Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (129)

Marze 

všechny recenze uživatele

Prumerny odlehceny film, ktery srazi nefunkcnost chemie mezi hrdiny.Chris Evans hraje farmare, ktery pusobi bezradne a pritrouble. Takovy americky cesky Honza. Ale pak si vzpomene ,ze na stredni zapasil a postavi se zabijakum, coz pusobi usmevne. Ana de Armas hrala v lonske bondovce neni cas zemrit. Blake Nelson hraje v kratke epizodce mucitele hmyzem pusobicim mimoradne bolestive. Dej rychle odsypa, ale scenar pusobi nedotazene a divakum je stale uporne vysvetlovano co se deje. Pobavilo me par vtipku a bonmotu, takze hodnotim prumer 50%. ()

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Sakra, kdy už začne Chris zase hrát v dobrých filmech? Požaduji další Sunshine, hned. P.S.: Proč v projektu této velikosti nebyl rozpočet na realisticky vypadající paruku pro hlavní hrdinku? Kdejaký cosplayer převlečený za libovolnou fiktivní postavu by udělal přesvědčivější práci než tým filmařů snažící se nastajlovat Anu de Armas jako skutečnou ženu. ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si narovinu, že nikdo z nás od Ghosted určitě nečekal áčkovou CIA nadupanou akci typu Jack Ryan, ale všichni jsme si šli pro zábavnou love story, ženy pro sexy Kapitána Ameriku a chlapi pro úchvatnou Anu de Armas, na kterou se prostě kouká jedna báseň. Příběh není nic inovativního a ani rvačky nebo honičky nejsou nic úžasného, ale po zábavné stránce je to úplně vpohodě kousek a postavy jsou taktéž super a snadno si je divák oblíbí. Čekal jsem větší blbinu, ale výsledkem je neurážející jednohubka, která určitě nenudí - zkrátka úplně fajn oddechovka. A cameo Deadpoola, Winter Soldiera a Falcona potěšilo teda výborně!:D ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Všichni víme o co jde a jak to bude probíhat, ale film je poměrně zábavný a ani se u něj nenudíte. Chemie mezi Chrisem a Anou je supr a klasicky se tu dávají známé songy během akce, to je asi tak vše pozitivní. Mile překvapěj ještě camea. Akce žádný zázrak není, příběh už vůbec ne a ten green screen mě místy bolel (je vidět, kam ty peníze šly). Nenáročný, vcelku dobře koukatelný film u kterého si odpočinete a na jedno odpoledne i zabavý, ale pak už si na něj nejspíš ani nevzpomenete, protože už jsme to vše viděli. Funguje to jenom díky sympatické dvojce. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Mi se to moc líbilo, sice je to předvídatelné, klišoidní a tak vůbec, ale má to skvělé obsazení v podání Kapitána Ameriky Colea a kouzelné Any de Armas, která je opravdu k sežrání.. a chemie mezi nimi fakt funguje! Taky Adrien Brody příjemně překvapil v roli padoucha. Jeden z nejftipnějších krimi akčňáků poslední doby... Je sice fakt, že poslední půlhodina je lehce přitažená za vlasy, ale zase první půlhodina je hodně povedená, a to mezi je taková rychlá akční jízda...80% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama