji novou epickou sci-fi Rebel Moon, respektive její první část. Dvoudílná sága ale bude údajně jenom začátkem, už nyní… (více)

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

Snyderovo obří sci-fi dostane eRkové verze

24.03.2023

Režisér Zack Snyder plánuje pro svoji obří fanouškovskou základnu koncem dubna třídenní speciální událost, na které promítne svoji komiksovou trilogii Muž z oceli, Batman vs. Superman a Liga… (více)

Reklama

Reklama