Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (81)

bourec 

všechny recenze uživatele

Musím se přiznat, že ten reálnej čas, v kterým se film odehrál, byl jedině k užitku. Neskutečně to krom pár minutek odsýpá. Butler je navíc sympaťák, takže to, aby se zase setkal se ženou bude vaše největší přání. A při sledování tohodle rhrilleru sem se vzpoměl na film J. Mostowa Únos, kterej byl v něčem podobnej, byl ale lepší. I přes to uděluji Goodmanovi pochvalu. 60%. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Podpriemerné vedenie príbehu, na ktorom je vidieť, že tu improvizoval nie len Gerard Butler (za info patrí jedna veľká vďaka pre užívateľa zrajda). Pre neho tá improvizácia nedopadla zle, ale podobné experimentovania pre menej skúseného režiséra nie vždy dopadne dobre. Film má podobnú úroveň, ako tie snímky, v ktorých sa za posledné roky objavoval Bruce Willis. Dúfajme, že pre G.B. to bola len jednorazová odbočka. P.S.: V danom žánru existujú vydarenejšie výstupy. Osobné hodnotenie: 61% (**) ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Po Copshopovi druhý nejslabší Butlerův film . Chlápek má se ženskou manželské problémy a jedou k jejich rodičům po cestě mu dochází benzin tak si odskočí na benzinku kde ji unesou. Bohužel na to jak je to krátké je to i průměrné Butler zde zmlátí jednoho chlápka zhruba tak do 40 minuty a na konci si zabojuje v drogovém doupěti kde zastřelí pouze 2 chlápky a jednoho zabije výbuch. Tohle je film někde tak na Novu a za půl hodiny si na to nevzpomenu. 40 procent ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Kdyby mi dnes někdo řekl, že mě 48% béčko s Butlerem uspokojí k nekompromisní plné pětihvězdě, vysmál bych se mu. Ale po zhlédnutí Last Seen Alive tvůrcům s poklonou tleskám, protože takhle intenzivní thriller jsem neviděl už nevím jak dlouho a přikovat mě do sedačky dokáže málokterý film. Butlerovi na benzínce zmizí žena a začíná mindfuck koloběh událostí, kdy je nám postupně dávkován a odkrýván celý příběh a celá pravda za zmizením. Úvodní půlhodina na benzínce je intenzivní jak hovado a doslova jsem ani nedýchal, pátrání po ženě s tím, že nemáme zatím tušení, o co zde jde, bylo špičkově vygradované, hudba byla na jedničku a jen dokreslovala výsledný dojem z celého pátrání. V průběhu celého filmu jde jednoduše vidět, že tvůrci měli vše do detailu připraveno - od gradace děje, hudby, odkrývání flashbacků až po finální bloudění ve feťácké varně, kde se napětí dalo krájet a evokovalo ve mě stealth střílečky a bloudění mezi špinavou varnou perníku, kontejnery a feťáky. Závěr je možná trochu méně klíčový, než bych si přál, ale jinak má film jednoduše vše, co mít má- nádech mysteriozna, napětí, thrillerové prvky a správnou gradaci a i přesto, že nejde o akční nářez či áčkový hollywood, jsem maximálně nadšený. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Další thriller o únosu manželky, plně zapadající do námětově stejných. A že jich už je.Takže nijak nepřekvapí, že se v ničem nejedná o nic originálního. Nepomůže tomu ani retrospektiva doplňující dění z minulosti. I to se stalo poněkud únavným, neboť se to poslední dobou používá nějak poměrně často. Takže co tu máme. Rozvádějící se manželé jedou autem k rodičům manželky, načež během zastávky na benzínové pumpě zmizí. No, a thrillerový nával všeho možného i nemožného může začít. Ta benzínová pumpa a mnohé další okolnosti skutečně nejvíce připomenou snímek Jonathana Mostowa „Únos“ (1997). Ano, Gerard Butler svou rolí plně zapadá do charakteru Kurta Russela. Buttler je taktéž matadorem akčních filmů a povětšinou i zajímavých, ale tento počin už prostě nemá šanci akční fanoušky oslovit. Snaha o akční švih a stále se vyvíjecího příběhu sice viditelná je, ale když je to všech až bolestně předvídatelné, čímž se i bohapusté napětí rozpadá už v základech, filmový zážitek se prostě chtě nechtě ubírá vniveč. Ale jo, akční scény jsou natočeny vcelku dobře a poměrně i v brutální ražení, ale když divák ví, co bude následovat, spíše z toho vyznívá akční vynucený tvůrčí marast nechtěného. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Když hlídka požádá Willa (Gerard Butler), aby vystoupil z vozidla, nemá zapnutý bezpečnostní pás, ale v dalším záběru z přední části vozidla je připoutaný. (Johnny.ARN)
  • Někdy mezi jízdou k benzinové pumpě v úvodní scéně a cestou na policejní stanici si Will (Gerard Butler) stihl oholit krk, což samozřejmě není možné. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama