Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (137)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Moc pěkné a zajímavé drama z prostředí farmaceutických společnosti. Člověku je až špatně z toho jaký je to špinavý obchod. Blunt i Evans jsou neskuteční tahouni a zvláště Blunt je prostě skvělá. Ani Garcia nebyl o moc horší. Docela mile mě překvapila i Yatesova svižná režie. Prostě fajn film na páteční večer. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[45%] Moc jsem od od toho neočekával, ale prostě jsem to zkusil. Je to ukecané, tématem to nic víc nepřinese a v druhé cca půli je to už naprostá nuda. Emily Blunt to zahrála celkem dobře – do role se hezky popasovala, ale to je asi tak vše, co se týče kladů. Ostatní herci mě už tolik nebavili včetně Ch.Evanse apod… Jak říkám, asi tak ta první hodina ušla, prostě nic, co by mě extra iritovalo, jenže pak to ztratilo i ten minimální spád, co tento film měl. Ani to není moc zábavné … Takže asi tak … ()

Reklama

radektejkal 

všechny recenze uživatele

Také se mi několikrát stalo, že jsem seděl v ordinaci, ozvalo se zaklepání a vešla (většinou to byla také žena) osoba módně oblečená, s taškou a žoviálním pozdravem známého. Na stůl začala vybalovat krabičky a netrpělivě čekala až vypadnu. Co se dělo potom nevím, ale leccos jsem si domýšlet přece jen musel. Nakonec, je mi už přes sedmdesát, jsem si předepsané léky na vysoký tlak, cholesterol, štítnou žlázu atp. nevyzvednul. Jednám ale správně, neohrožuji své zdraví? To, že se cítím zdravý je znamením, že jsem skutečně zdravý? Ale k filmu, který je natočen podle aktuálních představ o tom, jak by se na něj mělo vypadat. Není ale podle představ, jak se na něj mělo dívat. Jako někdejší marketér vím přesně, o co se jedná. Jedná se o celou obchodní branži, a tím je všechno, co se prodává. Farmaceutický byznys je sice výdělečnější než těžba a zpracování ropy, ale léky se vyrábí převážně z ní. Poslání filmu je průhledné: no to je hrůza, co se to všechno neděje, ale lékařství, to je naše spása, prodlužuje náš život a mírní naše bolesti. A ostatně se s tím stejně nedá nic dělat. Rozuzlení filmu, "že se s tím něco dělat dát" je vratké a neprůkazné, ostatně podobně jako spojení dětské epilepsie s touhou po luxusu. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pred 10 rokmi do nebies chválili Vlka z Wolf Street. V čom je tento film horší? Okrem mimoriadneho výkonu DiCapria v roku 2013 určite v ničom. Ešte aj herecké výkony boli všetky parádne, hoci ani jeden nebol písaný na to, aby získal Oscara, o to vo Wolfovi samozrejme šlo, keď sa nám Leo plazil sfetovaný. Tematicky je tento film ale vyššie než nejaké odrby na burze. Poukazuje na falošnosť celého toho farma priemyslu a falošnosť aj doktorov, s ktorými sa dennodenne stretávame a máme ich pomaly za polobohov, ktorí nás jediní dokážu zachrániť. A potom sa niekto môže diviť, že oni to robia hlavne pre peniaze a predpíšu vám hocičo, čo im hodí niečo do kapsy. A nech aj ukážu, že toto je len výnimka, že to bol škandál, na ktorý sa prišlo, aj médiá to boli šokované, pre mňa to je len špička ľadovca. Ak by liek nespôsoboval závislosť, škandál by nebol. A otázka je koľko tých šmakociniek závislosť nevzbudzuje, a tak sa predpisujú hromadne a niekto pekne zarába. No a potom človeka napadne ešte jedna šmakocinka, ktorú nám dva roky vycapovali na oči ako jedinú záchranu pred najsmrteľnejšou chorobou histórie. Aj tu roky ešte len možno odhalia zaujímavé skutočnosti. ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Tahle pilulka obsahuje malé procento chladnokrevnosti, ale i humánnosti. Nikdy to pořádně nezarezonuje. Emily nemá moc příležitost svojí postavu někam posunout. Ten vývoj z nuly na sto je tak rychlý, že se mu poměrně těžce věří. Látka mohla mít v jiných rukách potenciál ala Erin Brokowich. Na druhou stranu to není bolestivé, jen to po sobě nezanechá silnější dojezd. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)
  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama