Reklama

Reklama

Carter

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Vzbudil se, ale nic si nepamatuje. A tajemný hlas mu ze zařízení v uchu našeptává, aby vyrazil zachránit rukojmí. Za každou cenu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Marně přemýšlím, kdy (a jestli vůbec někdy) jsem viděl aspoň přibližně srovnatelný akčňák, jako je tenhle. Téměř nepřetržitá prvotřídní akce, ca stovka (možná stovky) mrtvol, zběsilé tempo, neskutečně nápaditá choreografie bojových i akčních scén (nutno podotknout, že taky bestiálně nereálných), včetně neskutečně nápadité kamery, a to vše navíc jakoby nasnímáno v jednom jediném dlouhém záběru. Samozřejmě počítačové triky jsou brutálně znát, zápletka je dost krkolomná, tempo na mě bylo až příliš kokainistické a z hysterické kamery mě už po chvíli bolely oči, až jsem musel občas pauzovat. Méně by bývalo bylo asi více. Ale v rámci akčních filmů je tahle korejská adrenalinová šílenost bez debaty první liga. ()

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Měl jsem z toho hned od začátku děsný bolehlav a přiznám se, musel jsem se filmem proklikat... tvůrci jako banda geeků nezná únosnou mez a ve snaze dělat nonstop akčňák vlastně celkem rychle unavuje a hlavně několikrát do minuty selhává buď v rámci techniky/rozpočtu nebo rovnou režijně. Párkrát si řeknete "wow", ale v tom tempu si cokoliv povedeného/dobře provedeného nestihnete náležitě vychutnat a už vám servírují hned tři další faily za sebou. O příběhu atd. radši ani nemluvím. A ty skryté střihy jsou často vyloženě k smíchu...zbytečná manýra (např. u scény v lázních, kdy čekáte, až kamera několikrát obkrouží pitvořící se nahotinu s kvérem, mi bylo vyloženě trapně) ()

Reklama

moviefreak 

všechny recenze uživatele

Ufff, čakal som poriadne akčný úlet, ale toto doslova uletelo :) Dostali sme nakoniec bollywoodsku logiku a fyziku akcie, čo na konci doslova bolelo pozerať :) K tomu triky ako z Playstationa 2 (občas PS1) tiež moc nepomohli. Ale! Tá kadencia akcie, a jej šialenosti poteší každého akčného fanúšika :) Mali to radšej nazvať Hardcore Henry 2: Train From Busan :D ()

coscarelli

všechny recenze uživatele

Neprispievam, keďže kvôli bole- a krúti-hlavu som rezignoval skoro v polovici. Chcel/nechcel byť Gareth a pod., nevyšlo mu to i keby nechcel byť. Okatejší strih by viac prospel, lebo "tancovačka" vyzerala slušne, no na chcený one-shot nepredviedol nič, len nepresvedčivo- chaotický cirkus. Točivá čalamáda kde mi vadilo tzv. Skoro VŠETKO! ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Znamy pribeh spionaze s politiky v pozadi a digitalnimi triky. Nelze uprit kinetickou energii, ale film od vas vic ocekava, nez dava. Je to hloupa , krvava zabava. Pusobi spise jako dvouhodinovy thriller a ne jako film. Spis videohra nez soudrzny pribeh. Film je zabavny, ale zaroven vycerpavajici. Jsou zde snad vsechny druhy zbrani. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (3)

  • Režisér Byeong-gil Jeong poznamenal: „Snažil jsem se udělat nemožné možným. Kaskadérské kousky byly skutečně reálně natáčeny. Nejedná se o CGI.“ (mikki089)
  • Won Joo (Carter) kvůli filmu nabral celkem 7 kg svalstva. Prošel také tří až čtyřměsíčním intenzivním výcvikem v provádění kaskadérských kousků a akčních scén, včetně automobilových honiček a zacházením s motocykly. (mikki089)
  • Aby ukázal naléhavost a zmatenost Carterovy (Won Joo) situace, vyhnul se choreograf bojových svcén Gwi-deok Kwon známé produkci souboje jeden na jednoho a vymyslel způsob, jak ukázat několik postav propletených v nebezpečné situaci současně. (mikki089)

Reklama

Reklama