Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (140)

Katie88 

všechny recenze uživatele

Taková trochu Erin Brockowich v ne úplně legální firmě... Mimochodem i ty kulisy kanceláře na začátku jsou stejný jako u Erin :-D Emily Blunt si cením čím dál tím víc, ale příběh je takový prúměr. Nic, co by překvapilo nebo šokovalo. Hlavní postava je sice odvážná žena se smyslem pro morálku i přes všechny okolnosti, ale to je tak asi všechno. ()

Tosim 

všechny recenze uživatele

Zajímavý vhled do některých praktik amerického farmaceutického průmyslu, které jsou ale všeobecně známy a film nemá žádnou další přidanou hodnotu. Co jsem tak pochopil, dokumenty, které je také možnost zhlédnout, jdou v tomto mnohem dál. Postava Emily Blunt je ve své morální otočce spíš nepřesvědčivá a Chris Evans zase herecky dost nevyužitý. 70%, ale s velmi odřenýma ušima. ()

Reklama

nineweh 

všechny recenze uživatele

Bohužel, navzdory celkem dobrým hereckým výkonům (od téhle sestavy se ale nedalo čekat nic jiného) nemá tenhle film po všech předcházejících filmech, seriálech a dokumentech o opiátové krizi už nic moc co nabídnout. Je to úplně stejný recept, není v něm nic nového. Spíš je o něco horší než třeba Dopesick nebo Painkiller, protože se prakticky vyhýbá vyobrazení obětí a jejich utrpení. Škoda. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro Emily mám trvalou slabost a v tomto snímku je prostě úchvatná, sekne jí to, roli si evidentně užívala a zvládla ji na jedničku.. Příběh o praktikách farmaceutických firem, distributorů léčiv a bezbřehé chamtivosti všech zúčastněných mi celkem dost pohnul žaludkem a zároveň i osrdím.. Dávat v sázku zdraví i životy lidí kvůli prachům moje hlava asi nikdy nepobere.. S přimhouřením oka dávám čtyři hvězdy (za fantastickou Emily). ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Neurazilo, nenadchlo a viac menej ničím neprekvapilo. Vlka z Wall Street z toho cítiť len okrajovo a film určite nemá tak silný drajv a energiu ako Scorseseho masterpiece. Emily Blunt klasicky okej, film sa dejom snaží šokovať, ale ako som už spoínal: akosi si nerobím ilúzie a že sa takéto niečo stalo ma extra neprekvapilo. Smutné, nemorálne a desivé to je, no David Yates (ktorý od posledného Harryho Pottera a fiaskom s Fantastickými zvermi čaká na poriadny film) to nedokázal podať takým spôsobom, aby ma to výraznejšie zasiahlo. 55% ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)
  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama