Reklama

Reklama

Godzilla x Kong: Nové impérium

  • USA Godzilla x Kong: The New Empire (více)
Trailer 7

Obsahy(1)

Epická bitva pokračuje! Filmový Monsterverse společnosti Legendary Pictures navazuje na explozivní souboj Godzilla vs. Kong zcela novým dobrodružstvím, které postaví všemocného Konga a obávanou Godzillu proti kolosální neobjevené hrozbě ukryté v našem světě, která ohrožuje jejich existenci - a také naši vlastní. Godzilla x Kong: Nové impérium se hlouběji zabývá historií těchto titánů a jejich původem, stejně jako tajemstvími Ostrova lebek a dalších míst, přičemž odhaluje mýtickou bitvu, která pomohla zformovat tyto výjimečné bytosti a navždy je spojila s lidstvem. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 7

Recenze (361)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Začínám mít trošku problém si pamatovat předchozí filmy o Godzille a Kongovi, protože jich začíná být moc, takže tento film budu hodnotit samostatně, bez ohlednu na předchozí filmy. Určitě musím zmínit to, že film mě bavil, opravdu jsem seděl přikovaný u televize a s napětím sledoval děj filmu. Především postava Konga se mi líbila. Dutou zemi také tvůrci hezky ukázali, graficky je to hezky zpracováno. Za mě tedy 4*. ()

baribal 

všechny recenze uživatele

Totalni pitomina, kde je videt strasne moc strihani, ze i ten banalni pribeh prestava davat smysl. Akce fajn, ale zadne bojove combo nema na predchozi dily. Predchozi KxG slapala primarne diky MechaG, ktera to drzela az do konce a bylo to proste wow. Tady se hodinu ceka na orangutana s bicikem. Aspon ten malej pisisvor byl dobrej. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Člověk od blockbusteru tohoto typu nečeká žádnou myšlenkovou olympiádu, ale pálit tam pátý přes devatý jak smyslu zbavenej s tím, že když je nejhůř necháme monstrum zařvat a jede se dát, to si myslím, že si ani tento žánr nazaslouží. Jako jo, je to hezky barevný, stomatologové tam maj vlastné scénu, monstra tam bitkaří jak kdyby nemuseli druhej den do práce, prostě dobrý jen blbější než je nutné.  Ovšem přiznávám, že u tohoto filmu mám malý soukromý zábavný plusko, protože lidoop mě připomnal v grimasách a pohybech Dwayne Johnsona. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pre Kristove rany .. toto je čo za ohavnosť? Tu niekto zjavne nepochopil, že iba vizuálne orgie ani z ďaleka nie sú žiadnou zárukou úspechu. Solídna, gýčovitá zábava bez štipky snahy o popud emócií. Proste nová doba a presne tak, ako napísala "kleopatra" s malým K: "Monstra a haluze. Spolkni to rád a moc nepřemýšlej." ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Keď Gareth Edwards reštartoval v roku 2014 Godzillu pre americký trh, tak nám priniesol temné fantasy s hutnou atmosférou. Ten film mám dodnes rád. Od vtedy ušla séria obrovskú cestu a sá sa viesť siahodlhá diskusia či k lepšiemu. Oproti japonským filmom to nie je až tak o ľuďoch. Tí tu hrajú tretie husle. Preto akýkoľvek vzťah pôsobí skôr smiešne a šablónovito. V Americkom univerze je to len a len o titánoch. A je to tupá a predvídateľná zábava, ale stále zábava. Ten film nemá hluché miesta a hoci pôsobí miestami prostoducho stále baví monštrami a nápaditými bitkami. Už je to samozrejme vo vodách priemeru, ale ako oddychovka je to viac ako dostačujúce. Priznám sa, že som čakal podstatne viac, ale z toho čo som dostal, nie som vôbec sklamaný. A aj keď bude séria pokračovať takto ( čo asi bude) nemám s tým nejaký výrazný problém. Aj keď z Konga je zaujímavejšie monštrum, ako zo samotnej Godzilly. Už po tretí krát v celej sérií. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (17)

  • U pohybu Godzilly ve scénách, kdy ulehá do římského Kolosea, se nechal režisér Adam Wingard inspirovat svojí kočkou jménem Mischief. (NiWi)
  • Godzilla strávil na obrazovce přibližně osm minut. V rámci kino filmů ze série MonsterVerse se tak ikonickému ještěrovi právě zde dostává nejméně prostoru (pomineme-li Kongovu sólovku z roku 2017, v níž nebyl vůbec). V jedničce (2014) strávil na plátně deset minut, ve dvojce (2019) o minutu déle a v předchozím crossoveru s Kongem taktéž okolo jedenácti minut. Nejméně času však Godzilla dostal v 1. sérii (2023) seriálu Monarch: Odkaz monster (od r. 2023), tam to byly čtyři minuty. (fiLLthe3DD)
  • Natáčelo od mezi červencem a listopadem 2022, a to převážně v australském státě Queensland (např. město Gold Coast). Po snímcích Kong: Ostrov lebek (2017) a Godzilla vs. Kong (2021) je toto již třetí díl v sérii MonsterVerse, který se v Austrálii filmoval – produkce pomohla vytvořit více než tisíc pracovních míst a podpořit ekonomický rozvoj země. (fiLLthe3DD)

Související novinky

Nový film Denise Villeneuva má datum premiéry

Nový film Denise Villeneuva má datum premiéry

29.06.2024

Vytáhněte tužky a zapište si to do diáře. Studio Warner Bros. v pátek oznámilo datum premiéry dosud nespecifikovaného dalšího snímku hvězdného režiséra Denise Villeneuva (Duna: Část druhá, Blade… (více)

Druhé V hlavě je obrovský hit

Druhé V hlavě je obrovský hit

17.06.2024

Rozjuchané emoce nejsou pouze předmětem nového animáku V hlavě 2, neboť neskrývanou radost v současnosti jistě prožívají i u studia Pixar, potažmo u Disneyho. Film, v němž sledujeme myšlenkové a… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Reklama

Reklama