Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (268)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Scenáristicky celkem rutinní akčňák stojící na charismatu Tommy Lee Jonese a jeho sympatickém týmu, který je identický s tím v o pět let starším Uprchlíkovi. Jako celek to není o moc horší než Uprchlík, ale chybí tomu výraznější hlavní postava - Wesley Snipes je oproti Fordovi takový nemastný neslaný. Akce je skvělá, klasická 90. léta. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Tak tohle se Snipesovi povedlo. Klobouk dolů. Na Uprchlíka Šerifové sice zdaleka nemají, ale pobaví a to nemálo. Tommy Lee Jones si asi řekl, že opakování je matka moudrosti a střihl si stejnou roli z Uprchlíka. Paradoxně nejlepší postavou je hlavní záporák, jehož jméno zde z určitých spoilerových důvodů zveřejnit nehodlám. Vynikající kamera, slušná hudba, holohlavý Snipes a Tommy Lee "Uprchlík" Jones. No řekněte, není to skvělý? ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Tak už jsou tady zase, stejný tým jak v jedničce, stejný šéf Samuel Gerard ( Tommy Lee Jones ) akorát Kimbla nahradil Roberts ( Wesley Snipes ). Tentokrát se nesrazí autobus s vlakem, ale ztroskotá letadlo F - PATS 343. A jak jinak, uprchne vězeň Mark Roberts, který tvrdí že nic neudělal...zde se začne odvíjet tento příběh a pravda pomalu vyplouvá na povrch. Film jde ve stopách svého předchůdce, ale je akčnější a víc dějově propletený. ()

fannah 

všechny recenze uživatele

Docela dobré pokračování Uprchlíka. Celková atmosféra je odlehčená hlavně zaměřením na šerify, v čele s Tommy Lee Jonesem a Joe Pantolianem. Robert Downey v roli křiváka, kterou zvládl výborně. Opět výborná hudba Jerryho Goldsmithe kombinovaná se střihem a režií Stuarta Bairda. Uprchlík to zdaleka není, ale dobrý akční thriller to je. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Letecký zákon zakazuje pripútať väzňov k akejkoľvek časti lietadla. (Arsenal83)

Reklama

Reklama