Reklama

Reklama

Neviditelné zlo

Trailer

Skupinka mladých delikventů dostane za úkol vyklidit obrovský starý hotel Blackwell. V té chvíli ještě netuší, kdo se v něm skrývá... Seznamte se s Jacobem Goodnightem. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (228)

(mOnkey) odpad!

všechny recenze uživatele

Další z nekonečné řady rychlokvašných průjmů americké provenience. Středem zájmu je opět přehnaná brutalita, která se marně snaží zakrýt stupidní děj, nulovou atmosféru a chatrné výkony přítomných estrádníků z cirkusu, a která člověka vyděsí snad jen tím, kolik snímků podobného ražení tvůrci vykradli. Marná snaha, nic lepšího než odpad z toho nevykouzlíme. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Nechala jsem se nalákat trailerem a byla to chyba. Velice dobře splnil svůj účel. Hned vám nastíním, o co ve filmu jde. Parta mladých delikventů si chce snížit trest tím, že půjde uklízet zchátralý barák. Zatím se všechno vyvijí slibně. Pak to teprve příjde. V domě číhá zabiják, který bude naší mládeži úklid pěkně znepříjemňovat. Čapne vždycky toho nejbližšího. Mrskne s ním o zeď a pak mu provede něco hrozného. Nejde o žádného mutanta nebo minozemšťana, ale o šílence, který má zálibu ve vydloubávání očí. Pěkně hnusná záliba, ale kdyby sbíral známky, tak ho do filmu asi nikdo nepustí. Za vším hledej fanatickou matku. Takže, bacha na rodiče, oni jsou klíčem k našemu chování. ()

Reklama

Bobik9 

všechny recenze uživatele

Glena Jacobse si pamatuji už ze Smallvillu, kde pouštěl hrůzu, jenže v tomto filmu jí pouštěl desetkrát tolik. POpravdě kromě něj mě žádný další herec tady moc neoslovil, snad kromě Christiny Vidal, kterou jsem také už někde zahlédl, jinak herci byli nejslabší stránkou tohoto filmu. Nejednalo se sice o nic převratného, ale ve svém žánru je tento horo jedním z nejlepších, co jsem kdy ciděl. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Do starého hotelu jsou povoláni trestanci a kriminálníci z místní věznice. Samozřejmě se snaží hned využít situace, ale brzy zjistí, že utéct nejde. A navíc tu řádí kdosi horší než oni, vrahoun se zálibou ve vytrhávání očí. Jasně, tady začíná klasická vyvražďovačka a nikdo se nemůže zachránit. nebo že by snad tentokrát přece jenom? Nesympatické postavy, hotel s tajnými chodbami a atmosféra jako při nočním zvracení na veřejných záchodcích. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ukaž kérku kočičko, vydloubnu ti očičko.. Proč ta smíšená(!) skupina mladistvých delikventů neměla zrovna k dispozici autobus s lůžkovou úpravou a chlazeným šampaňským? Proč vybrali herce, kterým jde věřit nějaká kriminální minulost ještě míň, než že (dle úchopu smetáku) vůbec někdy uklízeli? Vždyť těch proč by bylo víc, než švábů v hotelu Blackwell.. Lehce zapomenutelná tupost z bezedného měšce žánrové tuctovosti, aneb důkaz toho, že pavučiny, šepot a nechutné detaily sami o sobě horor nedělají. Na rozdíl od anabolických fešáků jako jsou The Rock či John Cena, je wrestler Glenn Jacobs (ač hezky funí jak buvolec v říji) trvale odsouzen ztvárňovat jen role podobných kreatur. Ostatně, co taky jiného s tímhle ksichtem. See No Horror.. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (14)

  • Jedná sa o prvý snímok, ktorý produkovalo WWE Studios. Do hlavnej roli obsadili dlhoročného wrestlera pôsobiaceho v tejto spoločnosti, Glena Jacobsa (Jacob Goodnight). V spoločnosti pôsobí pod prezývkou "Kane" a v štýle "veľkého červeného monštra". (AdamesWWE)
  • V jedné z prvních verzích scénáře neměl Jacob Goodnight (Glenn Jacobs) oční víčka. (Polgedney)
  • Všechny scény v autobusu byly točeny se zeleným plátnem. (Polgedney)

Reklama

Reklama