Reklama

Reklama

Deadstream

Trailer 1

Neúspěšný influencer se pokouší získat zpět své sledující prostřednictvím živého vysílání jedné noci o samotě ve strašidelném domě. Když ale náhodou naštve pomstychtivého ducha, jeho poslední šance na získání internetové slávy se stane bojem o život v reálném čase. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (88)

dubinak 

všechny recenze uživatele

Taková levná blbost a kolik muziky za to. Tyhle hororo-komediální nenáročný pecičky, který fungujou z obou stránek mám moc ráda, protože zezačátku jsem si ani nebyla jistá, jestli to fakt směřuje k tomu, že to bude spíš vtipné, protože jsem se celkem dlouho jenom bála a byla tak nějak na rozpacích. Hororová stránka byla z za mě na jedničku a cítila jsem se zase jak kdybych koukala poprvé na Paranormal Activity. Když se víc vybarvila ta humorná stránka, taky to nemělo chybu a prostě celkově ve mně ten film vyvolal spoustu smíšených pocitů, které spolu ale dobře korespondovaly. Byla tu vidět i snaha udělat funkční efekty a autentické kulisy. Na takhle poctivou a snaživou tvorbu je radost pohledět, protože až se těmhle lidem dostane do ruky víc peněz, mohlo by se v hororovém odvětví objevit další slibné jméno. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Komediální stránka filmu mi ze začátku moc nesedla ale postupem času se zlepšovala a v posledních 30 minutách si myslim že byla i celkem funkční. Překvapivě to ušlo i jako horor, sice tam toho mohlo bejt víc ale má to sem tam napětí i dobrou lekačku. No a hlavně to má oproti ostatním FF filmům kameru která neglitchuje, netřese se a vše je vidět. Na jedno zkouknutí neurazí. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Bez prdele a bez ironie jsem se dost bavil, v podstatě taková parodie na celerbrity internetové influešity, co za vijůvs dokážou zajít až do kontejnerů smrdosti, totálně se ztrapnit, a udělat si pernamentku do kanálu, protože kdybych byl v jejich kůží, styděl bych se hanbou chodit mezi lidi. Každopádně, nedošlo mi, že se někdo snažil něco jako o parodii, a bral jsem to čistě jako livestream fejkového Mr. Beasta, typ toho shitubera, co se zavalí tunamy hoven, a počítá lajnu světového rekordu, dokdy vydrží nedejchat [zkurvený jackass..]. Párkrát srdíčko vyskočilo do jater, občas se spustila bránicová konvice smíchu, a obecně jak se to snaží tvářit jako osmdesátková quest hororová hra s Haunted Hausem. Nejde o topku svého žánru, ale kejchel to určitě je.. #podzimnísklizeň [2023] 🎃 ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Příběh i jeho filmová forma jsou docela v pohodě, v rámci žánru samozřejmě, za mě jde o jedno z FFek, na které se dá jakž takž koukat. Ale kámen úrazu je nesnesitelný idiot v hlavní roli. Chápu, že to má být satirická komedie, ale čeho je moc... Nevzpomínám si, kdy jsem viděl nějakého herce tak příšerně přehrávat, jako tohle jelito. Jeho permanentní hysterické ječení a "vyděšené" grimasy mi lezly krkem už po pár minutách. Na druhou stranu je tam pár dobrých momentů a slušných masek, převážně ve druhé půli. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

První třetina trpí tím, čím většina FF záležitostí a totiž sáhodlouhým nudným rozjezdem. A příliš to nezachraňuje ani vtip, který je tu ojediněle přítomen. Ale pak se to celkem rozjelo a byť se to celé nebere vůbec vážně, tak to celkem s přehledem strká do kapsy podobně laděné filmy. Je to především zásluha kamery, které nezačne zběsile kmitat ve chvíli, kdy se objeví něco potenciálně nebezpečného a tak si divák můžýe užít bubáky do sytosti. A vizualizace strašidel není vůbec špatná a počítá se i to, že jsem se jednou docela lekl. Tenhle formát asi nevezmu na milost nikdy, ale Deadstream mě nijak neurazil a místy celkem pobavil. 60% ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama