Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pokračování kasovního trháku, který parodoval teenagerské vyvražďovací horory, si bere na mušku filmy o strašidelných domech a posedlosti temnými silami. Čtyři studenti se chystají strávit noc na zámku hrůzy, kam je profesor Oldman zlákal pod záminkou školního projektu. Noc rozhodně nemá poklidný průběh. I když je Mistr Kane dávno mrtvý, pořád má choutky si užívat, především s Alexem. Když začne jít opravdu do tuhého, parta se musí semknout a najít způsob, jak z tohohle děsivého místa utéct. (Cinemax)

(více)

Recenze (538)

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Dobrá dobrá, už jsem si vyslechl a přečetl hodně kritik. Je to zřejmě zvláštní a asi vybočuji z davu, ale Scary movie 2 mám moc rád, směju se od začátku do konce, pro mne jednoznačně oddechová záležitost. Uznávám, že konec byl dost slabý a nudnější, ale jinak jsem se náramně bavil. Top parodie .. 65 % ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Nebýt brilantního camea vymítače restaurační stravy ze zažívacího traktu Jamese Woodse (jeho bezbožná reakce „Fuck this!“ při spatření otáčivé hlavy Megan mě jako jediná věc opravdu rozesmála), stalo by se Scary Movie 2 jen dalším sperma-marihuana-zařezané spoďáry dílkem zastydlých Wayansovic puberťáků. Jak se tak škrábu zakrnělou ručičkou pana správce za uchem, ono jim vlastně je.. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Za ten průjem nechutností, fekálií (či jiných tělních tekutin) a vulgarit daleko za hranou by si dvojka zasloužila napařit „odpad!“, to nepopírám, navíc když se v něm často vyloženě hluše a nevtipně rochnila. Na druhou stranu, pořád dost nekorektních fórů trefilo terč, dějová kostra experimentu ve strašidelném domě nepostrádala hlavu ani patu (on zrovna parodovaný žánr velkou sofistikovaností neoplývá) a závěrečné dějství zvedlo nejen kadenci, ale též, ehm, "'„úroveň“'" (Titanic, M:I-2 vozíčkářský souboj, Charlieho andílci :)). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Výrazně slabší než jednička. Tam, kde jednička tvůrcům dávala na frak svými překopanými scénami, tak tady už jen slabě kopíruje hororové snímky a bohužel vše je podáváno dost trapně. Jsou zde i pasáže, u kterých budete zívat nudou, protože nápadů už není tolik, ale herecké osazenstvo má stále co nabídnout. Příště by to chtělo ubrat na trapnosti a gagy více propracovat tak, jak to bylo v jedničce. 60% ()

necisty 

všechny recenze uživatele

Mě se zdá, že se mi to tehdy líbilo mnohem víc:)! No budu dělat, že to hodnotím jako tenkrát a prostě tu nechám 4 hvězdy. Sranda to je a určitě to dalo základ dnešním parodiím, které tomu nedošáhnou ani na paty, ale jednička byla jednoznačně the best! Nejlepší je v podstatě jen ten začátek. Anna je krásná ženská, ale tady ji moc krásně nezobrazují, naštěstí náhrada v podobě Kathleen, které ten těsný obleček strašně sekne:). ... Ne ne, žádné líbání. Ne ne nesundávej si to zlato, takhle ti to sluší. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (32)

  • Když vejde kněz (James Woods) do místnosti, lze vidět kadibudku, která následně v další scéně zmizí. (KajusaK)
  • Druhý díl navštívilo v našich kinech 65 050 diváků a vydělal 5 631 327 Kč. (Stocki)

Související novinky

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

Anthony Hopkins vymítá Ďábla

26.02.2010

Zdá se, že mu nadpřirozené zápletky zachutnaly. Momentálně se v kinech potýká s Vlkodlakem, zároveň už natáčí komiksovou adaptaci Thor, v níž hraje nejvyššího boha Odina, a mezitím podepsal smlouvu… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno