Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (164)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I když tvůrci poněkud přestřelili možnosti posthypnotické sugesce, i když totálně překopali způsob jejího fungování, i když z "hypnotiků" (česky hypnotizérů) udělali spíš telepaty a la Profesor X z X-Men, i když jsem se ve všech těch twistech ke konci už pomalu ztrácel, i když je tedy celý tenhle film z jistého úhlu pohledu kolosální chujovina, nemůžu si pomoct, ale bavil mě, tenhle žánr mám rád. A ve dvanácti bych z něho byl paf. Navíc Ben mi nevadí a Alice byla hezká skoro jako její teta. Sakra četl jsem jako kluk nějakou sci-fi nebo horrorovou povídku, kde se s hypnotickou sugescí pracovalo a pamatuju si, že spouštěcí heslo pro zhypnotizovanou "oběť" v ní znělo "afghánský banánový stánek", ale už si zaboha nevzpomenu, jak se to a kdo to... A google mlčí :( ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Loupilo se tady z filmů jako třeba Scanners, Výplata, Total recall, Hra, Reminiscence, Počátek... . Přesto není výsledek vysloveně přeplácaný, jen....divně neoriginální. Navíc jde jen o náznaky, takže nic z kvalit těchto předobrazů se do Hypnoticu nepřeneslo. Pro fanoušky Rodrigueze asi dostačující, ale tím já nejsem, takže... . S výjimkou Sin City a Planety teror, ode mě dostával max. 3*. A teď to nebude jiné. Přitom první půle filmu byla zajímavá a dostatečně vtahující. Jenže ta druhá byla o to víc hloupá, skoro směšná, vizuálně odfláknutá... . Kdepak, na tohle jméno mě už nikdo nenaláká. Závěr ve mě tou nadrzlou stupiditou stále rezonuje, takže zaokrouhlím dolů. PS: definitivní konec přijde až s titulky....a dělá si vrátka pro pokračování.... . ()

Reklama

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Od béčkového noiru k áčkovému mindfucku. Robert Rodriguez tentokrát sice cílí na dospělé publikum, ovšem jenom takové, které je ochotné si přepálenou zábavu nekazit logikou a nepotřebuje brát příběh příliš vážně. Právě takoví diváci se budou u sympaticky připitomělé novinky rozhodně bavit. Více zde. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

přestřelený béčkový mindfuck, u kterého je nutné vypnout veškeré myšlení a požadavky na alespoň základní logiku. Ten komu se to povede má slušnou šanci, že ho tahle paranolanovská šílenost bude bavit a s pološíleným výrazem jen bude čekat co dalšího se tu ještě objeví aby to úplně znesmyslnělo to co se stalo deset minut zpátky. Kdo v novém filmu Roberta Rodrigueze naopak bude hledat nějaký smysl, tak ať se mu raději vyhne obloukem. Já si o Hypnotic dopředu nic nezjišťoval a nakonec musím uznat, že mě tahle koko*ina s vážnou tváří většinu času docela bavila...60% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Což o to. Premisa příběhu je celkem zajímavá. Jenže Robert s celkem slušným obsazením natočil klopýtající filmek, ve kterém je celá řada podivně vyznívajících scének. A ty jsou opatřeny hodně podivnou hudbou. Ani bych nečekal, že ten film bude takhle nudnej. Škoda. Mohla to bejt jízda ve stylu Nesmrtelný. 40%. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (6)

  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)
  • V závěrečných titulcích se nachází mezititulková scéna. (fisus)

Reklama

Reklama