Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vaše jméno ... osobní doklady ... život. Definitivní odcizení vaší identity. Nepolapitelný sériový vrah žije již 20 let životy svých obětí. Nyní však dochází k obratu. Na případ je přidělena agentka FBI Illeana Scottová, jejímž oborem je sestavování psychologických profilů zločinců. Úkolem agentky je zjistit, jaký má vrah motiv, pokusit se předejít jeho činům a učinit protiopatření. Jenže tento vrah ví o Scottové příliš mnoho. (Warner Home Video CZ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (339)

genetique 

všechny recenze uživatele

Nechutná pretvárka filmu akú som už dávno nevidel. Chce byť brutálny, drsný, výnimočný, čomu má napomáhať postava agentky Scottovej (Jolie), no myslím, že práve ona dovrzala celý film. Scenár trošku prekvapí, celkom dobre vymyslené, aj pár zvratov sa podarilo, no absurdita postavy Scottovej mi proste nešla do hlavy. Navyše dosť sproste roztiahnutý záver, ktorý sa silou mocou snaží byť originálny ale súčasne je blbo spracovaný, takže vám dojde o čom vlastne ide. Najpozitívnejšie hodnotím erotickú scénku s Angelinou ;). Škoda, mohol to byť veľmi dobrý film. 60%. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

S filmem mám jediný problém a ten je navíc ve mně. V rámci žánru už mám něco nakoukáno a především u jeho špičky jsem si užil nejedno velkolepé překvapení. Díky zkušenostem jsem měl o dalším průběhu jasno po pár minutách a ve zbytku filmu pro mě byla jediným tahákem Angelina a to z ní zase tak na větvi nejsem. Pro nenáročné diváky určitě vítané zpestření, pro filmové maniaky alespoň něco na zvětšení ega. ()

Reklama

dobytek 

všechny recenze uživatele

Kdybych byl úplně natvrdlej a nebylo mi tim pádem od začátku jasný, kdo je vrah, tak by to vůbec nebyl špatnej film. Problém je v tom, že jsem vraha uhádnul hned v první scéně, kdy se objevil na obrazovce (a předpokládám, že naprostá většina diváků na tom bude stejně), takže potom už jenom celej film čekáte na to, až toho vraha konečně odhalí i Angelina Jolie. A z ní jsem měl teda pocit, že vraha neodhalí, ani kdyby to měl napsaný na čele. Je to tak na rozhraní 2 a 3 hvězdy. Zaokrouhlim nahoru za jednu odvážnější scénu Angeliny Jolie a jednu písničku od U2. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Toto je thriller, ktorý sa mne osobne páčil aj po rokoch a dokonca v porovnaní s kúskami ako Zlodej bozkov alebo Zberateľ kostí sa mi zdá najlepší. Po prvé sa mi nezdá, že je vrah odhaliteľný hneď a po ďalšie ten koniec je pre diváka, ktorý film vidí prvýkrát prekvapujúci, tá situácia v kuchyni až šokujúca. Čiže nemôžem inak, len hodnotiť pozitívne, dobrá kriminálka, dobrá zápletka, dobrí herci. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Carusovy nepovedlo. Prachobyčejná kriminálka, jako ty který dávají na Nově. Jen s hvězdnějším obsazením. Příběh je jednoduchej, a navíc vrah jde odhadnout po chvilce, nýbrž film nemá zrovna moc postav, takže je hned jasný kdo je vrah, což je škoda. Herci naneštěstí ušly, Hawk hrál skvěle, Jolie už trochu hůř. Ale nejvíce mě dostalo že do hlavních rolí vepsaly Sutherlanda kterej tu hraje jen asi 4 minuty. Hudba tuším od Briana Tylera je asi největší pozitivum z celého filmu, ten chlap má rozhodně talent, a už po několikáté dokázal co umí. Každopádně se jedná o obyčejnou kriminálku, která sice nezhnusí ale ano nijak nenadchne. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (6)

Reklama

Reklama