Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Z Nicka a Audrey Spitzových jsou soukromá očka na plný úvazek. Po jejich příteli se slehne zem a oni se připletou k mezinárodnímu pátrání po jeho únosci. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (172)

Olík 

všechny recenze uživatele

Kvalitně zpracovaná akční komedie…..o tom se ani nemusíme bavit. I když za mne o kapánek horší, než její předchůdce (Vražda na jachtě r. 2019). Staví se na těch stejných základech, jako před čtyřmi roky. Dynamika, jednoduchý humor, akční scény, detektivní zápletka, špičkování mezi postavami….takové dalo by se říct  Netflix déjà vu. Jenom mi přijde, že s marným bojem o zachování mladistvého vzhledu odchází Jennifer Anistonové její přirozenost a tím to celé víc padá na Adama Sandlera. To je možná to, co mi trochu vadilo, ale jinak v pořádku. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Jednička mi přišla fajn a dokonce jsem ji už viděl dvakrát. Druhý díl se snaží být velkolepější, což možná filmu škodí. Přesto je to jednoduchá jednohubka, která s vypnutým mozkem funguje dobře a zabaví. A Adam a Jennifer to táhnout skvěle jako vždy. S klidem si nějakou další vraždu v budoucnu dám. ()

Reklama

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Krom neodbytného pocitu, že jsem tohle už viděl mi přišlo, že se tam nic neděje. Jakoby vše přešlapovalo na jednom místě i když opak byl pravdou. Je to další typická komedie ze Sandlerovy dílny a já zjistil, že už je to na mě moc. Přesněji - už to na mě tolik nefunguje. Výprava filmu byla jednoznačně nadprůměrná a musela stát velký balík. Z tohoto hlediska bylo na co koukat. Jenže mi to přišlo, jako nově koupené a drahé kulisy v divadle, kde hrají  stále dokola stejní herci jednu hru. Kouzlo Aniston a Sandlera se mi nějak vytratilo. Chemie mezi nimi sice stále fungovala, jenže mi to přišlo již ohrané, místy dost trapné. Jako manželství po 20ti letech, kdy máte ženu sice stále rádi ale.....a teď se na to ještě koukat. Ano byla to v podstatě groteska o únosu jednoho jejich miliardářského přítele. Asi bych víc ocenil, kdyby v tomto filmu nebyli žádné odkazy a spojitosti na přechozí díl, protože díky tomu mi to přišlo příliš podobné a já nedokázal vnímat fakt, že je to vlastně jiný film i když plukovníkovi chyběla ruka. Nicméně film stále vyzařuje ten klid a atmosféru, na kterou jsme u nich zvyklý, ale kdyby se v polovině filmu rozhodli jet s dětma do Afriky, tak by mě to vůbec nepřekvapilo ani to, že je tam Aniston namísto Barrymore. Je to takové neutrální pokoukání. Je to taková předražená rodinná kulisa, po které sáhnete když se vám nechce složitě a zdlouhavě vybírat film tak, aby se zavděčil osazenstvu vašeho obýváku. Tohle je ta volba! A ano takových neutrálů je sice málo, ale stále to není důvod z toho jásat. Je to přesně mezi 2* a 3*. Podobné filmy (kde nehraje Sandler, protože bych jinak musel vypsat skoro všechny jeho filmy): 7 žen a jedna záhada, Na nože: Glass Onion ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

O maličký kúsok lepšie, ako jednotka. A to hlavne kvôli účasti Marka Stronga. Zároveň tam fungujú opakované vtipy a to tiež z dôvodu lebo už postavy poznáme a vieme čo od nich a od príbehu čakať. Nie je to zrovna cha cha film a stále to má príliš veľa zbytočných nelogickostí, ale v rámci očakávaní som už vedel do čoho idem a tým pádom ma to až tak neurazilo. Až tu som zistil čo mi vlastne na celej sérií vadí. Nulová chémia medzi Aniston a Sandlerom. Neviem či nejakú vôbec mali, ale pri týchto dvoch filmoch som im ten ich ukecaný, neznesiteľný a zároveň zaľúbený pár neveril. Film je znesiteľný len do takej miery, ako mu to v rámci dobrého vkusu dovolíte. Stále ale platí, že je to neoriginálne a dá sa na to pomerne rýchlo už na druhý deň zabudnúť. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Když vy Skleněnou cibuli, tak my Eiffelovku! Manželský pár amatérských detektivů jde rychle do další akce, než se na ně zapomene. Jenže whodunit skládačka nebaví (prakticky neexistuje), duo Aniston, Sandler jsou, co se postav týká, Kyklopové mezi Wondery a humor od fauny v pamperskách až po lascivní kouřové signály přináší spíše rozpaky. Zas na druhou stranu, čekat něco jiného by bylo stejně pošetilé, jako si myslet, že vítr ve druhém patře pařížské chlouby rozcuchá kadeře Marku Strongovi.. Další pokračování? Snad bude zemská přitažlivost proti.. ()

Galerie (269)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie začalo v januári 2022 v Honolulu na Havaji a skončilo 8. apríla 2022 v Paríži vo Francúzsku. Natáčalo sa aj v Karibiku. (Arsenal83)
  • V prvej časti (vražda na jachte) sme sa dozvedeli, že Audrey (Jennifer Aniston) má intoleranciu laktózy. Ale keď vojdú do izby vo vile na ostrove, prvé čo urobí je, že zje syr, ktorý je na stole. (Dajman)

Související novinky

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

Julia Roberts a Jennifer Aniston si vymění těla

30.01.2023

Režisér povedené romantické komedie Palm Springs Max Barbakow našel svůj příští projekt. Letos se dočkáme jeho nové komedie Brothers s Joshem Brolinem, Brendanem Fraserem a Peterem Dinklagem, nově si… (více)

Reklama

Reklama