Reklama

Reklama

Resident Evil: Lék

(seriál)
  • USA Resident Evil
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(8)

Skoro tři desetiletí po objevu viru T dojde k epidemii, která odhalí temná tajemství Umbrella Corporation. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (146)

massdonfel 

všechny recenze uživatele

po 4 díle už fakt nedokážu pokračovat. A to jsem se fakt snažil abych to nevypl hned po prvním díle... Představuji si,  pracuji na střihu tohoto serialového kousku s režiséry a dalšími lidi ze štábu , vím že mam v ruce hromadu hoven tak to začnu sestříhávat a aby to bylo alespoň trochu zajímavější, tak co pak min budou timeskipy mezi minulostí a přitomností, jen proto, aby jsme měli jen hinty sem hinty tam, do toho vložím dialogy o ničem.   Na co si tady sakra hrajeme, víme že jde o zombie serial už v první scéně seriálu jsou vidět. achjo  Postavy ploché jako stůl, Wesker není Wesker, ale naprosto iracionální věděc, který se sebou nechává manipulovat.. předpokládám, že tam bude nějaké odhalení že to nebude on vůbec dále aby "šokovali" Typuji clon? možna i více než jeden...  A co se týče "Resident evil" no Resident evil to nevidělo ani ze zatáčky, jen si sprostě vzali značku kterou si na tuto hrůzu přilepili.  Jak jsem před vydáním četl že to bude v "budounosti" tak jsem řikal ok možna tam budou nějaky zajimavý nápady a třeba by se to mohlo i provázat s hlavním story linkou z her. Ale ne toto zase máme zombie apocalypsu na globální bázi. Kdyby tady nebyli takové debilni timejumpy a soustředili se na to "drama" z minulosti bylo by to alespoň trochu zajímavé, ale toto je  kalamita... Trochu jsem doufal že to bude alespoň guilty pleasure, ale ne je to přesně takové jaké jsem předpokládal.. ()

bozka10 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Totálne nefunkčná paodnož značky Resident evil, ktorá neprináša okrem raw-vega,LGBT,africko teenegerského sociálne dramatického výplachu absolútne nič nové.O horore tu nemôže byť ani reč, scény so zombie by sa dali v celom tomto paškvile rátať na sekundy a monštrá na troch prstoch vrátane úplne otrasnej dúhovo rozprávkovej husenice, ktorá evokuje skôr pobavenie ako creepy monštrum.Velmi slabá RE: posledná kapitola pri tomto hnuse vyznieva ako hororový klenot.Otrasný casting, otrasný príbeh, nulové napätie, nulová atmosféra, veľmi amatérky podaná sračka, ktorá dehonestuje značku RE.Silno to líže odpad. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Užívateľ "EvilPhoEniX" krásne vysvetlil prečo viac R.E. nenapĺňa očakávania diváka, no Ja teraz trošku prejdem do hĺbky a podstaty. Moja generácia starých dementov, hrala túto hru na PS1 v časoch, kedy zombie chodili krokom, no presto všetko vedeli nahnať väčší strach, ako tí dnešní, ktorí majú stovku za 10 sekúnd. A prečo je tomu tak? No lebo to bol strach z neočakávaného, nepoznaného, zo samotnej atmosféry a následných vsuviek, ktoré sa nedali predvídať. Tí šťastnejší, ktorí sa k prvotným dvom častiam dostali ako prví, nemali šancu čomukoľvek rozumieť. Bola totiž komplet v Japonskom jazyku, hádanky sa riešili "na náhodu", išlo čisto o boj "panáčika" zo zvyškom infikovaného sveta. Jednoducho, tých starších v žiadnom prípade neuspokojí nejaká vyfarbená "mandolienka", ktorá pôsobí ako nejaký odkaz na dúhový PRIDE v Malženiciach. Ja nechcem byť fakt zlý, no paradoxne posledný "R.E. - Raccoon City" je viac Residentom (i keď už dejovo zbastardelým), ako (takmer) hociktorá časť predtým. Keby som dal tomuto počinu 3 hviezdy, musel by som podaktorým predchodcom minimálne jednu hviezdu prihodiť. Ono to hodnotenie tu (od všetkých) asi nebude úplne objektívne, nakoľko nie všetko bolo vyslovene špatné, no tá tretia je zrejme fakt v nedohľadne. Proste to kurvia koľko sa len dá, pričom už hocijaký čurák sa smelo priživuje na značke "Umbrella". A mimochodom, do puntiku súhlasím aj s názorom užívateľa "Marceloo-m", ľavým bekom vydýchaného, extrémne nesympatického Realu. ()

Tirkus 

všechny recenze uživatele

Další resident evil adaptace, která ale klasicky stojí za hovno. Jo, líbil se mi Lance Reddick jako Wesker (i když se samotnou postavou Weskera mám několik problémů) a jeho herecké výkony jsou asi fakt to nejlepší na celým seriálu a jo, těch pár odkazů na herní sérii bylo fajn, ale jinak tady nefunguje snad nic. Hlavní dvojka, Jade a Billie, je extrémně nesympatická, s tím že u Jade tvůrci fakt dělají všechno proto, aby jí nikdo neměl rád jak v lince z roku 2022 (tady hned v prvních minutách se musí chovat jako nevtipná sobecká otravná kráva), ale i s postupem času je vidět, jak nesympatická je i v tý budoucí lince, kdy svým vypatlaným chováním zapříčiní smrt několika postav. Tím se dostáváme k dalšímu problému, proč je to rozdělený na dvě časový linky? Budoucí linka mě nebavila, je to klasická zombie apokalypsa, kterou tady každej už několikrát viděl, akorát tohle provedení zombíků mě extrémně nudilo a když  už se objevilo nějaký nový monstrum nebo snad i dokonce něco z her, tak je to na obrazovce celou jednu minutu než se zase vrátíme k nudným zombíkům. Celá ta zápletka téhle linky je fakt nudná, místama nedává smysl a občas vyspoileruje to, co se stane v tý lince z roku 2022, která aspoň ze začátku měla lehkej nádech jakési záhady, kterou to nové racoon city skrývá, ale hned po prvním díle je jasný, že tohle se bude hlavně věnovat dvojici otravných čtrnáctek, které dělají neskutečně hloupý rozhodnutí (jo, moje sestra je kousnutá a vím, že se z ní může stát každou chvíli zombie, ale co kdyby šla do školy nebo na párty, to by bylo hrozně cool ne????).  V týhle lince mě ale docela bavila ta zlá CEO Evelyn, kterou ale pak museli zkurvit v tý lince budoucí (ta scéna s Dua Lipou byla co jako? Neironicky člověk co se tohle rozhodl vytvořit a dát do seriálu by měl dostat celoživotní zákaz cokoliv vytvářet) a celkově výběr hudby byl naprosto otřesnej.  Doufám, že tenhle seriál zruší dřív, než dokážou zničit víc postav z herní série. ()

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další KATASTROFÁLNÍ seriál na Netflixu, který v poslední době potvrzuje, že kromě Stranger Things už rezignoval na kvalitní a originální tvorbu, a nechává se strhávat různými trendy, které avšak pro diváka nejsou moc "trendy" jako v tomto případě. Potenciál na reboot resident evil byl nadějný, ale stala se z toho pouze nekoukatelná břečka plná příšerných postav a ještě horšího scénáře. Sledování poze na vlastní nebezpečí a nedoporučuji to ani fanouškům herní série. ()

Galerie (170)

Zajímavosti (21)

Reklama

Reklama