Reklama

Reklama

Když je armádní tým ODA přepaden, jejich jedinou nadějí je letecký JTAC (Liam Hemsworth) a pilot dronu (Russell Crowe), kteří je provedou brutální 48hodinovou bitvou o přežití. (Tomas.C.1509)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (75)

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Akční film, tak jak by měl být. Letecký operátor vypadá trochu jako trouba, což je záměr, zato zbytek týmu jsou typičtí vojáci. A ušetřena není ani kritika armády, páč vypatlaných gum, hlavně nahoře, bývá vždy dost. A je úplně jedno, o jakou armádu jde. Každopádně tu nejde o žádné šíření americké demokracie a jejích ideálů, jak si možná někdo špatně vyložil, ale jen o záchranu jednoho agenta, co se zvrtne na záchranu zbytku týmu. Nic víc a ani úvodní titulky na tom nic nemění. Já se jen divím, proč se na to dívá někdo, kdo musí vědět, o co jde, a pak tu v komentech zbytečně fňuká. A hledat logiku v tomhle žánru je také zbytečné, páč to by byla buď nuda, nebo by všichni zařvali hned na začátku. Tudíž hodně fantazie a několik důležitých náhod. Nebo snad měl hlavní hrdina v půlce filmu zkapat? K tomu jsou válečná dramata... ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ghost Recon: Breakpoint? Naprosto kulervoucí akční vybíjená. Má to hodně příjemný ale meditativní build up a divák má šanci se seznámit s každým charakterem zvlášť. Jakmile však dojde na lámaní chleba, tedy akci tak to má tak neskutečně strhující tempo že jsem nestačil vsáknout gravitaci celé situace a tajil se mi dech. Audiovizuální žrádlo - vypadá to že se fakt používali skutečné zbraně, jsou špičkově nazvučený a exploze jsou oku lahodící. Musim uznat že Land Of Band tvoří hybrid z filmů a her které mám rád a bere si jejich nejsilnější elementy které pak těží na maximum. Hlavně musím pochválit velký důraz na detaily a našel jsem zde tunu inovativních prvků které bych chtěl vidět v dalších akčních filmech. Dojde i na strhující fyzické souboje a když pominu všechno ostatní, Agustin Claramunt - tedy kameraman, je to jeho první film a vyloženě působil jak doma. Nepamatuju si za poslední roky akční film kde by bylo tolik fenomenálních záběrů které vtáhnou do akce. Russell Crowe má hodně velkej prostor a díky tomu že tam jsou velké sázky a má to nadupané tempo, i jeho speedrun z Albertu působil přesvědčivě. Herecký výkony jsou výborný a díky úderným ale civilním dialogům a jak jinak, fantastické kameře je celej film hodně imerzivní. Za necelých 20 mega jsem se dočkal filmového zážitku co jsem nepocítil už pár let a během titulků jsem chrochtal blahem. Přestřelky působí dost takticky a líbila se mi hoooodně detailní výbava co kluci měli na sobě. Land Of Bad je strhující akční vybíjená a důvodem proč jsem měl tak rád filmy v první řadě. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Místy je to sice blbé, jak hrnec čínských nudlí, ale pokud člověk pomine ne zcela sympatického Ljůka Hemšvorta v hlavní roli vojáka/novice/modela, který přežije úplně všechno vč. mučení, výbuchů u palice atd, jedná se o velice svižně odsejpající kousek, kterému pro mě zcela jednoznačně vévodí herecký výkon otylého gladiátora, který tu naštěstí v sedě dělá podporu vojákům na dálku. Dobře tu hlásí celou dobu a je zajímavé sledovat vojenský film, který se odehrává nejen v terénu. Asi si to 4 hvězdy nezaslouží, ale pro příjemný pocit a fakt že mi to sedlo jak sviňa je dám.......................moje hodnocení = 7 z 10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Po dlhšom čase konečne poriadny akčňák, ktorého dej nie je okato debilný a postavy sa chovajú celkom príčetne. Navyše má všetko, čo dobrý film tohto žánru má mať - kvalitnú akciu, napätie a ani na chvíľu nenudí. Crowe s jeho 150 kg síce len sedí a šoféruje dron, no aspoň mohol ukázať, že je stále herec, ktorý dokáže kvalitne zahrať a nepotrebuje k tomu nič, len dobré dialógy a svoj hlas. Škoda záveru, ktorý bol plný klišé, ale keďže som sa celý film dobre bavil, tak dávam vyššie hodnotenie. 70% ()

Jokolo 

všechny recenze uživatele

Fajn žánrovka nenadchne inovativním přístupem, sází ale na osvědčené akční prvky, díky kterým diváka krásně zabaví. Poctivá filmařina bez umělých berliček, která se opírá o reálné lokace, povedenou akci a fajn interakce mezi hrdiny. Geniální nadčasové dílo to není, fajn příspěvek do akčního žánru určitě ano. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie začalo v septembri 2022 a prebiehalo do novembra 2022 v Gold Coast v Queenslande. Produkcia využila lokálne stimuly ponúkané austrálskou vládou, čo jej miestnemu filmovému priemyslu prinieslo zhruba 270 pracovných miest. (Arsenal83)
  • Stíhačka F/A-18 zobrazená pri nálete nepatrí americkému letectvu ani námorníctvu, pretože na krídlach sú jasne viditeľné znaky švajčiarskeho letectva. (MikaelSVK)
  • Počas jednej väčšej prestrelky je na niekoľkých záberoch záchranný vrtuľník označený ako Black Hawk. Keď sa však záchranný tím pokúša pristáť, je jasne vidieť vrtuľník Huey. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama