Reklama

Reklama

Strašidelný dům

  • USA The Haunted Mansion (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jim Evers je mimořádně úspěšný realitní agent. Mnohem méně už se mu však daří jako otci a manželovi. Kvůli obchodu zmešká rodinnou oslavu, což se snaží napravit slibem, že si celá rodina někam vyrazí na víkend. Jenže i výlet nakonec získá punc pracovní cesty. Tajemný hlas totiž telefonicky požádá Jimovu manželku Sáru, aby se ujala prodeje kdysi honosného domu aristokrata Eduarda Graceye. V domě je uvítá komorník Ramsley. Kvůli rozbouřené řece zde musí všichni strávit noc. Zatímco zvědavý Jim objeví tajnou chodbu, jeho děti zavede podivná dýmová koule k obrazu krásné Elizabeth, která kdysi v domě zemřela. Věštkyně, jejíž obraz se zjeví ve skleněné kouli, nabádá Jima, aby zachránil rodinu. Varuje ho, že všichni v domě jsou ve skutečnosti duchové. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (237)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších Murphyho zákonů: Nikdy nehraj v tak hluboké sračce, aby ta příští nemohla být ještě hlubší.. Minkoff jako tradičně hýří všemi barvami, přináší morální ponaučení, ale já v očekávání rodinné podívané dostal s tímto přívlastkem pouhou hrobku. V jedné urně vtip, v druhé nápaditost a v té třetí vzhledem ke svému skupenství nerotuje nýbrž víří Walt tatíček zakladatel.. ()

emo 

všechny recenze uživatele

Príjemná rodinná zábava na nedelné popoludnie na TV Markíza... Je to škoda. Potenciál to malo úžasný, aj začiatok bol sľubný... Murphy je celkom v poho. Teda v rámci možností, ktoré sú tentokrát VELMI obmedzené... Scenár je fakt ako prechádzka v zábavnom parku. Dej tu prakticky je len na to, aby sme sa dostali z jednej miestnosti alebo lokality do druhej. Výprava je vskutku úžasná, efekty sú bomba. Fakt škoda. Spievajúce hlavy sú vskutku super! Mancinova hudba je krásna. Je smutné, že musím takto vypisovať pozitíva keď ma napadnú, aby som na ne nezabudol... ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Dokáže prodat každou nemovitost, ale tentokrát mu straší ve věži. Kdo vstoupí zemře....Od smíchu...Obchodníka s nemovitostmi Jima Everse a jeho manželku Sáru probudí jedné noci telefonát od majitele luxusní vily, který chce svoje sídlo prodat. Manželé okamžitě vycítí, že se jim nabízí nejlepší obchod v jejich kariéře. Spolu se svými dětmi se hned vydají na návštěvu do odlehlého domu. Rodinu však ve staré vile uvězní silná bouřka, která je nechá napospas podivínským obyvatelům domu. Jim se zpočátku historkám o duších jen směje, ale jen do chvíle, kdy odkryje tajemství vily a zjistí, že jeho Sáru pojí se strašidelnou vilou nečekané souvislosti....Tahle komedie je zábavná i strašidelná zároveň, má spoustu nápadů, nenudí a na závěr přidá jedno nečekané rozuzlení, ale kdyby v ní Eddie Murphy nehrál, tak by možná byla ještě lepší. ()

Kusko.t2 

všechny recenze uživatele

Na to, že to bol Walt Disney, tam boli celkom pekný zombieci. Síce nič moc toho nenarobili, ale boli. Film je samozrejme určený pre mladšie publikum, je to brané všetko s humorom, dobro víťazí nad zlom a podobne. Nenáročný film, ktorého kvalita je na divácku skupinu, pre ktorú bol film určený, postačujúca. Pre ostatných oddychovka a navnadenie na niečo drsnejšie, keď pôjdu deti spať. ()

Berry 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem viděla s Eddiem Cestu do Ameriky, to byl skvělý výkon. Ale co bylo, proboha, tohle? Murphy přehrává jak jen to jde, už po pár minutách jsem to chtěla kvůli němu vypnout. V některých jeho filmech možná těžil z toho, že tu 'hubu' nezavřel, ale tady je to přinejmenším trapný. Ale on není jediná chyba tohoto filmu. Další hrůza je příběh, který nám v každé druhé scéně připomíná, že je jen trapnou napodobninou Zámku hrůzy, který měl ale aspoň trochu úroveň.... Tohle prostě není ani komedie, ani horor, ani film. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (12)

  • Film se natáčel v Los Angeles, v Santa Claritě a v Barbanku v Kalifornii a v New Orleans v Louisianě. (rafix)

Související novinky

Del Toro a Cameron zešíleli

Del Toro a Cameron zešíleli

30.07.2010

A studio Universal s nimi. Horor s přístupností R (hodně krve a hnusných monster) a rozpočtem kolem 130 miliónů dolarů? Ale ano. Pokud režíruje Guillermo del Toro a produkuje James Cameron, nemusely… (více)

Del Torovi straší... v baráku

Del Torovi straší... v baráku

23.07.2010

Právě probíhající Comic Con v San Diegu chrlí exkluzivní informace o nových projektech. Některé jsou docela překvapivé. Třeba Guillermo del Toro konečně oznámil, na co se vrhne po svém smutném… (více)

Reklama

Reklama