Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (164)

bourec 

všechny recenze uživatele

Což o to. Premisa příběhu je celkem zajímavá. Jenže Robert s celkem slušným obsazením natočil klopýtající filmek, ve kterém je celá řada podivně vyznívajících scének. A ty jsou opatřeny hodně podivnou hudbou. Ani bych nečekal, že ten film bude takhle nudnej. Škoda. Mohla to bejt jízda ve stylu Nesmrtelný. 40%. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

Inception z bazaru. A presne takto si predstavujem film, ku ktorému vám scenár vygeneruje do piatich minút umelá inteligencia. Bez hanby nahádzané cudzie nápady dokopy, od spomínaného Inception, cez Now You See Me, až po ľubovoľný béčkový myster thriller z deväťdesiatich rokov. Zaobalené do núdznej réžie Roberta Rodrigueza, ktorý už dobrý film nenatočil takmer dvadsať rokov. Jedinou záhadou tu ostáva ako sa mu podarilo zhypnotizovať Bena Afflecka, aby na podobnú lacnú vtákovinu kývol a štúdio, aby mu na to dalo prachy a ešte film aj poslalo do kín po svete. Hlúpe až to je na smiech, otrasne vyzerajúce, zle zahrané, bez štipky napätia a ešte aj s tak chabým tempom, že aj tých 90 minút je problém usledovať. Robko, toč si radšej ďalej Spy Kids. CELKOVO: 3/10 ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez měl raději natočit další Alitu, než tohle. Ze začátku film zaujme zajímavým námětem Hypnózy, jenže někde v půlce se to tak překope, že mě to přestalo zajímat. Affleck není moc výrazný, ikdyž má film jen 90 minut, tak mi přišel dějově celkem pomalý a když se už při 60 minutě koukám kdy bude konec, tak to zkrátka není dobrá vizitka. Závěr sice přinese nějaký ten zajímavý zvrat, ale zkrátka mi to nebylo moc po chuti. Úplně mě to nevtáhlo, tak jak bych chtěl. 50% ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Keby som si čítal námet či filmovú poviedku, tak by som mal dojem, že ide o hutný materiál ako stvorený pre Nolana a že nás čaká ďalší kolosálny vysokorozpočtový mindfuck, ktorý sa bude ešte dlho rozoberať. Lenže Rodrigueza akoby jeho vlastná látka nijako zvlášť nebavila a natočil niečo v štýle Výplaty. Možno mu ani o nič viac nešlo a preto je tu zase Affleck a niekoľko styčných prvkov, ako mazanie pamäte a zanechávanie stôp v štýle puzzle. Je to mdlo nakrútené, príťažlivá látka, ale aj slušný scenár (mohol byť rozpracovaný viac do hĺbky) si zaslúžili lepšiu opateru. ()

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v jednom týdnu Baflecka v natřískaném Městě a potom například v Hypnotikovi představuje zvláštní druh bolesti. Nevím čím to je, ale jednu chvíli už to začínalo vypadat že se z něho pomalu jistě klube zajímavý herec, aby potom svou kariéru znovu devalvoval. Zvláštní, buď ten alkohol v Americe stojí nekřesťanské peníze a Ben je nutně potřebuje nebo fakt nechápu proč do podobných projektů vůbec leze. Že to celé natočil kdysi skvělý Rodriguez už raději nebudu ani komentovat. Velká škoda kluci. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)
  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)

Reklama

Reklama