Reklama

Reklama

Reg je extrémně roztomilý pes, bohužel jeho majitel Doug si to nemyslí, a tak se ho pokouší zbavit. Naloží vždycky Rega do dodávky, popojede s ním, hodí mu tenisák, a než hafan stačí přiběhnout zpátky, ufrnkne mu. Jenže Reg se pokaždé vrátí a má radost, že tuhle „hru“ vyhrál. Bohužel to platí jen do dne, kdy s ním Doug popojede opravdu hodně daleko. Ztracený ve velkoměstě narazí Reg na partu toulavých psů, kteří na ulici už nabrali o poznání víc životních zkušeností než on, a ti naivnímu čoklíkovi konečně otevřou oči. Doug si s ním vůbec nehrál, on se ho celou tu dobu pokoušel zbavit. V Regovi, kterému se právě obrátil život vzhůru nohama, bouchnou saze, a rozhodne se vrátit domů a pomstít se tomu zmetkovi tou nejstrašlivější možnou pomstou, totiž uhryznutím toho nejcennějšího, co Doug má. Společně s novými psími kamarády se vydává na neuvěřitelnou pouť napříč Amerikou, na níž na odhodlané čtvernožce číhají nejrůznější překvapení včetně sexuchtivých sádrových trpaslíků, hladových orlů, halucinogenních houbiček, sucharských policejních vlčáků a zábavní pyrotechniky. Žádná z překážek však není tak velká, aby ji neobešli nebo nepodlezli. Vždyť i ta hloupá kólie Lassie se dokázala vrátit a Doug by se měl začít bát. (Cinemart)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (243)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Vezme-li nějaký nevědomý rodič své dítko na Vocasy na tripu s vidinou toho, že dostane další Psí poslání - na které mimochodem film nejednou okatě poukazuje (mrk, mrk, Dennisi) - tak bezpochyby zažije nemilé prozření. Greenbaumův film je po čertech (či po psech?) řízná komedie, u níž jsem v kině obdivoval českou vulgární slovní zásobu, zejména pak naše sprostá kompozita. Originál by byl jistě hlasově charismatičtější, ale dozajisté i verbálně chudší. Vocasy na tripu si neberou servítky a sypou na diváka jednu více či méně povedenou hlášku za druhou, zároveň ale tvůrci nezapomněli být didaktičtí, takže se v té přehršli nadávek skrývá i pár životních mouder. Třešničkou na tomto nemístném, perverzním dortu, na němž namísto svíček plápolaly falické výrazy na stou způsobů, byla scénka s Wrecking Ball. P. S. "Pros*rte se ke svobodě!" ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Ak budem brať do úvahy len čistokrvné komédie, tak Vocasy na tripu sú tou najvtipnejšou za posledných 10 rokov. Tam kde kedysi Méďa (2012) zostával na pol plynu, tak tu sa šlape od začiatku do konca. Vulgárne, fekálne, mrdajúce, skvelo pracujúce s reálnymi psími návykmi a reakciami, a hlavne k*rva nekorektne kreatívne. Kde inde vidieť pokope mohutnú psiu erekciu, pissing, silvestrovský vojnový film, stretnutie so strateným synom, úpravu pubického ochlupenia, pacičkové jatka a motivačný príhovor o sraní? Kto by to bol povedal, že film o čokloch sa stane jednou z top udalostí roku 2023. ()

Reklama

alchac 

všechny recenze uživatele

Zhruba takhle nějak by asi vypadalo Grimsby, kdyby byl Šáša Kohn zoofil. Ergo velmi slušné animalfekalporno s několika opravdu vytříbenými gurmánskými momenty, pročež nechápu, co pohnulo distributora k tomu cos takového dabovat, neb tato skutečnost mi jako vždy toliko kurfila výsledný dojem a navíc kdokoliv by na toto vzal své nezletilé ratolesti, které by si o tom následně před spolužáky otevřely ústa, má neprodleně na krku stíhání za ohrožování mravní výchovy mládeže a hned druhý den ráno by mu na dveře zavile bušilo úderné komando soudružek z OSPODstapa. Beranidlem. ()

William_ 

všechny recenze uživatele

9.5/10. Svérázný humor a mluva jak za starých dobrých časů South Parku. I tak by se dal v jedné větě shrnout nejkomediálnější film roku 2023. Pokud Vám nesedne přisprostlý humor, filmu se vyhněte jak čert kříži. Pro ty ostatní film nabízí nekontrolovatelnou smršť vtípků ze světa psů i lidí. Hláška "prosereme se ke svobodě" patří k tomu nejlepšímu z tohoto filmu. Bohužel těch hlášek tam bylo tolik, že si z jedné projekce nestihnete zapamatovat všechny ty klenoty, co tam zazněly. Pomrknutí na ostatní psí filmy jako Psí poslání či Marley a já bylo taky vtipné, koneckonců přítomnost Dennise Quaida zde není jen tak náhodou. Závěrečný souboj smečky proti Dougovi, měl snad všechno, kvůli čemu Vám nedoporučuji jít na tento film s jídlem a pitím. Nekorektní dobrodružství psích hrdinů si pro mě získalo titul nejlepšího filmu roku 2023 v kategorii komedie. Za zmínku stojí i kvalitní český dabing, díky kterému může vyniknout naše krásná čeština a její peprnější slovíčka. Tak jak si mé srdce získalo Psí poslání za dramatický příběh co drásá srdce, tak naopak Vocasy si získaly mé sympatie za 90 minutový záchvat smíchu. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Náramně povedená nekorektní psí taškařice, která je většinou k popukání, ale občas v ní zazní i nějaký ten mollový tón, hlavně tam, kde divákům připomene, že naši čtyřnozí miláčci vidí svět zejména skrze vztah ke svým lidským parťákům a ten dokáže být někdy hodně bolestný. Každopádně mi "Vocasy na tripu" potvrdily mou dávnou domněnku, co je absolutně největší psí pochoutkou a také jsem se konečně dozvěděl, co náš buldoček každodenně vyřvává na místního pošťáka :-). ()

Galerie (34)

Zajímavosti (13)

  • Zámek na bráně v čase 06:36 prochází jen skrz jedno oko řetězu, takže nemůže nic zamykat. (flyer.nick)
  • Název filmu se objeví až na jeho konci. (Duoscop)

Reklama

Reklama