Reklama

Reklama

Jak to bylo, šéfe?

(pořad)
Publicistický
Česko, 2022, 26 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Jak to bylo, šéfe? To je otázka pro Zdeňka Pohlreicha v nové kuchařské show, která odhaluje nejen zákulisí pořadu Ano, šéfe!, ale také recepty atraktivních kuchyní různých koutů světa. (TV Prima)

Recenze (16)

Stocki 

všechny recenze uživatele

Mohli by jste nám vyprávět nějakou veselou příhodu z natáčení? Mno tak Zdéňa se nám poosmnácté vrátil na obrazovky a "návrat" to není ani velkolepý ani očekávaný či zábavný, vlastně je úplně zbytečný. Sem tam se jako zavzpomíná na natáčení a do toho se vloží pár hlášek Zdendy z prvních dvou sérii Ano, šéfe! Pokud čekáte nějaké zajímavosti nebo návraty do hospod a restaurací, tak to zde bohužel nenajdete, zcela určitě ne po prvním díle. ()

Amberjack 

všechny recenze uživatele

Trochu nešťastná kombinace dvou potenciálně slibných pořadů - jednak ohlédnutí za veleúspěšným Ano,šéfe! a zároveň pohled do kuchyní, kde stojí kuchaři, kteří ví, co dělají. Stálo by za to tyhle dva formáty oddělit. Udělat jeden pořad s lidmi, kteří se objevili v Ano, šéfe! (pokud by tedy kývli na návrat před televizní kamery, což je u spousty nešťastníků asi vyloučené) a druhý pořad jako výlet po restauracích a hospodách, kde se vaří dobře. Takhle je jen vcelku obyčejná sbírka receptů prokládáná recyklovanými záběry z minulosti. Takže trochu zklamání. Troufnu si tvrdit, že fanoušci možná nejdřív podle názvu čekali právě přehlídku figurek a svérázných charakterů z Ano, šéfe!. Cesty, na které je osud zavedl po natáčení by totiž mohly být zajímavé. ()

Reklama

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Ceckatá pleška zaslouží obdiv za to, jak si vždy dokáže odůvodnit návrat k pořadu, se kterým už dvakrát seknul kvůli “motivace”. Prima by se měla konečně posunout a inspirovat se u NGC. Třeba vyslat Cecka do světa, jako to američtí kolegové udělali s Gordonem Ramseyem. By mohl někde v džungli dělat domordcům consommé z volské oháňky. Edit….takže panáček se vrátil s další řadou, která má nádech PP . ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se prostě nepovedlo, Zdendo.. Už i názvem evokujete a proklamujete něco zcela jiného než se nakonec servíruje.. Těžkej hybrid a recyklát ničí myšlenku, kterou by bylo hezké a vhodné vytěžit, totiž protipól k Ano, šéfe, v podobě návštěv podniků, které dnes naopak dělají české gastronomii dobré jméno.. ()

crackonosh 

všechny recenze uživatele

Kdyby zůstalo jen u toho, že nás profesionálové nechají nahlédnout do svých kuchyní, pořadu bych tleskal — a možná i vestoje. Bohužel se ale musíme polovinu času babrat v naskriptovaných scénkách na téma „jak to bylo, šéfe?“, když jsi přišel do hospody, kde měli hoši v kuchyni ojeté pneumatiky. Nelogická a nesmyslná koncepce, která vůbec nedrží pohromadě, je dalším z dvou set padesáti osmi pořadů založených na populárním jméně podnikatele v gastronomickém oboru. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama