Reklama

Reklama

Spy Kids 3-D: Game Over

  • Česko Spy Kids 3D: Konec hry (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Malý špion Juni Cortez natrvalo opustil OSS, organizaci sdružující všechny nadějné agenty jakéhokoliv věku. V současné době podniká na vlastní pěst jako soukromý detektiv. Není moc spokojen a moc se mu nedaří, ale o návratu do OSS nechce ani slyšet. Toto rozhodnutí však přehodnotí poté, co se dozví, že jeho sestra Carmen má velké potíže. Jako agentka OSS byla vyslána do kyberprostoru, aby ukončila nebezpečnou videohru jménem Game Over, kterou ovládá muž jménem Hračkář. Ten touží po vystoupení z kyberprostoru a ovládnutí všech dětí, čili celé budoucnosti lidstva. Carmen ve hře uvízla a už se nedokáže sama Hračkáři postavit. Juni neváhá a do kyberprostoru vyráží za ní ihned poté, co obdrží nutné informace k akci od manželů Gigglesových. Zpočátku má Juni ve hře jako nový hráč problémy, velmi brzy přichází o jeden z devíti životů. Navíc se dozví, že mu vyměřený čas pro záchranu sestry utíká rychleji, než předpokládal. Následně ale potkává uvnitř hry tři další hráče, kteří testovali jednu z verzí hry a poprosí je o pomoc. Ti mu poradí, že další kolo hry je na druhé straně Měsíce a tak se tam Juni nechá vystřelit. Na Měsíci obdrží zprávu z OSS, že si může vybrat jednoho člověka, který ho bude jako pomocník při hře doprovázet. Vybere si svého dědečka Valentina... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (229)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Infantilní pitominka, která jasně cílí na specifické publikum (kluci a holky 5-8 let), proto se nedá jedním šmahem sepsout. Nevkusná přeplácanost, totální dějová zhůvěřilost, otravný 3D efekt neustále něco strkající do obličeje a triky horší PlayStationu 2 se dají přežít díky svižnému tempu, pár povedeným vtípkům a množství potrhlých nápadů a cameí (závěrečné defilé skoro všech z předchozích dílů). ()

Damiel 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno, dějově je trojka Spy Kids skoro o ničem. Pokud ale na film budeme pohlížet tak, že děj je vedlejší a bavit nás budou tisíce technických vychytávek, s nimiž si Rodriguez vyhrál, zase to až tolik nevadí. Spy Kids 3D je také přehlídkou hereckých hvězd, i když většina z nich kromě Sylvestera Stalloneho dětem jen sekunduje: Salma Hayek, George Clooney, Elijah Wood, dokonce i Antonio Banderas, uvedený v titulcích na prvním místě, se objeví jen na posledních pět minut a řekne všehovšudy asi tři věty... To si fakt může dovolit jenom Rodriguez a jeho parťáci :) ()

Reklama

Rominator odpad!

všechny recenze uživatele

Cheech Marin, Danny Trejo jako "Machete", Tony Shalhoub a Steve Buscemi se objevili v závěru a ještě na tak krátkou dobu (každý tak na 10 vteřin), měli to vůbec zapotřebí? Antonio Banderas, Carla Gugino, Salma Hayek, George Clooney a Elijah Wood se zdrželi o trochu déle, ale taky žádná sláva. Ani Sylvester Stallone se moc nepředvedl a to hrál pět postav. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Ako tak nízke hodnotenie, pri čsfd nečakané. Vôbec to nebolo tak zlé. Podľa mňa rovnako dobré ako všetky spy kids, štvorku už pozerať nebudem. Nebudú tam povôdní herci a je to ešte v horších číslach. Ak odpustíme pomerne slabé efekty a človek pri tom vypne tak sa aj zabaví. Prepojenie s videohrou je vždy dobrý nápad. Polovicu filmu som ale strávil s opravou mechaniky xboxu, ktorá stále odoláva. Aspoň ten Stallone vo filme potešil. 3* ()

Oralfabet 

všechny recenze uživatele

Docela ideální film, pokud chcete něco naprosto debilního k zasmání. Otřesné efekty (na tu dobu možná ne, ale ani před šestnácti lety tohle snad nikdo nemohl považovat za pastvu pro oči), nesmyslný děj a příšerné herecké výkony (tradičně bych obzvlášť doporučil český dabing). Taky potěší nějaká ta camea a tak. Nejlepší byl určitě Elijah Wood, jakožto Superhráč. Škoda, že tam byl tak dvě sekundy a pak zemřel. Oh shit, spoiler! Omlouvám se každému, komu jsem vyspoileroval Spy Kids 3: Konec Hry! Mimochodem... Proč se vůbec ta hra jmenuje Konec Hry? Kdo by pojmenoval hru podle toho, co se stane, když v ní člověk prohraje? Vlastně podle toho, co se stane v každé hře, když v ní člověk prohraje.... To je fakt nešťastně zvolenej název, no ne? Asi tomu věnuji moc pozornosti, podobných kravin je tam určitě strašná spousta, tohle je jen jedna z těch, co jsem si náhodou zapamatoval. Jako popravdě, myslím, že jako film pro děti to funguje skvěle, a já se u toho skvěle bavím i teď (i když jinak než se u toho baví děti), stejně tomu ale asi vyšší hodnocení z nějakého důvodu dát nemohu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (13)

  • Sylvester Stallone získal v roce 2003 za svůj výkon Zlatou malinu pro nejhoršího herce ve vedlejší roli. (Terva)
  • Sylvester Stallone o filmu prohlásil, že je to jediný snímek, ve kterém hraje a na který se současně mohou dívat i jeho děti. (VMa)
  • První a prozatím jediný film ve filmografii Sylvestra Stallona, v němž ztvárnil zápornou postavu. (korbitch22)

Související novinky

Tretieho Conana natočí Rodriguez

Tretieho Conana natočí Rodriguez

01.05.2005

Scenárista a režisér John Milius, ktorý so Schwarzeneggerom nakrútil Barbara Conana, bol štúdiom Warner Bros nečakane vykopnutý z postu režiséra jeho tretieho pokračovania. Nahradiť ho má Robert… (více)

Star Wars budou 3-D!

Star Wars budou 3-D!

19.03.2005

George Lucas je tak velký fanda do 3-D technologií, že do nich plánuje remástrovat všechny díly svých Hvězdných válek. Jako první přijde na řadu Nová naděje, kterou by chtěl v nové podobě uvést při… (více)

Reklama

Reklama