Reklama

Reklama

VOD (1)

Přímočarý bankovní ředitel se chystá oženit se svou životní láskou. Když jeho banku během svatebního týdne přepadnou nechvalně proslulí bandité duchů, domnívá se, že jeho budoucí tchán a tchýně, kteří právě přijeli do města, jsou nechvalně proslulí Out-Laws. (FunDinDung)

Videa (1)

Trailer

Recenze (84)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Netflix má do letní sezony splněno a vysypal další generickou, snadno z hlavy vyprchající, za pár dní natočenou komedii, po které za pár měsíců neštěkně ani pes, ale tvůrci si pěkně zaplní kapsy na důchod. Téma tisíckrát viděné, celkový námět či provedení nepřináší nic nového. Charaktery či zvraty absolutně nezajímavé a rutinní. Klasik Pierce s mega knírem a narážkami na Bonda asi jediným osvěžením. Ale ve výsledku...Naběhnou titulky, a už nebudete vědět, o čem to bylo. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Smrdela z toho sandlerovina a hej, aj on má v tom prsty ako producent. Takže sa nemožno diviť, že tu vidíme odkopnutých psov letiacich oproti stene, ukričanosť až uziapanosť, preafektovanosť, mimika hodná grotesky a o tom všetkom si ešte samoľúbo ten človek myslí, že tridsať rokov bude robiť to isté a ono to stále bude vtipné. Nebolo to niečo neznesiteľné, ale predsa len ide o takú prehnanú absurditu pre vyvolanie bezmozgového smiechu klasického konzumenta hamburgerov. ()

Reklama

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Hm ... Po té dávce českých starých (starších, legendárních) komedií jsem zabrousil do komedií z jiného kontinentu a do dnešního století ... A jakože ... AU! ... Tak rovnou ... 40-45% a to jsem strašně moc velkorysý. Zasmál jsem se cca třikrát. Obsazení vlastně i docela ok. Pierce Brosnan? Tý jo fakt jsem ho rád viděl na plátně po dlouhé době. Příběh, klišé, nuda, nic extra. Scénáře, trapný, nuda, klišé. Prostě pár vtipných hlášek a tím zo jakoby končí no ... Žádný odpad to ne, ale prostě tuctová méně zajímavá komedie s náznakem akční jízdy. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Sandlerovo studio Madison jsem měl vždy v oblibě, ale i u nich je zjevné, že při přechodu produkce na Netflix polevili v tom puncu kvality a takový film by už dnes do kin nepustili, pro stream to však stačí. Což o to, pořád je to alespoň neškodý průměr, který neurazí a celkem rychle uteče, ale ta parta kolem Sandlera, co tyhle typy filmů točila před 20 lety, nepůsobila tolik cringe jako v určitých ohledech právě Out-laws. Alespoň, že ten Pierce Brosnan stále umí držet bouchačku. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Veľmi jednoduchá koncepcia pre lacnú komédiu s ešte lacnejšími „zábavnými“ scénami a dialógmi. Adam Devine to so svojimi scénami preháňa, a preto v niektorých prípadoch jeho scény sú spíš frustrujúce ako priemerne dobré. Bohužiaľ, podúrovňová tuctová komédia, v produkcii Adama Sandlera, kde ani Pierce Brosnan so svojou prítomnosťou nevie nič vylepšiť. Osobné hodnotenie: 59% (*) ()

Galerie (137)

Zajímavosti (12)

  • Nápad na příběh dostal Adam Devine (Owen) poprvé od scenáristů Bena Zazoveho a Evana Turnera v roce 2016. Nápad si zapsal do sešitu, avšak na pár let na něj zapomněl. Později, když na sešit narazil, si myslel, že je to skvělý nápad, a v obavě, že práva už byla prodána, kontaktoval scenáristy. Naštěstí tomu tak nebylo a Devine ho mohl pomoci rozvinout. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama