Reklama

Reklama

Status: Naživu

  • USA Last Seen Alive (více)
Trailer 1

VOD (1)

Willova (Gerard Butler) brzy bývalá manželka (Jaimie Alexander) záhadně zmizí na čerpací stanici. Ten se vydává do kriminálního podhoubí města, zatímco utíká před úřady a závodí s časem, aby ji našel. (mikki089)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (83)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Chlápek, kterýmu zmizí na benzínce jeho pěkná stará, se pustí do jejího hledání na vlastní pěst. A jelikož je ten chlápek Butler, je jasný, že při jejím hledání půjde klíďo i přes mrtvoly, zvlášť když proti němu stojí nejenom nedůvěřiví poliši, ale i klasicky vylízaní a zdegenerovaní jižanští burani. Většinu času se jedná o parádní oldschoolovej thriller, vydatně oddechovej a přímočarej, kterej mi dal samozřejmě vzpomenout na devadesátkovou klasiku s Russellem a Quinlanovou. Ale bohužel (a teď pozor, SPOILER, tak ať náhodou někoho nepřipravím o plnohodnotnej diváckej zážitek) v posledních pěti minutách je celý slibně se rýsující unhappyend nemilosrdně zprzněný a zaříznutý happyendem tak učebnicově odporným, až se z toho nejednomu divákovi zkřiví ústa do cynického a znechuceného šklebu. ()

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Celkem by mě zajímalo, kde se realitní developer naučí zacházet se zbraní a bojovat muž proti muži tak, aby zneškodnil několik nepřátel. Holt amerika no...Každopádně na Butlera v téhle roli se vždycky rád podívám. Minusem je posledních deset minut, kterej jsem očekával vlastně od začátku, protože 99% filmů na podobný téma končí stejně. Plusem pak určitě stopáž 85 minut, protože se nic zbytečně nenatahuje a film má pořád spád. 50%. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Manželka Has Fallen. Může ovlivnit Gerardovo násilnické běsnění, že tentokrát není vycvičený šéf ochranky, ale realiťák? Jistě, že ne.. Situaci se rozhodne řešit na vlastní, krví cizího potřísněnou pěst, padne několik přesných výstřelů a vidláckým kuchařům methu se odeberou nějaké michelinské hvězdy. Solidní akční thriller bez zbytečných překvapení, kterému lze vytknout jeden směšný digitální výbuch a Goodmanovu snahu natáhnout to na hodinu a půl včetně titulků, jak kdyby s tím chtěl jet na nějaký festival. Začíná to vypadat, že se Butler zařazuje do terapeutické skupiny pana Neesona, který natočí ještě tak dva tři akčňáky s kyslíkovou maskou po ruce a šmytec. Ten, kdo by nyní nepoklekl před Xerxem už taky kvůli bolestem kyčelních a kolenních kloubů, se zdá být odpovědným náhradníkem.. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Absolútne reálny a civilný triler s Gerardom Butlerom v hlavnej úlohe. A práve v jeho jednoduchosti,civilnosti a uveriteľnosti, že takéto niečo sa pokojne môže stať najbližšie aj Vám, spočíva jeho najväčšia sila. Celý čas som si totiž presne takúto situáciu vybavoval na sebe a bolo mi z toho teda pomerne ťažko. Inak po technickej stránke je to okej, Butler to samozrejme ťahá a bez problémov zvládol i hereckú polohu bežného,rádového chlapíka a nie polohu akčného hrdinu, ktorú obvykle stvárňuje. Škoda záveru, pri ktorom to už už vyzerá že tvorcovia majú naozaj gule natočiť niečo čo tu ešte nebolo, no nakoniec to zbabelo vzdajú a zaobalia do konvenčného konca. I tak ale docela nechápem ten hate a malý počet %- Last Seen Alive mne osobne prišiel totiž viac ako len priemerný triler a preto nemám problém ani so 4. hviezdou. 70% ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Butler-ovi tieto "hranicne" psycho-stavy rozhodne idu. Chlap je v nich uveritelny. Dost sa mi zlieva v tychto pripadoch s Russel Crowe-om. Zaver sice trochu naivny, ale tak, s casti sa dockame i urciteho zadostucinenia. Niekdy sa dost nastvem, ked si vidim rozne pochybne existencie parazitujuce a sikanujuce slusnych ludi v spolocnosti. Priemer. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (8)

  • Natáčanie prebiehalo v americkom meste Savannah, štát Georgia. (Real Tom Hardy)
  • Při prohlížení záznamu z bezpečnostních kamer z čerpací stanice se při druhém pohledu na záběry změní vozidla kolem auta podezřelého. Auto před vchodem se posune o dvě parkovací místa doleva a vozidlo vedle podezřelého vozidla se změní z modrého SUV na bílý kamion. (Johnny.ARN)
  • Gerard Butler (Will Spann) vzal tento film jako zábavnou výzvu/experiment. Po celý film improvizoval. Tvůrci mu ukázali jen prvních deset stránek a dokonce i ty byly vyhozeny, jakmile byli na place. Film se natáčel 8 dní. (zrajda)

Reklama

Reklama