Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 8

Recenze (207)

blackJag 

všechny recenze uživatele

Už trailery nevěštily nic dobrého. Výsledek ten dojem ještě předčil. Tak špatná komiksovka tu nebyla minimálně od CATWOMAN... Další ukázkový kolaps girl power v krátké době, ale zatím co MARVELS "jen" hnuly žlučí, MADAM WEB spolehlivě trápí celou zažívací soustavu - velmi, velmi špatný film, u kterého je s podivem, že byl vůbec vpuštěn do kinosálů. Když něco tak otřesného pustilo Sony do světa, jak špatná asi musela být BATGIRL, kterou WB nekompromisně zařízli? Je zajímavé, že všechny tyto špatné komiksovky (uvedené i neuvedené) pojí stejný jmenovatel - to už nebude náhoda :) Nebo že by zlotřilí komplot mužského establishmentu jak znemožnit něžné pohlaví? Buď jak buď, filmový fanoušek trpí jako zvíře :) 20% ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

SPOILERY!!! dost dobrej studentskej film. počkat.. to NEBYL studentskej film??! ze začátku jsem si myslela, že jsem si omylem pustila porno místo madame web. strašně podivnej začátek. jak kdybychom před tím neviděli logo sony, ale logo pornhubu. pak přijdou spider „people“ a začnou skákat a lézt po stromech a já umírala smíchy. ty zoomy byly dokonalý. po tomhle srandovním úvodu se nacházíme v new yorku v roce 2003. sledujeme cassie web jak pracuje jako záchranářka a nemá ráda nikoho kromě své kočky, která má docela nezapomenutelný jméno – kočka. jmenuje se KOČKA. ok. to CGI se čím dál víc zhoršuje a my poprvé vidíme její green screenové pavučinové vize. taky se seznámíme s našim záporákem. well. tahar rahim je můj oblíbený herec od doby, kdy jsem ho viděla v the serpent. nicméně tady nevím co se stalo, ale najednou vůbec neumí hrát? huh? tohle se prostě stává, když dobrým hercům dáte scénář, který nedává smysl. pak vyhrávají razzie awards jako halle berry. cassie „paddington“ web byla z peru poslána do ameriky (nevim proč) a tady vyrostla v domnění, že jí její matka nenáviděla. ale možná kdyby zůstala v peru, tak by se nemusela srát s třema holkama, které chce zabít ezekiel sims. (mimochodem ten jeho dabing je ta nevtipnější věc na tomhle filmu.) ten je strašně cool a nenápadný když je v obleku (a taky sexy), pak má ale potřebu převlíct se do černýho spider man oblečku a tím na sebe upozornit. nevím, třeba je to attention bitch, nicméně WHYY?? a proč ho ty ostatní lidi nevidí? co má za schopnosti? když už píšu o těch schopnostech, tak proč ho najednou cassie vidí ve svým snu? a proč jí říká jeho plány? i kdyby jí to neřekl, tak i tak by cassie všechny holky zachránila, protože ona ví přece všechno. JEJÍ PAVUČINA VŠECHNY SPOJUJE! ve filmu je taky spider manova mamča mary parker a jeho strýček ben („What, you've never been shot at in Queens?“). mary je těhotná a když jí jednoho večera praskne voda, tak jí strejda ben nemůže odvézt do nemocnice sám, ale musí sebou vzít i tři holky, který nahání ezekiel. ale to je v pořádku! cassie ukradne sanitku (chudák člověk, kterej teď kvůli ní nejspíš umře) a nabourá s ní do ezekiela. to ale není vše! pepsi se postará o záporáka tak, že na něj shodí písmeno P. takovej insta kill jsem dlouho neviděla. prostě to na něj spadne, oni na dvě vteřiny ukážou jeho tělo a bum, už ho nikdy neuvidíme, LOL. tahare neboj, halle berry sice dostala razzie award, ale taky oscara! máš ještě šanci! (kill me) … „But the girls were never your future. *dramatic zoom* I was!“ BTW, teď mě napadlo, proč se ezekiel jednoduše neseznámil s těma holkama? kdyby byli kamarádi, tak by ho v budoucnu nezabily, ne? ()

Reklama

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tak teda takto vyzerá aktuálne komixové dno? Že to bude prúser, to sme vedeli vopred. Ale že to bude až taký prúser? Tak to teda nevedel nikto. Oproti tomuto je aj Morbiusa rovnako s jednou hviezdou o máličko lepší film, Venom 2 s dvomi hviezdami lepší film a aj ten najslabší Spider-man je oproti tomuto doslova Masterpiece. ()

kumite 

všechny recenze uživatele

Vůbec nechápu tady ty recenze. Proč tady ta jakože kulturní elita ten film tak strašně hejtí ? Některé recenze navíc vypadají, že to dotyční snad ani neviděli. To se tady nějaká grupa domluvila, že ten film jako sundají nebo co ?  Ano, film nepatří mezi klenoty světové kinematografie, ale proč ta hodnocení na úrovni odpadu ? Ten film si jako zábavná popcornová oddychovka, která navíc docela svižně odsejpá, rozhodně zaslouží hodnocení vyšší, než co tady někteří předvádí. Ten film si to prostě nezaslouží. Ano, našli by se nějaké nedotažené věci, u těch přemýšlivějších i nějaké díry v logice a ano, na můj vkus to mohlo být i trochu akčnější, ale hodnocení 0 nebo 20% ? Záměrně ten film nadhodnocuji, abych tím vyrušil aspoň jeden ten odpad. A klidně se s těmi odpady třeba poserte. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Komiksovky od Sony vždycky vypadají nádherně, ale příběhově jsou to zrůdnosti. A Madame Webb je ještě k tomu pekelná nuda. Obecně nemám rád originy, ale když ještě navíc dostanu takhle líně scénáristicky prokreslený příběh s postavami, které teprve těmi superhrdinkami budou a zřejmě je nikdy kvůli neúspěchu v kinech neuvidíme, mě opravdu štve. Nepřeju to však ani vycházející hvězdě Sydney Sweeney, ani Dakotě Johnson, která je tu vlastně úplně v pohodě a rád bych jí viděl v dobrém filmu, ale trošku se bojím, že se za ní zavřou dveře. Přitom by jen stačilo k Venomovi Toma Hardyho přidat Andrew Garfielda a novou Spider-woman (Sydney) a hned by to bylo zajímavější. Ale ne, Sony se jen bude babrat v těchhle nudných spin-offech a to nás ještě letos čekají dva. Snad byl tento ten nejhorší. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (18)

  • Podľa Dakoty Johnson scenár prešiel rozsiahlymi prepismi, k čomu povedala: „Nastali drastické zmeny a ani vám nemôžem povedať, aké to boli.“ Pôvodný scenár mal byť údajne temnejší a „veľmi inšpirovaný Terminátorom“. Johnson uviedla, že film, ktorý natočila, sa vôbec nepodobal na verziu scenára, ktorú podpísala. (Arsenal83)
  • Dakota Johnson uviedla, že sa podobného filmu už nikdy nezúčastní: "Nikdy predtým som nič podobné nerobila. Pravdepodobne už nikdy nič podobné ani neurobím, pretože v tom svete nedávam zmysel. A teraz to už viem. Ale niekedy v tejto brandži podpíšete niečo a je to jedna vec a potom, keď to robíte, sa to stane úplne niečím iným, a vy si poviete: Počkať, čo? Ale bola to skutočne poučná skúsenosť a samozrejme nie je príjemné byť súčasťou niečoho, čo je roztrhané na kusy, ale nemôžem povedať, že by som tomu nerozumela, že sa tak stalo." (Arsenal83)
  • Na film bolo do dátumu vydania uvalené embargo na recenzie. Potom však dostával tak negatívne hodnotenia, že niektorí ho dokonca nepriaznivo prirovnávali k filmu Morbius (2022). (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama