Reklama

Reklama

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (164)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v jednom týdnu Baflecka v natřískaném Městě a potom například v Hypnotikovi představuje zvláštní druh bolesti. Nevím čím to je, ale jednu chvíli už to začínalo vypadat že se z něho pomalu jistě klube zajímavý herec, aby potom svou kariéru znovu devalvoval. Zvláštní, buď ten alkohol v Americe stojí nekřesťanské peníze a Ben je nutně potřebuje nebo fakt nechápu proč do podobných projektů vůbec leze. Že to celé natočil kdysi skvělý Rodriguez už raději nebudu ani komentovat. Velká škoda kluci. ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Film kráča v šľapajach Scanners a Firestarter, tentoraz prišli na rad hypnotici. Nabudúce nás čakajú ojebávači seniorov a skořápkáři... Aspoň to neni Spy Kids 4D-časť 56! Páčil sa mi úvod, škoda-dojebal záver! Alica by mala prestať žrať ten fastfood, prdel jej rastie do astronomických rozmerov. Celkovo... dá sa to prežiť, s pivom a popcornom a zajtra máte špatnú chuť v hube a radšej zabudnete, "o čom bola reč". Celé to vyzerá ako na objednávku - niečo schopné natoč, lebo budeš mať útrum. ()

Reklama

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele

Robert Rodriguez vzal (nejspíš svoje) oblíbené filmy, které se v dost bodech scházejí s mými oblíbenými filmy, hodil je všechny do mixéru a výsledkem zábavný film, který je prostě fajn. Možná je to tím, že stárnu, a jde mi u filmů právě o to, abych se bavila...tak Hypnotik splňuje zadání na 58283%. Sedla jsem si do kina a na hodinu a půl (! Jo, jenom!) vypnula a užívala si to. A přestože to je vážně krátký film, je tam pár momentů, kdy jsem se cítila trochu pozadu a musela film dobíhat, ale zvládla jsem to. Přestože se stále něco děje, šlo to doběhnout. Hlavně v druhé polovině, kde se film žánrově překlopí a už je to jenom bum, bum, bum a najednou je konec. Teda, konec... ? ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Béčkový noir, který se překlopí do totálního mindfucku. Ano je to blbost, ale strašně zábavná blbost, kde se pořád něco děje. Udělaná od srdce a s výborně padnoucím Affleckem v hlavní roli. V poloze stoického drsňáka zničeného životem a nasraného na všechny se vyloženě našel. Mile mě to překvapilo, tak mírně nadhodnotím. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Kvalitativní skokan Robert Rodriguez nám vyjma andělské Ality moc radosti za poslední dvě dekády nepřinesl. Jeho hravost a svěžest jsou tytam, teď sice přispěchal s dospělejším tématem, ale baví jen velmi poskrovnu. Bručoun Ben Affleck ještě (logicky) nerozdýchal, že mu nedávno unesli milovanou dcerku, teď zkušený polda zabrání přepadení banky a zároveň po setkání s tajemným hypnotikem zjišťuje skutečnosti, které by mu dceru mohly přivézt zpět. Navíc mu pomáhá vědma Alice Braga, která ale… no, ono je to vlastně úplně jedno. Kriminálka s lehce mysteriózním přesahem nás chvíli mate a napíná, pak navíc přinese nějaký ten zvrat, je to ovšem už v době, kdy jsem měl za sebou pár uzívaných momentů. Děr v závěru přibývá, nedostaví se ani béčková zábavnost, takže ty tři hvězdy jsou hodně hubené. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)
  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)
  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)

Reklama

Reklama