Reklama

Reklama

Kaskadér Colt Seavers (Ryan Gosling) býval hvězdou svého oboru, dokud se při jedné obzvlášť náročné akční scéně cosi nepokazilo. Následkem nekontrolovaného pádu z velké výšky skončil Colt s pošramoceným tělem i egem. Rozhodl se dát filmovému průmyslu definitivní sbohem, a dokonce kvůli tomu dal kopačky krásné a nadějné režisérce Jody (Emily Blunt). Po roce poflakování mu ale otrne, a tak celkem vděčně přijme nabídku ambiciózní producentky na roli dubléra akční hvězdy Toma Rydera (Aaron Taylor-Johnson) v připravovaném ambiciózním sci-fi filmu. Když se ale dozvěděl, že ten film točí jeho bývalá láska Jody, určitě si řekl: „Kdybych to býval věděl, tak bych sem býval nechodil.“ A to není jediný malér. Celé natáčení míří do kytek, protože klíčový herec Tom Ryder se vypařil neznámo kam. A Colta pověří jeho nalezením, protože umí rány rozdávat i přijímat a nikomu nebude chybět, když i on náhodou zmizí. To vše rázem postaví Coltovy životní priority na hlavu. Uvědomí si, že mu svět filmu strašně chyběl, že režisérka Jody je jeho životní láska a že když nenajde hvězdu jejího filmu živou a práceschopnou, možná jí to zničí kariéru. Na jednoho obyčejného kaskadéra je to hodně slušná nálož. Protože jak sám říká: „Nejsem hrdina, jsem jen dublér.“ (Cinemart)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (434)

Hild 

všechny recenze uživatele

Čistá radost. Jeden z těch filmů, na který můžete jít naprosto s kýmkoliv a nevěřím, že by někdo mohl odcházet naštvaný. Velmi zábavné, má to spád, hromadu akce, humor a romantiku. Mi osobně styl Davida Leitche hodně sedí a získal si mě už s Bullet Train, tady skládá poctu nejen kaskadérskému řemeslu, ale vlastně i žánru romantických komedií. Využívá všechny ty klišé, které známe, ale velice dobře a účelově s nimi pracuje. Škoda, že z filmu není nakonec větší hit, když už ne z tohoto filmu, tak z kterého? ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Zábavná a akční pocta kaskaderům, který si něco takahle povedenýho opravdu zaslouží. David Leitch je borec s jakým nadhledem k přistoupil k látce a jak si dal záležet na akčních scénách aby vyzněly nejen akčně, ale ukázaly náročnou práci kaskaderů. Líbila se mě i ta čistokrevně naivní romantika, která se filmem táhne jak těsto štrúdlu. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Poměrně dlouho mě trvalo než jsem do filmu takříkajíc zažral, no i když spíše jen dostal. Slovo zažral se v dnešní době dá použít u filmu zcela vyjímečně, protože spousta projektů vlastně není ničím vyjíměčných. Tenhle je alespoň zajímavý. Gosling se snaží co mu síly stačí, ale David Leitch má ve své filmografii dva kousky, kde mě nijak zásadně neoslnil. Každopádně Kaskadérovi nakonec dávám opatrně palec nahoru. Čekal jsem to samozřejmě lepší, ale žádné Zvíře se bohužel nekoná. 70% ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Akčná komédia u ktorej na režisérskej stoličke sedí David Leitch (John Wick, Atomic Blonde, Bullet Train)? Tak to znie viac než fajn. Hlavné hviezdy Ryan Gosling a Emily Blunt, ktorí hviezdia v akčných aj komediálnych filmoch? Tak to začína vyzerať ako jedna z chuťoviek roka. A ako bonus Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, Bullet Train a možno budúci Bond) ? No tak to nemôže dopadnúť podpriemerne aj keby neviem čo bolo. A viete čo? Dopadlo. Kaskadérska akcia super, scenár na akčnú komédiu tiež vydarený, ale nefungovalo to najdôležitejšie. Humor a hlavne chémia medzi ústrednou dvojicou. Nefandil som im, neboli mi sympatickí ani nesympatickí, nebavili mňa. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„ZACHRAŇ JODY JEJÍ FILM. A MOŽNÁ SE TI VRÁTÍ I ŽIVOTNÍ LÁSKA“… Takový „na pohodu“. Mix romantiky, akce a napětí… kde ta romantika hraje prim. Ryan je svůj, Emilly má charisma utáhnout větší pecky… no a vobčas se u toho dá i zasmát (což je plus)!      /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je volně založen na stejnojmenném seriálu. 2.) Thx za titule „Barbora Vrbová“ a „Anna Kareninová“. ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  **  NAPĚTÍ  * ()

Galerie (38)

Zajímavosti (22)

  • Ryan Gosling má strach z výšok, no napriek tomu súhlasil s tým, že v úvode filmu natočí pád z výšky 45 m. (Arsenal83)
  • Bluntovej rola bola pôvodne maskérka a predtým, ako dostala návrh scenára, bola prepísaná na prvú režisérku. (Arsenal83)

Související novinky

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

Ani Furiosa nezabrala, lidé do kin nechodí

29.05.2024

Pohled na celosvětové tržby kinařů je tento rok týden od týdne smutnější. O potenciální blížící se krizi kin i velkých filmových studií se mluví už poměrně dlouho a důvody jsou nasnadě. Vzestup… (více)

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

28 let poté nabírá obsazení

28 let poté nabírá obsazení

25.04.2024

Britský režisér Danny Boyle (Sunshine, Trainspotting) to s návratem ke svému dvaadvacet let starému hororovému survivalu 28 dní poté a jeho pokračování 28 týdnů poté opravdu myslí vážně. A co víc –… (více)

Další Jurský svět natočí David Leitch

Další Jurský svět natočí David Leitch

06.02.2024

Deset let uplyne letos od té chvíle, co původem kaskadéři Chad Stahelski a David Leitch udělali obří díru do akčního světa snímkem John Wick. Ukázali, že s jednoduchým scénářem, nikterak obřím… (více)

Reklama

Reklama