Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ali G měl být zkázou britské vlády - místo toho je díky němu mnohem populárnější. Obklopen věrnými přáteli se pak sám stává největším ze všech hrdinů, jedinečným a samozřejmě naprosto neodolatelným... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (528)

honajz odpad!

všechny recenze uživatele

Slovo fekální (nechybí ani sodomie a pedofilie) zdaleka nevyjadřuje styl humoru rapera Ali G. A děj? Aby nezavřeli středisko pro děti, kde Ali G „vyučuje“, stane se hvězdou konzervativní politické strany, která potřebuje vyhrát volby, a díky konopí spasí celý svět. Aliho písničky nemají CZ titulky. DVD: Bonusy – audio komentář, vystřižené scény (22 minut), videodiář z natáčení (11 minut), do slušné řeči přeložené Aliho kecy, fotogalerie, trailer a dva teasery.  Film 0/4, Bonusy 4/4, Zvuk 3/4, Obraz 4/4 ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Když to srovnám s Boratem a Brünem, tak Ali G mi přišel o něco slabší. Možná je to tim, že jsem viděl film s dost hroznym dabingem. Z různejch skečů vim, že Sacha Baron Cohen jako Ali G mluví úplně jinak a tahle postava je dost založená na tom, že prostě mluví jako pošuk. Někdy na to asi zkusim kouknout i v originálnim znění. S dabingem je to za 4. lnk cr b82rez 2g4 ()

Reklama

Matty 

všechny recenze uživatele

Nejnepochopitelnější na filmu, jehož humor je tak průzračně pochopitelný, pro mne zůstává, jakou bizarní náhodou se v devadesáti našlapaných minutách vtipů založených na mohutnosti Aliho přirození a nicotnosti Aliho intelektu octli všichni ti britští džentlmeni (Michael Gambon, Charles Dance, s odstupem i Martin Freeman). Cohen holt nebude jediný, komu nečiní problém udělat ze sebe za peníze kreténa. 60% Zajímavé komentáře: Oskar, Rex Mundi ()

MeanWhile 

všechny recenze uživatele

No slátanina všech nesmyslů, které asi Cohena napadli když zrovna měl hodinovku na záchodě. Podle doporučení jsem se těšil na spousta zábavy a kdoví čeho všeho, no ale mě připadaly vtipný tak tři scény, zatímco zbytek (i když nejsem žádný suchar) mi ani trochu nezvedly ústní koutky. Aliho jsem viděl až po Boratovi a Brunovi a můžu naprosto z jistotou říct, že tohle se nepovedlo. Samozřejmě je tady jeden fakt, a že toto je celkově natáčený s herci, zatímco Borat a Bruno jsou jak skryté kamery tak normální nic netušící smrtelníci - to právě dodává podobným filmům správnou dávku komedie. Tady tomu tak není, jednoduše už to nechci nikdy vidět, hodina je v čudu, a já z toho nemám nic. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sasha Cohen je jako zastydlý rádoby reaper Ali G naprosto dokonalý. Ovšem pouze v rámci krátkých skečů a mystifikačních rozhovorů s celebritami. Ne v celovečerním formátu kde je sice i několik výborných gagů, ale jsou schovány v kupě "humoru bez humoru/satiry bez satiry". Takhle si zmrvit dlouhá léta pečlivě piplané alter ego je takřka na zabití. Cohen, a ostatně i Ali G, mají podstatně na víc. A těch pár dokonalých gagů na tom nic nemění. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (14)

  • Film byl natáčen pod krycím názvem "Chequered Past" ("Pestrá minulost"). (HappySmile)

Reklama

Reklama