Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bývalý člen zvláštních jednotek armády USA Chris Vaughn (Dwayne "The Rock" Johnson) se vrací do rodného města, aby ve svém životě pokračoval tam, kde ho přerušil pro vojenskou kariéru. Kdysi idylické místo nachází drasticky změněné - v ulicích vládnou násilí a drogy. S roztrpčeným, pomstychtivým Chrisem se do města znovu vrací zákon. Na to, aby dal věci znovu do pořádku, potřebuje partu odhodlaných chlapů i svůj tvrdý vojenský výcvik. Jemu samotnému stačí nástroj tak prostý a pádný, jakým je pořádný kus dřeva... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

Xeelee 

všechny recenze uživatele

Dát Rockovi do ruky trámek a poslat ho vyčistit zkorumpované město byl geniální nápad a scéna s návštěvou kasína film zvedá minimálně o hvězdičku. Zbytek je bohužel spíš k pláči. Kolem akčních scén většinou bývá i nějaký děj, před kamerou chodí různí lidé, duchaplně si povídají a dělají všechny ty další věci, na které je člověk u filmů zvyklý. Jako nenáročná zábava na odreagování je tahle mlátička ideální. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Ísť v šľapajách A.Schwarzeneggera nieje jednoduché a aj keď mu Arnold podal pomyselnú korunu kráľa akčných filmov nejako mu to nejde.Príbeh je prostý ,akých ste videli stovky.Príde ,zdemoluje,zvíťazí...Ten kto očakáva príliš,bude možno sklamaný,ale ako akčná jednohubka uspokojí.Slabé tri hviezdičky.50%. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Další z řady akčních filmů "na motivy skutečné události" plný spousty nečekaného a dobře zahraného. Jenže co naplat, když vás Rockovo osobní kouzlo a pár pěkných děvčat dovedou přesvědčit, že vlastně o nic nejde, my si na nic nehrajeme, jenom seďte a moc nepřemýšlejte. Drobné plus za povedenou krysu, šerifa Michaela Bowena a je to slušných 60%, nic víc, nic míň. ()

Real Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Silne rozmýšľam, či nejaký akčný film (v tom čase a pred) dokázal (pravdepodobne nevedomo) tak nádherne vykresliť mentalitu malomestskej Ameriky ako Walking Tall. Pochybujem... (∞2007-2010) (17.6.2017) (6.6.2018) (25.11.2022) (28.2.2023) (6.2.2024, sk dab) ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Dvacet minut se nic neděje, pak ho zřežou. Za dalších pět minut se dá do kupy a jde jim nakopat zadky. Je obviněn, ukáže porotě svou zjizvenou muskulaturu, vyhraje, stane se šerifem a znovu nastolí klid a mír ve zdejší krajině. Ne, to není vyzrazení pointy, to je vyzrazení něčeho mnohem závažnějšího – míry debility tohoto filmu. A ano, i takhle krátký film může nudit (90 minut i s dvěmi reklamami). Díky Knoxvillovi to místy navíc připomíná Jackass, což je vlastně jediná pozitivní stránka věci. Takže takhle ne Rocku, takhle ne. Mohl by ses brzo dostat tam, kde skončil Seagal a jiní „akční hrdinové“. 40% Zajímavé komentáře: kleopatra, Jeržik ()

Galerie (59)

Zajímavosti (20)

  • Dwayne Johnson (Chris Vaughn) túto úlohu prijal, pretože cítil, že je to „správna vec“. (Zeker)
  • Ve sceně, kdy Chris Vaughn (The Rock) a Ray Templeton (Johnny Knoxville) rozebírají auto, Ray rozbije narázníkem jeho přední sklo, ale v následující scéně je vidět, že sklo je nepoškozené. (Guilemot)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama