Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

adams89 

všechny recenze uživatele

Volné pokračování úspěšného Uprchlíka už nebylo tak dobré, ale přesto nijak neurazí. Určité výhrady by se ale našly. Tak zejména, výrazně ubylo napětí. Dále pak Wesley Snipes už není tak kvalitní postava, jakou vytvořil už před ním Harrison Ford, ale snahu mu určitě nelze odepřít. Hodně nepřesvědčivý byl pro mně ale agent Royce, v podání Roberta Downeyho, který se mezi ostatními vyšetřovateli ztrácel a jako profesionál mi příliš nepřipadal. O několik těch procent výš to potom ve výsledném hodnocení vytahuje opět skvělý Tommy Lee Jones, který opět ukázal, že role rázného pronásledovatele mu sedne na míru. Tak tedy, díky němu dávám solidních 60%, jako druhý díl to špatný film nebyl.60% ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $60miliónovTržby USA $57,167,405Tržby Celosvetovo $102,367,405║ Aj keď po kvalitách Utečenca moc toho nezostalo pre toto voľné pokračovanie ale určitý štandart si to udrží a tak môžeme sledovať aspoň slušný priemer, ktorý sa dá pozrieť aj viac krát bez toho aby nudil. /videl v kine: 65%/ ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Hollywoodský prefabrikát. Wesley Snipes s jehněčím výrazem „Byl jsem zneužit k tajné operaci“ mě hrozně štval a přál jsem mu aspoň 25 let natvrdo. Za naivitu a za to samoúčelné, rádoby dramatické slaňování po fasádě věžáku při instalaci kamery, kterou by normální člověk v klídku umístil v okně na parapet. Pěkná havárie letadla sice potěšila a propagátor pistolí značky Glock, policejní buldog Tomy Lee Jones odvedl svou práci dobře a jako kulomet na své podřízené chrlil záplavu (v reálu nesplnitelných) rozkazů, aby mu nevychladli, ale i tak - lehce zapomenutelný film. A zatímco Uprchlík opravdu prchal (a já s ním), tohle dílko se prostě jen mrcasí kolem a jen občas někam zbůhdarma popoběhne. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Agent Sam Gerard má svou práci rád. S nadšením zachytává stopy vyvrhelů na útěku, s kamenných výrazem v tváři je chytá do nastražených pastí a s pocitem dobře odvedené práce je, s pečlivě vyplněnými formuláři, předává do příslušných sátních zařízení. Další před rukou zákona prchající lovený objekt, nesoucí jméno Mike Sheridan, s podezřelou lehkostí přeskakuje lovcovy návnady a jeho chování do Gerardovy hlavy presuje myšlenku, že důvody pátrání po nebezpečném pachateli ztrácejí svou křišťálovou čistotu. Stopu se zarputilostí loveckého ohaře bude sledovat dál, jenom se bude dívat pozorněji kolem sebe, aby zjistil skutečnou motivaci všech zainteresovaných. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Film síce na niektorých miestach až príliš kopíruje veľkofilm 'The Fugitive' s Fordom, no mne tento snímok príde nemenej atraktívny! Hlavne Snipes v podaní zdrhajúceho, Tommy Lee ešte stále sympaticky stíha, pár podarených nápadov a veľmi kvalitná thrillerová línia. Na atraktívnosti filmu uberá hlavne jeho pretiahnutá stopáž. 80%. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

Reklama

Reklama