Reklama

Reklama

Kapitánka Sara Bellaïcheová z toulouského protidrogového oddělení vyšetřuje akci pašeráků drog spojenou s vraždou dvou teenagerů, kterou vyšetřuje Richard Cross z pařížské kriminálky. Navzdory svým diametrálně odlišným metodám musejí Sara a Richard spolupracovat, aby našli vraha a zastavili krvavou pašeráckou jízdu. Čeká je závod s časem na silnicích Španělska a Francie. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

bourec 

všechny recenze uživatele

Bohužel, zase jenom tři. Už je to taková obehraná písnička. Drsný krimi, ve kterým chybí to něco navíc, co vás chytne , a nepustí. To, že někdo někoho střelí do hlavy, nebo ho mučí a uřízne mu ucho ještě dobrej film neudělá. Prostě já chci s hrdinama příběh prožívat, bejt napnutej, a držet jim palce. Klidně to nemusí bejt áčkový, hlavně když tam ten hlavní sympa´ták je. Takhle je to jen lepší průměr. 60%. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Marchal snad nikdy nešlápne vedle! On totiž díky své zkušenosti u policejních jednotek ví, jak to celé pod pokličkou funguje. No a kvůli tomu jeho filmy mají nezaměnitelný rukopis a šmrnc. Tentokrát nás diváky při sledování Předávkování přesunul i do španělského prostředí. Overdose sází na velice kontrastující charaktery (hlavního padoucha perfektně ztvárnil Alberto Amann, jehož můžete znát coby Pacho Herreru z Narcos) a naturalistické vyznění (to mají Francouzi v malíku). Dojde na drsné scény, sex a kvalitní přestřelky (zejména ta v autě snese nejpřísnější měřítka). Jinak příběhově film nemá čím překvapit, nenabízí moc zvratů. Na druhou stranu, tempo je víc než slušné a na konci se všechny linky uzavřou, za což palec nahoru. Jo, detektivky ze země galského kohouta můžu. Za mě dávám poctivých 7,5/10 ()

Reklama

Davies182 

všechny recenze uživatele

Tuna testosteronu, ultimátní záporáci, kterým tu zlobu v očích fakt věříte, plastičtí policejní "hrdinové", hezký buchty na obou stranách barikády, a k tomu ještě kotel střílení, desítky mrtvejch, a dokonce i na doják dojde. Já nevim, ale ten film má snad všecko, co dneska může úspěšný krimi thriller potřebovat k tomu, aby se na něj za pár let nezapomnělo. Velká spokojenost. [Amazon Prime] ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Od filmů a seriálů podepsaných scenáristicky a režijně O. Marchalem očekávám drsné policejní thrillery/gangsterky, ze kterých čiší autorovy osobní zkušenosti, perfektně zvládnuté řemeslo a překvapivé (nekompromisní) pointy. Dostalo se mi toho všeho v Overdose? Samozřejmě. Je mi dost líto, že se z Marchalovy tvorby v našich kinech hrála pouze Válka policajtů. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Olivier Marchal nezvykne sklamať. Toto je jeho žáner, toto sú jeho príbehy zo špinavého prostredia, hoci tento kúsok nebude jeho top dielom. Zachované však boli slušné akčné scény a cítiť z toho tú "francúzskosť". Ako? Zaujímavá by totiž bola kvízová otázka. Predstavte si vyšetrovateľku pochádzajúcu z Maroka, druhého vyšetrovateľa s menom Assaad a pár policajných kolegov afrického pôvodu. Akej národnosti sú? Odpoveď nemôže byť jednoznačnejšia. Veď to sú jasní Francúzi! Francúzi 21. storočia. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama