Reklama

Reklama

Kapitánka Sara Bellaïcheová z toulouského protidrogového oddělení vyšetřuje akci pašeráků drog spojenou s vraždou dvou teenagerů, kterou vyšetřuje Richard Cross z pařížské kriminálky. Navzdory svým diametrálně odlišným metodám musejí Sara a Richard spolupracovat, aby našli vraha a zastavili krvavou pašeráckou jízdu. Čeká je závod s časem na silnicích Španělska a Francie. (Prime Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Fr 

všechny recenze uživatele

„SVĚT JE DRSNÝ MÍSTO A JÁ NEJSEM O NIC LEPŠÍ. ALE MUSÍME SE SNAŽIT HO ZLEPŠIT“…  Postupně rozjíždějící se celkem zapeklitej policejní příběh. I když většinu času sledujeme zmrdy, co pašujou drogy… Béčko z toho lepšího soudku. Ocenil bych víc akce, na druhou stranu je to slušně promyšlený.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.)  U nás za zradu platí celá rodina. 2.) Chcu vidět film, kterej je věnován Belmondově památce..  ///  Thx za titule „Vít Bezdíček a Tereza Němcová“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  *  NAPĚTÍ  * ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Bohužel, zase jenom tři. Už je to taková obehraná písnička. Drsný krimi, ve kterým chybí to něco navíc, co vás chytne , a nepustí. To, že někdo někoho střelí do hlavy, nebo ho mučí a uřízne mu ucho ještě dobrej film neudělá. Prostě já chci s hrdinama příběh prožívat, bejt napnutej, a držet jim palce. Klidně to nemusí bejt áčkový, hlavně když tam ten hlavní sympa´ták je. Takhle je to jen lepší průměr. 60%. ()

Reklama

genetique 

všechny recenze uživatele

Amazon veľmi potreboval do svojho repertoára nejakú obstojnú policajnú gangsterku zo zaoceánskeho prostredia, kde sa toľko nehrá na slušnosť a uhladenosť, ako v podobe amerických mainstreamoviek. A Marchal bol na tento úkol priam ako stvorený. Síce to celé pôsobí ako taký zlepenec viacerých filmov, žánrov, príbehov, motívov, či scenárov, nakoniec je z toho solídna žánrovka, ktorá vie ponúknuť veľmi zapamätateľné scény. Samozrejme na plné štyri to nieje, ale dávno mi dve hodiny neubehli tak rýchlo, takže s prižmúreným okom 75%. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Olivier Marchal a další drsná chlapská gangsterka!! Spojení Francie a Marchal mi sedí už přes 10 let, ten chlap dělá obstojné žánrovky a vždy se těším na každý jeho nový počin. Tentokrát přesedlal z Netflixu na Amazon, kde se podobně laděné filmy našly a sice to není tak dobré jako jeho předchozí počiny, ale pořád si drží svůj režijní standard a mě to pořád sakra baví. Příběhově je to samozřejmě klišé a tentokrát se Marchal nepokoušel vymyslet nic nového, sází zkrátka na syrovost, autenticitu, realističnost a pokud Vám to stačí, budete spokojeni. Líbilo se mi, že film se soustředí spíše na mafiány než na policisty- z hlavních hrdinů tu nikdo vyloženě zajímavý není, ale nevadí. Akce je správně syrová a brutální jak je u Marchala zvykem ( převrat v autě s policisty byl perfektní), atmosférou i náladou film připomene to nejlepší ze Sicaria a technicky i režijně je film taktéž na vysoké úrovni. Kdo má chuť na čistě chlapskou žánrovku bez vyšších ambicí, tak je Overdose správná volba. 7/10, ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí filmu si zhnuseně říkám, že svět je vskutku špinavé, neradostné, ba hnusné místo. Hnusná je Francie, hnusné je Katalánsko (a hnusné je tedy i Španělsko), hnusný je Maghreb a hnusné je to určitě i všude jinde, i když to už film neukazuje. Hnusní jsou většinou i lidé, kteří tam žijí. Hnusní jsou samozřejmě gangsteři, vymatlaná amorální hovada, která zabíjejí se stejnou samozřejmostí, s jakou běžný občan třeba chodí do fachy, hnusní jsou většinou i poliši, kteří jsou většinou na první pohled od gangsterů k nerozeznání. Všichni se s oblibou oblékají do černé kůže, čumí drsně a mají drsné hlášky, vypadají nemytě, mastně až zapařeně a jsou všichni více nebo méně přičmoudlí, takže většinou ani není jasné, kdo je vlastně Francouz, kdo Katalánec, kdo Arabák a kdo Cigoš. Jen negři jsou jasní, to je jasné. Jo a hnusná je i ta francouzská hatmatilka, do které přiblblí tvůrci nadabovali všechny dialogy v arabštině a katalánštině, protože většina Francouzů nejspíš nezvládne přečíst pár titulků. Tak to jsou asi hlavní dojmy, které jsem si z filmu odnesl. Francouzské kriminálky jsem míval vždycky rád, ale tahle mi bohužel přišla příliš stylizovaná a scénáristicky i herecky průměrná. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama